Izasao update za textru, konacno dark mode![]()
Koji launcher preporučujete za GB? Koristim GoLauncher jako dugo, jel ima nešto bolje?
Blago vama, ja imam GB i mogu da sednem i da plačem za textrom. Al zato mogu da se patim sa GoSms-om:banghead:
Koji launcher preporučujete za GB? Koristim GoLauncher jako dugo, jel ima nešto bolje?
ADW Launcher EX (plaća se) - odličan launcher sa puno opcija, brz je i stabilan.
Imaš i sada zaboravljenu legendu - Launcher Pro. Launcher sa malo opcija (za današnje standarde), ali izuzetno brz i na slabijim telefonima.
Ja sam probao sve i svasta i za poruke i od launcera. Uvek se vratim na Adw Ex a za poruke Chomp sms (koristio sam Go sms pro jedno godinu i malo jace i mnogo se usporio). Adw i Chomp mi rade savrseno a ti vidi pa probaj ako vec nisi.
Ima li neka aplikacija, da kad pustim muziku na nekom playeru (ili internet streaming nebitno), da mi postepeno pojacava ton do te mjere dokle sam namjestio, a ne odjednom da ide glasno. Prepadne me nekad!![]()
Automatically switch between two sets of sound volumes for headsets (when plugged in) and phone speaker (when headset unplugged). This Auto Volume Switcher protect you from high-level sounds coming into your ears when using a headset. This app also gives you full controls of all the volume settings on your device...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari