Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Textra dominira,zaista zasluzuju vise paznje.Go SMS nije ni prici ovome,jer dosta baguje na slabijim uredjajima.

I ja sam sad skinuo textru i mogu vam reći da mi se baš sviđa :-D

Da

Blago vama, ja imam GB i mogu da sednem i da plačem za textrom. Al zato mogu da se patim sa GoSms-om:banghead:

Koji launcher preporučujete za GB? Koristim GoLauncher jako dugo, jel ima nešto bolje?

Za GB nema, barem ja nisam nasao bolji, a probao sam skoro sve.

Ja koristim Holo.

Pa u suštini ja sam malo gledao šta ima, pa po ocenama, vidim da su bolje plasirani, Holo, Adw i Smart Launcher. Pa da vidim jel imao neko bolja iskustva sa njima u odnosu na Go Launcher.

Now SMS, po meni najlepša aplikacija za poruke, za sada ne podržava MMS i nema crnu temu, to su mane...

nadam se da textru neće upropastiti daljim razvojem

Poslednja izmena:
Sumnjam, bas fali dosta opcija. Meni trenutno fali opcija da sklonim slike kontakata.

Koji launcher preporučujete za GB? Koristim GoLauncher jako dugo, jel ima nešto bolje?

ADW Launcher EX (plaća se) - odličan launcher sa puno opcija, brz je i stabilan.

Imaš i sada zaboravljenu legendu - Launcher Pro. Launcher sa malo opcija (za današnje standarde), ali izuzetno brz i na slabijim telefonima.

Blago vama, ja imam GB i mogu da sednem i da plačem za textrom. Al zato mogu da se patim sa GoSms-om:banghead:

Ja sam probao sve i svasta i za poruke i od launcera. Uvek se vratim na Adw Ex a za poruke Chomp sms (koristio sam Go sms pro jedno godinu i malo jace i mnogo se usporio). Adw i Chomp mi rade savrseno a ti vidi pa probaj ako vec nisi.

Dobro izgleda textra stvarno... A kazite mi jel vama vuce slike kontakata sa face-a? Meni nesto nece.

Što se tiče sms aplikacija, ja sam dugo koristio sliding messaging pro, ali je stvarno sve lošije radila. Sada koristim cyanogen stock aplikaciju i odlična je.

Da li je neko imao problem sa clean master app jer izgleda da izaziva SOD na mom telefonu Galaxy s2+.

ADW Launcher EX (plaća se) - odličan launcher sa puno opcija, brz je i stabilan.

Imaš i sada zaboravljenu legendu - Launcher Pro. Launcher sa malo opcija (za današnje standarde), ali izuzetno brz i na slabijim telefonima.

Jel ima velike razlike između paid i free verzije? Mislio sam prvo da probam free pre nego što kupim aplikaciju, pa da li ima velike razlike?

Ja sam probao sve i svasta i za poruke i od launcera. Uvek se vratim na Adw Ex a za poruke Chomp sms (koristio sam Go sms pro jedno godinu i malo jace i mnogo se usporio). Adw i Chomp mi rade savrseno a ti vidi pa probaj ako vec nisi.

Ma i ja koristim GO sms i launcher. Sms je postao kritično spor, bar za moj slabiji telefon, mada od opcija ima svašta, tj baš ono što mi treba. A Go Launcher takođe ima dosta opcija, ali kontam da nije baš za slabije telefone, tako da ću probati Adw.

Ima velike razlike izmeðu ADW i ADW EX. Mislim da je samo zasnovan na istom izvornom kodu. Nadji na netu apk za EX, pa probaj. Ako ti se svidi, ti kupi. Ja sam ga kupio pre koju godinu i stvarno je radio za sve pare. :)

GO aplikacije (ni launcher, ni sms) nikako ne preporučujem. Gomila bloat-a i šarenilo. Ne volim takve stvari.

^Ok. Probaću tako, pa ću je kupiti, ako bude radila posao, mada ako je vama bila dobra ne vidim što ne bi i meni :)
Konkretno kod GoSma-a korisne opcije su mi, scheduled messages, private box, auto replay, lep dark skin, a kod GoLaunchera, što mogu da trpam aplikacije u foldere, mada sve je stvar navike.

Ima li neka aplikacija, da kad pustim muziku na nekom playeru (ili internet streaming nebitno), da mi postepeno pojacava ton do te mjere dokle sam namjestio, a ne odjednom da ide glasno. Prepadne me nekad! :)

Ne koristim CM :D Kako se zove ta opcija da potrazim neku app ? :)

Izgleda da je to to, korisna stvar:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yuhenghe.android.apps.autoheadsetvolume
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shan.volumecontrol

Automatically switch between two sets of sound volumes for headsets (when plugged in) and phone speaker (when headset unplugged). This Auto Volume Switcher protect you from high-level sounds coming into your ears when using a headset. This app also gives you full controls of all the volume settings on your device...

Poslednja izmena:
Šta je danas na appoftheday, nemam ga na mobu, A tablet sam zaboravio kod mojih tako da ga neću imati par nedelja dok ga ne pokupim.

i tako ćeš par nedelja svaki dan da pitaš šta danas ima na appoftheday :D

ako bude nešto pametno sigurno će neko da napiše ovde, ja nemam ni jednu aplikaciju koja prati popuste...

u textri se ne beleže poruke poslane "parking manijakom", no ostaju zabeležene u stock app

Nazad
Vrh Dno