Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Evo ako nekog interesuje kako izgleda ultra slim case od 0.3mm, stiti i kameru, a i kada se napred okrene na ekran. Gotovo da se dimenzije telefona nisu ni povećale, a otisci pozadi ne ostaju i ne kliza se jer nije glossy.

20130701_153213.jpg

20130701_153223.jpg

Prilozi

• 20130701_153236.jpg
    20130701_153236.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 355
Poslednja izmena:
Jel' Note 2 ima stvarno ovako dobru bateriju?

@shatrogistro
Koji je ovo case? Odlicno lezi.

@alfa
Baterija na Note 2 je nesto sto me konstantno odusevljava.

Ja mislim da je od onog Faryab-a najbolji. Mislim lik je već dugo tu na xda. Mada nema tu neke razlike, nema sta da se tweak-uje svi su isti :)

Da se upisem na temu :) Stigao je danas. Odusevljena sam telefonom. Prija mi Samsung i Samoled posle LG Nexusa. Buni me jedna stvar. Na klipovima na YouTube-u uvek svetli ili treperi senzor desno pored slusalice, valjda je za air gesture. Kod mene ne svetli ali radi sve besprekorno, i skrolovanje i sve sto moze da se radi na ovom telefonu bez dodirivanja.

Koji je to Police na ruci? ,) Cover mu dobro lezi, bas kako treba.

Mislim da je Horizon, gun metal, stralth skroz samo vrh kazaljki narandžast. Fin satić.

@uros- preko ebaya. Jeste duplo skuplji od svih kejseva ali vredi. Jedan sam kao poklon dao drugu, a za ostala dva se ne javlja niko. Kad bi videli kako stoji uzivo, sigurno bi uzeli ;)

Imam jedno pitanje u vezi rominga i airplane mode: uključila sam airplane mode na jedan telefon, a sa drugim probala da ga pozovem i dobila sam vezu i počelo je da mi otkucava sekunde. Nije mi jasno kako sve to funkcioniše, zar ne bi trebalo da si nedostupan kada uključiš airplane mode? Sad me je malo frka da mi ne nakuca račun bezveze :confused:

Ne bi trebalo...jel ti stoji gore da nemaš signal kad uđeš u airplane mode?

Treba 10-ak sekundi da predje u Flight mode i za to vreme je dostupan.

Evo docekao si GE rom :)

Mene sem kako lepo izgleda, AOSP ne privlaci toliko. Ipak mu nedostaju neke zezalice sto Samsung ubacuje

Slazem se. Izgleda stvarno ok ali svaki telefon je bukvalno 99% isti brzo dosadi bar meni.
A TW mi najiskrenije ne smeta uopste. Naviknes se i to je to. Meni odgovara.
Plus nakon ovog update-a telefon radi jos bolje.

A baterijom sam odusevljen.

http://www.sammobile.com/2013/07/03/samsung-sells-20-million-galaxy-s4s/

Poslednja izmena:
Ne bi trebalo...jel ti stoji gore da nemaš signal kad uđeš u airplane mode?

Stoji znak malog aviona. Sve i meni deluje nemoguće i sama sam se zaprepastila kada je "uspostavio vezu" i počeo da otkucava sekunde. :confused:
Znači, oba telefona su u romingu, jedan stavljen na airplane, a sa drugog pozvala (da proverim) i taj sa koga sam pozvala je uspostavio vezu.

A da nije u slusalici teta pricala kako korisnik nije dostupan, pa zato kuca sekunde?

Da nisi na VIP-u? :D

Gremlini :)
Kakve veze VIP moze imati sa airplane modom??

Stoji znak malog aviona. Sve i meni deluje nemoguće i sama sam se zaprepastila kada je "uspostavio vezu" i počeo da otkucava sekunde. :confused:
Znači, oba telefona su u romingu, jedan stavljen na airplane, a sa drugog pozvala (da proverim) i taj sa koga sam pozvala je uspostavio vezu.

Valjda ti otkucava sekunde zbog call back funkcije (ili kako se vec zove) odnosno ako si u romingu i nazoves neki broj, posle 3-4 sekunde ti zazvoni tvoj tel sa kojeg zoveš i spoji te sa tim kojeg zoveš.

Barem je ovako bilo 2008 na prepaidu u Telenoru.

Vrh Dno