Šta je novo?

LG Optimus L9

Nije otkljucan vec mozes to sam da uradis ako hoces ali gubis garanciju ako je imas, mada mozes da rootujes i bez otkljucavanja bl.

Evo i mog iskustva sa baterijom na JB, mogu reci da su priblizno ista!
MEkran je bio na 50%, sve se ostalo vidi na slikama...

2013-06-28-02-06-09.jpg2013-06-28-02-06-28.jpg2013-06-28-02-06-37.jpg2013-06-28-02-06-46.jpg2013-06-28-02-06-55.jpg

2 sata ekrana, na 17 sati rada telefona je ravno očaju...

To je stvarno malo...meni osvetljenje stoji na nekih 40 uvek, syncovi i gluposti su mi iskljuceni...wifi non stop radi, i mogu da izvucem oko 4,5 screen on-a...kad ga bas koristim puno, i za nekih 15tak sati isisam bateriju onda moze oko 4,5 screena da izdrzi, a ako ga manje koristim i baterija stoji dan i nesto, onda moze i manje screen on da izdrzi, onda oko 4 sata max...

Ni priblizno isti. Na ICS baterija ide na 1 dan, ~4h upaljenog ekrana i sve to na 3G i 65% osvetljenja.

pozdrav! drugar ima problem sa njegovim L9 . On se manifestuje tako sto mu skida sa neta podatke i ako mu je vidljivo iskljucen data traffic . U data usage mu stoji da mu ubedljivo najvise vuce net ANDROID OS . Za jedan dan mu svuce po 50mb . Na vip-u je. Da li neko zna neko resenje?!

Uvek može da isključi prenos podataka.
Ja bih uradio reset na fabrička podešavanja, pa onda da se vidi potrošnja.

i kad mu je iskljucen prenos izgleda mu na neki nacin skida. Zato sto po njegovoj prici on samo ukljuci kad treba da proveri mail i to je to i nesto malo surfovanja a za samo ovaj mesec mu je skinuto 1,18gb

Mora da ima još nešto što vuče protok. Neka uradi reset pa neka vidi.

@stormscion
pa definitivno nesto vuce vise memorije nego na ics.
kada oslobodim memoriju u task menageru ranije je bilo free memory, oko 400 mb sad 300 mb.
ali za sad ne smeta nista u radu,videcemo..

To nema nikakve veze, pročitaj malo o memory management-u na Androidu, drugačije je nego na PC-u. Ukratko, kad mu zafali memorije, sistem će je sam osloboditi, ne mora da bude free.

Iz nekog meni ne poznatog razloga do pre neki dan sam mogao da odradim update.. sad kad sam hteo da ga uradim LG PC Suite kaze da imam instaliranu poslednju verziju oO. Ko koga ovde *****ava.. kaze mi da je V10H poslednja verzija.. ima li neko neku ideju sta bi to moglo da bude.. i da li vredi prelaziti na JB ili da se ja drzim ovog ICS,posto ovde sto ljudi sto cudi.. ne mog se odlucim :d

Ja sam ljudi danas zvao LG.. izgleda je update povucen,kaze lik iz podrske da imaju dnevno jako puno poziva vezano za update gde ljudi kukaju mole da vrate na staro,dosta se ljudi zalilo na preterano grejanje,i instant curenje batereije posle update.Prilicno nevoljno je lik rekao da ima jako puno bugova,sta je tu je ostaje da cekamo i vidimo :d

Pozdrav svima, ja sam danas pazario novi LG 9. Jel može kratko pojašnjenje šta je to sa novim updata i šta bi bilo zgodno da instaliram pride na njega za bolje preformanse i bateriju, a šta da izbegavam?

Samo ostavi kako si ga dobio i uzivaj. (pod uslovom da je na ICS)

*** kvarim zabavu ali evo meni bas dobro sljaka na jb. baterina standardno 4 sata neta sa net radiom non stop na zvucnik, osvetljenje 56.
jedino sto je zauzece memorije jace nego na ics ,ali za sad ne smeta.

I meni radi ok. Ono što sam primetio je da dosta često kad upalim gmail i g+ prijavi da nema konekcije. Ono što mi zaista fali je ona kuglica sa desire-a. 😛

OK, 4.1.2. je instaliran.
Nakon Xperia ray ovo je Boing!

Meni se bas svidja ono sto je doneo JB, e sad ima jedna stvar koja me zeza... Naime kada menjam sa 3g na 2g i obrnuto, posle 2 puta ono mi zabaguje i nece da se poveze na net i onda moram da ga restartujem! Da li jos neko ima ovaj problem!? Pre je to lepo radilo!

Meni se bas svidja ono sto je doneo JB, e sad ima jedna stvar koja me zeza... Naime kada menjam sa 3g na 2g i obrnuto, posle 2 puta ono mi zabaguje i nece da se poveze na net i onda moram da ga restartujem! Da li jos neko ima ovaj problem!? Pre je to lepo radilo!

Svaki dan prebacujem ujutro na 2g i poslepodne vracam na 3g
Desava se da nema neta jednom-dva puta mesečno. Ja sam na Telenoru i pretpostavljam da je do operatera, a ne do telefona.

Nije do mreze, zato sto mi je na IC sve to lepo radilo! A na JB pravi problem...

Sta je to JB lepo i korisno doneo? (Ozbiljno pitam)

Meni jedino slajder za podesavanje osvetljenosti i QSlide apps (uz sve gore navedene probleme). Samo zbog slajdera se ne cimam da ga vracam na ICS.

Nešto neće da mi prepozna app Music equalizer?
Instalira app ali ne radi, on/off, sve je isto?

Nazad
Vrh Dno