Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Mislis iOS je poznat po tome sto nista ne mozes da promenis (bez jailbrakea).. Sasvim ok slobodu ovde imas da se poigras sa kombinacijama velicine live tile-a, bojama itd. Taman onoliko da ne u*eres rad ljudi koji su zavrsili skole i znaju sta rade, sa svojim 'smislom' za dizajn (Ne mislim na tebe vec generalno na one koji umisle da znaju sta je lepo ).
Postoji stvar koja se zove univerzalnost.. Kao za raspored dugmica na Androidu, svaki telefon ima drugacije..
Pa o tome I pricam, ne mozes da imas sve po tvojoj zelji, ali ja kao ja ne trazim da imam full customizaciju, vec bar neku sliku da stavim umesto crne ili bele pozadine, ne zalim se ja na tile-ove koliko se zalim sto pozadina ne moze biti neka slika, tj wallpaper.
Najavljuju oni Instagram dugo, al nikako da dodje na WP store...
Idi na WP central pa baci pogled, ja imam FB al ne koristim push na njemu.. Posto ni FB aplikacija nije bas od Facebooka vec je Microsoft pravio, moguce da ne radi najbolje. Push mi radi savrseno za email, twitter, IM+ (Hangouts), WhatsApp..
ljudi sta ce vam u pozadini neka slicica ?
msm ja sam savio neke na ekran i neke sam podelio u kockice i stavio na ekran
ima bas lepo odradjenih homescreen-ova za wp8 imaju neki screenshotovi
Nisam siguran kako bi to izveli za home screen i koliko bi imalo smisla, jedva bi se videlo, a da nesto prave kao providne ikonice da bi se bolje videla slika, mnjih.. nema potrebe.
Ne znam sta reci onda za iOS. Al kazem bolje je to nego da ljudi umisle da su dizajneri..
Tvoje frustracije u vezi MS-a (njihov raspored nula i keceva ti ne odgovara kad programiras, ne znam) bezveze izbacujes ovde, cemu to..
Na iOS-u možeš promeniti pozadinu.
Kakve veze imaju 0 i 1? Mozda misliš da si rekao nešto pametno? Nigde u poslednjih 3 dana nisam komentarisao MS.
Kapiram te... Za****o si se što si uzeo najjadniju lumiju pa se sad tešiš.
Koji je tvoj problem ja pojma nemam :d Bacas hejt non stop u vezi WP8, pa pretpostavljam da ima veze sa nekim Microsoftovim nulama koje ne gotivis kad programiras, al to nije razlog da trujes teme..
Da ne trošim mnogo reči na gluposti ono što ja koristim za fotografije je ne što slično ovome i meni je lepše nego pozadina. Pozadine često zaklone ikonice pa se ne vidi ništa
Da ne trošim mnogo reči na gluposti ono što ja koristim za fotografije je ne što slično ovome i meni je lepše nego pozadina. Pozadine često zaklone ikonice pa se ne vidi ništa
zato se meni android ne svidja ne vidim zasto bi mi onda trebala ikonica, mada bi bilo pozeljno da ima vise obja osim bele i crne za pozadinu, i ja koristim neke druge programe da bi isto radio sto i taj lik