fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,285
http://www.gsmarena.com/snapdragon_800_samsung_galaxy_s4_benchmarked_vs_octa_model-news-6284.php sto bi bio overkil.. sto jace to bolje 
Da odgovorim samom sebi - fleshovanje i, generalno, koriscenje telefona kao storage uredjaja je ocigledno moguce samo ako se koristi USB kabl koji dolazi sa telefonom. Iako imam nekoliko mUSB kablova, samo onaj koji je dosao sa telefonom je resio moj problem sa Odinom ali i prijavljivanjem telefona u Kies (tacnije, bez njega Windows/Mac uopste nisu prepoznavali telefon kao storage uredjaj).
Meni ne uspeva flash iz Odina 3.07. Prebacim telefon u Download mode, zakacim ga, Odin ga prepozna, dodam TAR fajl kao PDA i trazi PIT fajl. Dodam mu PIT fajl i kaze write failed :\
Probaj sa Odinom 3.0.4, mislim da 3.0.7, hoće nekad da zabaguje
Sta ce mo sad mi sto smo uzeli s4 sa Snapdragon 600 procesorom? Prava sekiracija, aman uzmes top model i pojedini placu sto nisu sačekali s800, kao pojedini to koriste za rendiranje, glupost. Razlika izmedju i9500 i i9505 je minimalna, upravo zbog aplikacija koje ne mogu bas da opterete cpu s 4 jezgra a da ne pričam sa 8.
Djetinjasto pravo, od strane pojedinih '' strucnjaka''.
(Ovo je samo moje mišljenje)
Slažem se sa tobom, već sam htio da ukažem na one koji se žale zašto nisu sačekali da kupe nešto što je za nijansu bolje, istu stvar. A to se da primjetit na forumu i kod drugih tema ...Octa nije pravi octa core nego je 2 x quadcore - 4 sporija i 4 brža jezgra i ni u jednom trenutku ne mogu da rade svih 8 jezgra zajedno - ili rade sporija jezgra ili rade brža.
Jel neko probao ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824
650$- ne veruem da ce biti u EU
Stigao i meni update. :banana:
Na kojoj si mrezi?
Ovo me buni jako (isto iskustvo sa S4), jer na Xperia S bre mogu po 5 benchmark forum tabova da otvorim u isto vreme - a mislim da je to jedan od najtezih sajtova koje gledamchrome ni na ovom telefonu ne radi dovoljno brzo u odnosu na safari ( ip5 je za poredjenje) , sa tri taba sam dobio usporenje koje safari nema ( pre nego sto neko skoci znam da zavisi od toga sta je na ta 3 taba i da usporenje nije uvek svejedno stojim iza napisanog)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari