1 dzidzabajt :dJedno pitanjce,koliko tacno ovaj telefon ima memorije? Posto u cpuz mi pokazuje sa ima 768 mb a na gsm areni i svuda da bi trebalo da ima 1gb
Jedno pitanjce,koliko tacno ovaj telefon ima memorije? Posto u cpuz mi pokazuje sa ima 768 mb a na gsm areni i svuda da bi trebalo da ima 1gb
Ja mislim da ti ne razumes moju poentu - da je baterija na ICS trajala isto kao i na JB, onda ne bi bilo nikakvih problema. Ovako, posle update-a kao da sam uradio downgrade, ZNAM da baterija moze da izdrzi screen on nekih 5 sati, a sa JB jedva izvlaci 3 sata pod ISTIM uslovima - e zbog toga se ja zalim! Naravno da je dumb phone izdrzavao nekoliko dana sa jednim punjenjem, a ja sad sa JB punim mob dva puta dnevno, a sa ICS sam punio jednom dnevno.
I opet naglasavam, izgleda da je nesto kod JB radija zeznuto (to ce bolje reci neko ko se bolje razume), posto kada je wifi ukljucen, peglam igrice vise od 4 sata, a kada sam na edge, jedva izdrzi 2 ipo sata igranja; istom brzinom je trosio bateriju i na ICS, nisam probao da igram igrice na ICS + wifi, posto tada nisam imao ruter.
Rezime:
- L9 na ICS dok surfujem, gledam slike, sms-ujem, bilo sta sem igrica + edge = 5 sati screen on
- L9 na ICS dok se 50% igram + 50% ostalo + edge = 3 sata screen on
- L9 na JB dok surfujem, gledam slike, sms-ujem, bilo sta sem igrica + edge = 3 sata screen on
- L9 na JB dok surfujem, gledam slike, sms-ujem, bilo sta sem igrica + wifi = recimo 4.5 sata screen on (mozda malo preko)
- L9 na JB dok se 50% igram + 50% ostalo + edge = 2.x sata screen on
- L9 na JB dok se 50% igram + 50% ostalo + wifi = 4 sata screen on
(ovo '50% igram' moze da bude i 40% i 70%, sve je otprilike)
Zakljucak:
Edge ga je@e na JB. Kako ovo resiti?
Nisam samo ja, bio je još neko, ali veruj mi da jeste, testirao sam aplikaciju po aplikaciju i otkad sam vratio na Talk nijednom nije zakucao, a u ta dva-tri dana od update-a na Hangouts svako malo sam morao da vadim bateriju.
I mene zanima, video sam neke tutorijale na xda, ali mi baš ne deluju ubedljivo.... Jel neko rutovao telefon?
Nisam strucan bas, ali root ti ne znaci puno ili? Ako je bootloader zakljucan onda ne.moze da ide neki custom rom? A ako ga otkljucas,.onda ode garancija. Jel dobro zborim ili sam pomesao nesto?
Можеш све 😀
Имаш приступ свакој партицији у систему.
Можеш да бришеш системске апликације и још свашта нешто...
Рутуј телефон па ћеш сазнати;-)
Ima jedna zanimljiva stvar koju sam primetio. Kad treba da odgovorim na poziv nekad moram da povučem zelenu oznaku, a nekad samo da je stisnem. Nemam ništa dodatno instalirano od launčera, zašto se to događa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari