Ma jok, taj iza imao providnu kesu a unutra cokolada i kafaIntesa, uvek prva.
![]()
Zvao sam call centar,rekli su mi da ce za 24 casa biti aktivan lib,i tek tada cu mocu da se registrujem..Uh, ne moze bez peripetija. To je meni izbacio kada sam kreirao novi nalog sa pogresnim libom. Kada sam poske uneo ispravan lib, uspeo sam. Korisnik se identifikuje samo lreko liba ostale podatke unosis proizvoljno. Jedine dve stvari koje mi padaju na pamet je da nisu uneli lib u neku bazu... i da zato nije jos aktivan ili da ti kucas pogresan lib. Probaj da zoves call centar.
Koliko dugo se ceka na karticu da stigne od trenutka kad se preda zahtev? Ako moze neko "svezije" iskustvo, jer i ja je imam ali sam je uzeo preko 3-4 godine, mozda i vise.
Možda ko nema ništa kod inteze ....
Onda mi je tačno 150 din + 1.5 % skuplje od inteze![]()
![]()
Ti već imaš tekući račun kod Intese, pretpostavljam![]()
mislim da nije PLUS nego MINUS jer ti oni opet diktiraju kurs, koji verujem da je lošiji od menjačnice. A na Intezin možes samo evre da uplaćuješ, pa možeš/imaš priliku da se snadješ i da kupiš i jeftinije, ako znaš nekog da menja evre, ili radiš na takvom mestu da ti se pruža prilika da kupuješ po nižem kursu otd itd itd ...- uplaćujete uvek u dinarima (ne jurite menjačnicu i ne kupujete po Intesinom kursu)
ovo ne može, jer je Internet Only kartica, ali ko hoće i ovo, tu je uvek Visa Electron, za koju važi SVE što je ovde napisano i za Internet karticu, plus ima magnetnu traku za POS .... doduše, tu je kontra efekat, pošto je devizna, naravno, ako plaćaš u Srbiji, onda će ti devize sa kursa menjati po nižem kursu, ali to je opet možda manje od onih 1.5 posto koje uzima erste ....- možete je koristiti i za plaćanje na POS terminalima (Poklon kartica, jelte)
Ne znam da li je moguće preko ebankinga Intese da ti treće lice prebaci na Internet karticu, može li neko da potvrdi?
Nije me mrzelo, sad sam zvao Intesu da se raspitam oko kartice. Lepo od njih što sada ne traže depozit, kao ni za održavanje kartice ALI kažu da se prilikom transakcija rezerviše 4% do 6% iznosa transakcije zbog kursnih razlika.
Na pitanje, šta se posle proknjiženja dešava sa tom provizijom i od čega zavisi koliko ona iznosi, odgovor je bio da zavisi od toga u kojoj valuti plaćate, i da nakon proknjiženja transakcije banka zadržava tu proviziju, minimalno 4% do 6%.
i da nakon proknjiženja transakcije banka zadržava tu proviziju, minimalno 4% do 6%.
Nema mesečnog ni godišnjeg održavanja, od dodatnih troškova banka uzima 1.5% provizije od transakcije a imate i kursne razlike ako se plaća karticom u stranoj valuti.
A zapitaj se gde je zarada banke kad platiš karticom u bilo kojoj prodavnici gde platiš 1000 dinara i skinu ti 1000 dinara sa kartice/računa?gde je tu zarada banke i koliko ona iznosi.
Dal moguće da je tolika ćurka?Kaže da u tom slučaju nemaju zaradu,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari