Šta je novo?

LG Optimus L9

bas me zanima misljenje, posto se dvoumim zbog veceg ekrana.
P768 sa Motorola-e Razr, da li je to korak unazad ili ne ??
misljenja dobrodosla 😀

fcinterbgd said:
02.07.2013. 13:42
Sta je to JB lepo i korisno doneo? (Ozbiljno pitam)

apsolutno nista. o tome i pricam,a to je google kriv. mogli su da ubace razne dzidza.bidze aj kendije.makar, da se lozimo ko mladi majmuni,a boli ih k.od milion programera niko da se seti nesto novo.ma teraj ih u k.

Doneo je najvece poboljsanje koje je trebalo androidu. Project Butter.

ja licno u realnom radu nisam primetio neko ubrzanje.
formula jedan bio sa ics formula 1 ostao sa jb.
al da budem realan phone koristim iskljucivo za internet i multimediju..
imam utisak dasu fotke malo bolje a video u dobrim sv.uslovima, je fantastican na p768.

edit: ono sto meni nedostaje jeste veci ekran.

Poslednja izmena:
da li je neko saznao koju zastitu ima ekran?
mada cuvam ovaj moj kao bebicu,do sad bi se vec pojavio neki trag upotrebe,medjutim ekran je kao iz fabrike.

jel može meni pomoć, ne radi mi app, Music equalizer. :S:

Sve zavisi koji player na kojem koristis i sta sve treba da iskljucis da bi ovo koristio. Ima dosta stvari sto moze da utice.

Znam da nema GG,kupi mat foliju i miran si .. em cuvas ekran em nema otisaka prstiju :d

Sve zavisi koji player na kojem koristis i sta sve treba da iskljucis da bi ovo koristio. Ima dosta stvari sto moze da utice.

Pa na Xperia rey je radilo kako treba, a koristim LGjev plejer. Jel imaš neki predlog za neki ozbiljan free plejer?

Mozda LG koristi neki svoj EQ, pa ne da ovome da ga kontrolise...

Free player.... Iskreno krsteni neki, ne znam... PowerAMP je meni najbolji, a trenutno sam na MIUI-u, pa mi prija onaj njegov, za free bas ne znam. Za placene ces morati google da kontaktiras i da nadjes 🙂

Poslednja izmena:
Ni korak unapred ni unazad 🙂 Realno.

ima neku opaku zastitu.
nisam mogao da izdrzim, probao sam ekserom u uglu da zagrebem..nista ne ostaje.
ko ogledalo i dalje.
mozda ipak ima gg?

Neko je pisao da mu je Google Hangouts gadno brljao, da li je imao još neko problema?
I dalje sam na GTalku, nemam ni neke potrebe da apdejtujem valjda...

Ja. Zakucavao se zbog njega.

Hvala!
Sad sam proverio, pa meni je instaliran ovaj bagoviti 4.1.2 džili bin! :lupko:
Vidim ja da meni baterija curi i da se greje!
Sutra mu negine root!

Juce pazarih nov L9 , na ics-u je . Sta su mi saveti za pocetak, osim da ga nikako ne updatujem 🙂 valjda cu i to nekad moci.
P.S. sinoc sam ga skinuo sa punjaca i preko noci za 10 sati je skinuo 6%baterije . Kapiram da je to ok

Jel može link za root 4.1.2?

Juce pazarih nov L9 , na ics-u je . Sta su mi saveti za pocetak, osim da ga nikako ne updatujem 🙂 valjda cu i to nekad moci.
P.S. sinoc sam ga skinuo sa punjaca i preko noci za 10 sati je skinuo 6%baterije . Kapiram da je to ok

Па и није баш, мени на нексусу скине 2% преко ноћи.

Ja sam moj tel baš ostavio preko noći, uključen wifi+skajp, 1% za oko 6h. ICS
Nemam želju da rizikujem sa Dželi Binom. 😛

Izgleda da jedino tebi Skype ne jede bateriju pošto milionima jede 🙂 blago tebi 😀

Ни мени не троши 😛

Izgleda da jedino tebi Skype ne jede bateriju pošto milionima jede 🙂 blago tebi 😀

Sve mi je oslonjeno na njega i obična i poslovna komunikacija - sad sam gledao, bukvalno sve je istrošilo bateriju više od Skajpa.

Baš ću da instaliram ovu novu verziju da vidim, pošto sam ga batalio, jer mi je jeo bateriju... Samo mi reci jel ti i pre ove verzije nije jeo bateriju da znam da nešto nije u redu da ne instaliram za džabe...?

E ovako posle skoro dva dana od kako mi je telefon ukljucen ,baterija mi je na 20% . Nekome je to lose meni licno odlicno. Znaci posle stalnig ceprkanja jelte nov telefon. Skype razgovora po nekoliko puta preko pola sata . Telefon je uspeo da izdrzi vise od jednog dana sto je ok u battery stats screen on je nesto preko 3 h

Baš ću da instaliram ovu novu verziju da vidim, pošto sam ga batalio, jer mi je jeo bateriju... Samo mi reci jel ti i pre ove verzije nije jeo bateriju da znam da nešto nije u redu da ne instaliram za džabe...?

Nisam nikad primetio da jede bateriju... Mada mi se čini da stvarno baguje sa porukama, jer nešto što sam primio na telefonu nisam dobio na kompu posle.

Nazad
Vrh Dno