Meni su te krs parking senzore racunali 20$ tako da su me ziasli kao i da sam ih kupio na kupujem prodajem......
Meni su te krs parking senzore racunali 20$ tako da su me ziasli kao i da sam ih kupio na kupujem prodajem......
http://www.kupujemprodajem.com/Parking-senzor-sa-ekranom-6696968-oglas.htm?:rtfm:
A možda misli da razvije posao pa troluje kako bi obeshrabrio druge da to rade. Bilo je već na jednom forumu gde jedan prijavi da mu nešto ne daju na carini da uveze, uvozna dozvola, ratel..., pa drugi... i onda se onda pojavi treći lik koji u oglasima prodaje istu tu stvar ali duplo skuplju nego što košta sa plaćenom carinom i porezom. Solidno išla ta šema dok par nas sa foruma nije poručilo tu robu na rizik da ostanemo bez poštarine ako vrate robu i svima prošlo i onda smo naknadno provalili da su tri nika tri dobra drugara i da su odradili smišljeno šemu što su kasnije i priznali.
Evo šta sam napisao ne tako davno na temu zeljkovog kukanja kako mu nedaju da uveze dijagnostiku!
Pa na komad i nije slaba zarada ako su u Kini 10€Meni su se dva komada provukla bez dodatnih troškova, a i nisu takav krš. Ugradili ih na dva Stila evo rade već skoro dva mjeseca bez problema. Još je rano ali vrijeme će pokazati
![]()
Evo šta sam napisao ne tako davno na temu zeljkovog kukanja kako mu nedaju da uveze dijagnostiku!
Kako se porucuju komponente iz inostranstva,jer mora prodje carinu ili mora opet da svercujem iz MK,preneo sam gomilu laptopova niko me nista pitao nije i to mojim kolima.
Jer postoji neka institucija ili kako vec koja obavlja za gradjanstvo uvoz bilokakve robe iz inostranstva,jer lakse da oni sve srede ali da li su povoljni,koliko se ugradjuju,ukoliko ih ima.
Naprimer iz Alienshopa uvek kada narucim robu,oni oduzmu :-devil-:
Kako se porucuju komponente iz inostranstva,jer mora prodje carinu ili mora opet da svercujem iz MK,preneo sam gomilu laptopova niko me nista pitao nije i to mojim kolima.
Jer postoji neka institucija ili kako vec koja obavlja za gradjanstvo uvoz bilokakve robe iz inostranstva,jer lakse da oni sve srede ali da li su povoljni,koliko se ugradjuju,ukoliko ih ima.
Ne mora da prodje carinu, samo neka Kinez na paketu napise da je za Diodu.Kako se porucuju komponente iz inostranstva,jer mora prodje carinu ili mora opet da svercujem iz MK,preneo sam gomilu laptopova niko me nista pitao nije i to mojim kolima.
@Serghio
A da nov si clan a bench i limundo puni navih naloga sve slucajno
diagnostika nemam nisam vise ni uzimao sta vredi kad vracaju, cak su mi sa alij-a potvrdili da ako vide sta je da ide nazad za srbiju
Znaci dijagnostika imap moze? A jel imao neko skoro iskustva sa kupovinom radio-stanice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari