- Učlanjen(a)
- 18.07.2001
- Poena
- 1,365
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
- GPU
- Asus GTX 2070 Super
- Storage
- Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
- Kućište
- NZXT H210i
- Monitor
- LG C2 42"
- Miš & tastatura
- Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
- Ostale periferije
- Glupi HP štampač
- Laptop
- Apple Macbook Pro 14" M1
- Tablet
- Apple iPad Pro 11"
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch Ultra
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Nije bez mana, recimo losije lezi u ruci i stalno imam utisak da ce ispasti iz ruke. Tom osecaju poprilicno doprinosi previse glatka ledja koja su vrlo klizava i zbog kojih mi se prsti ubrzano znoje. Zasto je tako ne znam, ali moje ruke nisu bas preterano srecne. Plastika je definitivno losija od one na gNex i zao mi je sto ledja ovog telefona nisu kao kod gNex.
Haptic feedback je preslab i dodatna stvar koja mene nervira je to sto je menu key levo a back desno (navika sa Nexusa). Dodatni nedostatak je volume rocker koji je previse tanak i malo je tesko preciznije upravljati jacinom zvuka ili ga koristiti za zoom dok slikate.
Sve ostalo, ako izuzmem kilo bloata, je na svom mestu. Prvi Samsung telefon kojem nisam fleshovao custom ROM cim sam ga kupio i definitivno ne planiram bilo kakve egzibicije tog tipa sem da stavim stock GE ROM jer ipak vise volim klasican izgled od ovog sarenisa.
Haptic feedback je preslab i dodatna stvar koja mene nervira je to sto je menu key levo a back desno (navika sa Nexusa). Dodatni nedostatak je volume rocker koji je previse tanak i malo je tesko preciznije upravljati jacinom zvuka ili ga koristiti za zoom dok slikate.
Sve ostalo, ako izuzmem kilo bloata, je na svom mestu. Prvi Samsung telefon kojem nisam fleshovao custom ROM cim sam ga kupio i definitivno ne planiram bilo kakve egzibicije tog tipa sem da stavim stock GE ROM jer ipak vise volim klasican izgled od ovog sarenisa.
Poslednja izmena: