Mogu.dok god se nadjete u koži nekoga ko radi taj i taj posao nećete i ne možete znati zašto tako čovek postupa
I sadašnji predsednik bi trebalo da ima jednu sojenicu tamo... tako da, moj cunami je najrealnije rešenje za taj problem.
Inače, pisano je zilion prijava u vezi tih sojenica, od raznih pojedinaca, vodoprivrednih inspektora, Galovice (vodoprivredno preduzeće)... ali tužilaštvo ni da bekne (o policiji da ne pričam).
Dok dostavljač koji ne ostavi svoje probleme kod kuće može samo da košta života gomilu ljudi? Tada ili nekom drugom prilikom, ubeđen da mu se može šta god želi.I da, rudar sve svoje probleme mora da ostavi ispred "rupe". Inače ode do đavola i on, i ekipa, i pola planine, brda, čega li već sa njim :d
Ako imas neki link sa Beobuilda gde je neki user to prijavio (kome, kojoj sluzbi, tamo ima barem 4 sluzbe ako ne i vise koje bi morale da reaguju po prijavama) , te dobio odgovor , voleo bih da to procitam.
Ja sam jedini biciklista kojeg znam da svaku svoju nameru odručuje po propisu.
Samo da dodam par stvari koje me izuzetno nerviraju kod biciklista kada vozim bicikl.
Grupe koje voze paralelno zatvarajući celu stazu, posebno što se nikada ne sklanjaju.
Bicikliste od kojih si brži i neće da se pomere u stranu
Stajanje po stazama (svi to rade, ali biciklisti me posebno nerviraju.
Nikakva signalizacija namera
Proletanje kroz raskrsnice na crveno
...
Pešaci su posebna priča. Preferiraju biciklističke staze, ispuste na ivičnjacima za bicikle, ne sklanjaju se i deru na tebe... mnogo se lakše dogovaram sa kolima
A kad sa NBG hoćeš na Topčider? Ne možeš bajk stazom na mostu, nego izvoli na kolovoz da te ubiju. Kod pumpe ne može pravo, nego desno ka kasarni, pa na prvom prelazu levo (ili skroz do Konaka).
A Džoni je fanatik, izludeo me mahanjem rukama na maratonu do Kovačice, za svaku glupost na putu!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari