Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ја не верујем, па дођавола што смо ми куповали нексусе :lupko:

jedno pitanje.. ako sada narucis kog datuma ti dolazi 9505 google edition ? mislim za usu. ? da li dolazi za 2,3 dana ili nedelju dve i da li ce imati 4.3 preisntaled ?

ja i dalje mislim da nije isto.. ali ce vreme pokazati.. moguce da ce u isto vreme i s4 i nexus 4 dobiti 4.3 , mislim na ota a ne preko xda.. a za posle ce vreme pokazati,na kraju krajeva niko ne moze da zna kakva je google strategija za buducnost p.s. kada se malo dublje, makar na prvu loptu, pogleda ova verzija izgleda da skoro nema nikakve razlike u odnosu na 4.2.2.. ipak google ceka ono glavno,predstavljanje android 5 tamo na jesen zajedno sa n5

Poslednja izmena:
Nexus user: Sve mi diraj, samo mi softver ne diraj :D

Zato ljudi i kupuju Nexus da bi prvi dobili :) Zamisli kako je to bolno :p

Izgleda da mi se ram ''odlepio'', podigao se malo kod power dugmeta. Telefon nikada nije pao. Inace star je pune 2 nedelje.
Da li neko ima slican problem?

Poslednja izmena:
Nexus user: Sve mi diraj, samo mi softver ne diraj :D

Zato ljudi i kupuju Nexus da bi prvi dobili :) Zamisli kako je to bolno :p
Hahahaha a ja stvarno pomislio da ce S4 dobiti prvi updat na 4.3 a ono samo leak verzija,kao uostalom i svaki Samsungov updat za s2 i S3 procuri mesec dana pre objavljivanja,sad se to desilo i sa S4....Videcemo ko ce dobiti prvi zvanicni updat a sumljam da ce to biti S4.....

Ja ne verujem da će S4 dobiti pre N4..delom zato što je negde rečeno da Android za S4 i HTC One GE neće obezbeđivati sam Google već Samsung i HTC..a zna se koliko su ažurni :p

Ma ajde vidiš da zezam ove softverske manijake :p

Ja ne verujem da će S4 dobiti pre N4..delom zato što je negde rečeno da Android za S4 i HTC One GE neće obezbeđivati sam Google već Samsung i HTC..a zna se koliko su ažurni :p
+1
ma da.. jedino sigurno za updejte je nexus proizvod.. zavoleo sam nexus liniju iako sam je furao samo 2 meseca :D

Roksap neverujem da se odlepio ram, pa to je katastrofa.Bas nemas srece jer znam par ljudi koji ga imaju i niko nema takav problem.Pravac servis

A inace je mnogo bitno imati novu verziju Androida medju prvima jer se u zadnje vreme stvarno toliko razlikuju. I prednosti i poboljsanja iz verzije u verziju su enormna... aha. :d

Da li se mozda nekom desavalo da tel u toku rada izbaci obavestenje da SIM kartica nije ubacena. Pomaze 2-3 reseta da kartica opet bude funkcionalna.

Sigurno cu ga reklamirati, nego jos ne mogu da verujem sta se desava...

Jesi li proverio na XDA da lise to jos nekom desilo..mozda i tamo da postujes da vide ljudi i da skrenu paznju Samsungu..

Poslednja izmena:
Pa da, ocito da postoji neki problem. Vidim komentare da se slicno desavalo i na S3. Ne znam u cemu je problem, ali zna poprilicno da iznervira. Nadam se da je problem do Androida...

Utisci nakon 50 dana koriscenja:

Prezadovoljan sam telefonom! Cao... :d

Ne ozbiljno mnogo mi je vise "legao" od S3.
Nemam nikakvih softverskih ili hardverskih problema. Posebno nakon ovog update-a nema onog ghostinga, kamera dosta brza i fluidnija.
Svidja mi se sto se telefon napuni za 2 sata.

Sa pregrijavanjem nemam problema, ugrije se telefon prilikom update-a ili kod nekih zahtevnijih igrica koje sam probao ali je mlak nikako vruc.

Najvise su me odusevili kamera, ekran i baterija.
Sto se kamere tice sve je vec receno, ja im skidam kapu i nemam sta da dodam. Kamera je definitivno fenomenalna i odmah iza one koju ima 808.

Ekran je posebna prica, koristim Movie mod a Auto brightness sam iskljucio stavio sam malo vise od polovine i za mene je to dobitna kombinacija.

Baterijom sam takodje prezadovoljan. Dosta bolja od S3. A onu iz Acera S500 ostavlja u prasini.

Nemam zamerke za telefon, stavio sam flip cover nakon nekoliko dana i telefon nema nikakvih ostecenja, ogrebotina i sl.

Takodje da pohvalim i audio reprodukciju koja je sa kvalitetnim sluskama nesto najbolje do sad. I zvucnik je definitivno napredovao od S3 i to se cuje.

Nisam se nijednog momenta pokajao sto sam uzeo S4 i ne planiram da ga menjam. Fenomenalan All in one uredjaj.

Sto bi nas narod rekao svako svog konja...
Pa sto ne napisa manu koju??? Ili je možda bez mana?

Meni je licno za moje potrebe bez mane.
Dakle opisao sam ono sto koristim, ja ne mogu da uporedjujem sa drugim telefonima koje sam probao po 5-10 minuta.

Ne znam sta da navedem kao manu za S4. Mozda eto tu plastiku iza i okvir od hromirane plastike.
Prosto ne odusevljavaju me. Mnogo mi se vise svidja plastika od koje je S4 Active izradjen. Mogli su malo oko toga da se potrude.

Nazad
Vrh Dno