Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Sad je samo pitanje vremena kada ce taj ROM biti dostupan i nama ;)

http://www.youtube.com/watch?v=mXPWylUU-qg nova boot animacija ali i dalje android 4.2.2 .. neki su primetili da je i interfejs za kameru razlicit u odnosu na n4

Android Central posted a video which includes the "About device" screen. Build number is listed as JDQ39.I9505GUEUAMFD (I9505GUEUAMFD is also listed as the baseband).

So based on what you have said it sounds like updates will likely not be coming directly from Google

ipak je nexus linija nexus linija :D

Poslednja izmena:
I naravno kamera... Sad se vidi koliko google radi los softver za kameru

google-edition-composite-2.jpg

Prilozi

• google-edition-composite-2.jpg
    google-edition-composite-2.jpg
    168.4 KB · Pregleda: 171
Poslednja izmena:
Na S4 nema neke razlike. Ali kod One se vidi najvise kod "BMW" i "F800GT".

Sta ce mo sad mi sto smo uzeli s4 sa Snapdragon 600 procesorom? Prava sekiracija, aman uzmes top model i pojedini placu sto nisu sačekali s800, kao pojedini to koriste za rendiranje, glupost. Razlika izmedju i9500 i i9505 je minimalna, upravo zbog aplikacija koje ne mogu bas da opterete cpu s 4 jezgra a da ne pričam sa 8.

Djetinjasto pravo, od strane pojedinih '' strucnjaka''.
(Ovo je samo moje mišljenje)

Koji ce imati bolju podrsku zajednice, taj je bolja kupovina

Da odgovorim samom sebi - fleshovanje i, generalno, koriscenje telefona kao storage uredjaja je ocigledno moguce samo ako se koristi USB kabl koji dolazi sa telefonom. Iako imam nekoliko mUSB kablova, samo onaj koji je dosao sa telefonom je resio moj problem sa Odinom ali i prijavljivanjem telefona u Kies (tacnije, bez njega Windows/Mac uopste nisu prepoznavali telefon kao storage uredjaj).

Ja koristim kabl koji je dosao uz neki raniji telefon jos, i radi :)

Softver za kameru se lako promeni, na marketu postoji gomila aplikacija koje taj posao rade jako dobro. Iskreno, razlika kod S4 nije tolika, dok je za HTC to sasvim ocekivano shodno tome koje su poteze povukli kada je kamera u pitanju.

Mene vise zanima - kad ce vise taj ROM? :D

Probaj sa Odinom 3.0.4, mislim da 3.0.7, hoće nekad da zabaguje

Probao, isti djavo. Samo sa *Samsung* kablom radi ok :)

Poslednja izmena:
S4 razbija kao i obicno. A za i5 po malo preteruju S4 je primetno bolji.

Ali S4 bolji od 925 i One u nocnim uslovima na nekim slikama?? (Tako pise)

Sta ce mo sad mi sto smo uzeli s4 sa Snapdragon 600 procesorom? Prava sekiracija, aman uzmes top model i pojedini placu sto nisu sačekali s800, kao pojedini to koriste za rendiranje, glupost. Razlika izmedju i9500 i i9505 je minimalna, upravo zbog aplikacija koje ne mogu bas da opterete cpu s 4 jezgra a da ne pričam sa 8.

Djetinjasto pravo, od strane pojedinih '' strucnjaka''.
(Ovo je samo moje mišljenje)

Octa nije pravi octa core nego je 2 x quadcore - 4 sporija i 4 brža jezgra i ni u jednom trenutku ne mogu da rade svih 8 jezgra zajedno - ili rade sporija jezgra ili rade brža.

Octa nije pravi octa core nego je 2 x quadcore - 4 sporija i 4 brža jezgra i ni u jednom trenutku ne mogu da rade svih 8 jezgra zajedno - ili rade sporija jezgra ili rade brža.
Slažem se sa tobom, već sam htio da ukažem na one koji se žale zašto nisu sačekali da kupe nešto što je za nijansu bolje, istu stvar. A to se da primjetit na forumu i kod drugih tema ...

Upravo krenuh da kažem nešto o ovom ROM-u XXUBMF8. Baterija kol'ko se da primjetit duže traje, stabilniji je i neki bagovi ispravljeni. Verzija kernela je 3.4.0-917495 (19.06), i dosta fino radi.

Pokusavao sam da nadjem ali ne ide , koja je cen S IV na google play-u tj tzv google edition ? I da li neko zna da li ce ga biti i u evropi ? Pratim temu ali ili mi je promaklo ili jos niko nije pitao. Citao sam verge,gizmo....itd ali tamo se ne spominje naravno jer su USA market.

cisto par utisaka

najzad telefon gde vecina stvari radi kako bi i trebalo ( brzo )

chrome ni na ovom telefonu ne radi dovoljno brzo u odnosu na safari ( ip5 je za poredjenje) , sa tri taba sam dobio usporenje koje safari nema ( pre nego sto neko skoci znam da zavisi od toga sta je na ta 3 taba i da usporenje nije uvek svejedno stojim iza napisanog)

shutter lag pri fotografisanju ( o ovome bi pisali na sve strane da je neki drugi telefon u pitanju )

osecaj u ruci je odlican obzirom da je telefon veliki

vise utisaka ovih dana sad se petljam sa cm buildovima izgleda da i dalje nije sve spremno za redovnu upotrebu, update na danasnji build me je naterao da radim clean install svega

I ja isto ali meni ne daje ništa novo. Koji ti je update i jesi išao preko kiesa ili direktno sa aparatom?

Ne znam tacnu oznaku ako nije kasno javljam ujutro.
Ovaj zadnji od oko 380mb. OTA telefon sam skinuo.

chrome ni na ovom telefonu ne radi dovoljno brzo u odnosu na safari ( ip5 je za poredjenje) , sa tri taba sam dobio usporenje koje safari nema ( pre nego sto neko skoci znam da zavisi od toga sta je na ta 3 taba i da usporenje nije uvek svejedno stojim iza napisanog)
Ovo me buni jako (isto iskustvo sa S4), jer na Xperia S bre mogu po 5 benchmark forum tabova da otvorim u isto vreme - a mislim da je to jedan od najtezih sajtova koje gledam :D (bez Tapatalk-a, ne odgovara mi, znaci gledam desktop site!)
A na S4 vec sa 2 taba se primeti usporenje - kao da nije usporenje nego da je namerno neki smoother s***?

Nazad
Vrh Dno