Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Upravo guglam o tome i vidim da ima milion mogucih resenja. Od svega toga mogu da instaliram samo taj network log jer taj wireless je na poslu gde nemam pristup ruteru.

Najbolje bi bilo kada bi ostavio ovde jedan idle log...

Inače i meni se vrti oko 24h uptime-a i 3h ekran ili 15h uptime-a i 4h screen on.

Napunim do kraja i koliko ga ostavim u idle-u?
To mu dodje duplo bolje nego kod mene...

3-4 sata ga ostavi normalno sa netom i normalno kao da ne diras telefon.

Ne slike, log. Log mi treba.

Imao sam jedan "camera failed" pri pokusaju da slikam danas. Force stop i clear data mi nije pomoglo, restart jeste.

Meni je baterija onako. Juce za 13h imah negde oko 4h ekrana, malo jace (par sati 3G, jedno dva). Nisam nezadovoljan. :)

Sale, ima neki shortcut za SS? Standardno PB+WD ne radi...

Imam neku stavku u BBS koja je malo gladna, pa da okacim SS. Neki PowerManagerService mi pravi da awake bude preko sat duzi od screen-on-time stavke...

@mironiko power + home ;)

PoweManager:

-PowerManagerService is basically a catch-all for partial wakelocks (wakelocks requested by non system apps). To see which apps are actually requesting the wakelocks, go to the Partial Wakelocks screen.

A wake lock is a mechanism to indicate that your application needs to have the device stay on.

Any application using a WakeLock must request the android.permission.WAKE_LOCK permission in an <uses-permission> element of the application's manifest. Obtain a wake lock by calling newWakeLock(int, String).

Call acquire() to acquire the wake lock and force the device to stay on at the level that was requested when the wake lock was created.

Call release() when you are done and don't need the lock anymore. It is very important to do this as soon as possible to avoid running down the device's battery excessively

Poslednja izmena:
a power manager ima pored sebe znak pitanja koji je klikabilan... :)

http://db.tt/wvf2nipx
Evo ga log, pa ako neko moze da ga rastumaci. :D

Hmmm, aj molim te skini 1.13.4.0 verziju... Posto mi nesto ne stima...

Mislim imas dobar deep sleep 96%, a opet tamo pise da si izgubio 13% baterije, sto mi je malo nelogicno. A gledam aplikacije i samo je 8 minuta wakelock sto je ono mizerno, a opet kaze da je skinuto 13%. Moze biti da ti ruter pravi problem, ali opet... Skini tu 1.13.4.0 verziju, poslednju stabilnu koja nema bagove :)

Skidam pa javljam kakva je situacija.
Evo ga i network log(inace sam dobio FC sad :D).
http://db.tt/BczJjaGe
Kako da kreiram log u ovoj verziji BBS-a? Nema kad odem na "more".

Poslednja izmena:
Društvo je l' može mala pomoć? Instalirao sam "LSW.Stock Look 23 Toggle BS", ali bih voleo da umesto tog moda vratim stock rom ikone. Da u podešavajima/ekran stoji "Notification panel", i da tu mogu da sam da menjam koliko ću ikonica imati i koji će im redosled biti. Mislim da je na onom prvom LSJ romu bila ta opcija i od tada je nema. Ne znam da li i kako se menja nešto u (system\framework\lidroid-res.apk\res\drawable-hdpi\). Koliko sam uspeo nešto sam da pronađem, da bih ubacio Notification panel moram da editujem "SecSetting.apk" i valjda nešto da editujem i ovde (You gotta mod setttingsprovider to add the needed entries to the database of it will fc on pressing notification panel). Vidim i sam da sam se upetljao u nešto što ne znam, ali ako zna nešto više i ima vremena da pomogne neka javi... :) Pozdrav
Screenshot_2013-06-28-17-54-03.pngNotification panel.jpgNotification panel 23.jpg

Društvo je l' može mala pomoć? Instalirao sam "LSW.Stock Look 23 Toggle BS", ali bih voleo da umesto tog moda vratim stock rom ikone. Da u podešavajima/ekran stoji "Notification panel", i da tu mogu da sam da menjam koliko ću ikonica imati i koji će im redosled biti. Mislim da je na onom prvom LSJ romu bila ta opcija i od tada je nema. Ne znam da li i kako se menja nešto u (system\framework\lidroid-res.apk\res\drawable-hdpi\). Koliko sam uspeo nešto sam da pronađem, da bih ubacio Notification panel moram da editujem "SecSetting.apk" i valjda nešto da editujem i ovde (You gotta mod setttingsprovider to add the needed entries to the database of it will fc on pressing notification panel). Vidim i sam da sam se upetljao u nešto što ne znam, ali ako zna nešto više i ima vremena da pomogne neka javi... :) Pozdrav
Pa ovako, nije to baš lako uraditi. Ja nikad nisam ni pokušao. Moja ti je preporuka da flešujes 23 toggles stock look ili ako baš hoćeš stock toggles onda flešuj alliance mod
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2118034. Mislim da on ima to

http://db.tt/E6jnS5h4
Izgleda da mu ne odgovara nesto ruter. Koliko vidim sve je ok a baterija curi.

Idi u settings i otkači ovo
5eredeju.jpg

Root

I idi na dumpfile i otkači sve
Da bi moglo da se prikaže
egy4e9yh.jpg

I jos da odradis idle, kad napunis telefon log i to bi bilo to :) Najmanje 3 sata idle.

Vazi.
Nego, kako ti se cini ovaj zadnji log? Opet mi je nesto brzo iscurela baterija a malo screen on-a je bilo...

Pa Wifi je glavni sumnjivac, mada imaš dosta sync-a u pozadini + si slušao muziku... Koliko je osvetljenje?

Jedino sto sam pustio tunein radio na kratko, nisam slusao nista drugo. Osvetljenje je bilo veci deo vremena na maxu ali je ekran slabo bio ukljucen. Trenutno stanje je 53%, screen on 42m.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1372458612266.jpg
    uploadfromtaptalk1372458612266.jpg
    52.6 KB · Pregleda: 124
  • uploadfromtaptalk1372458630635.jpg
    uploadfromtaptalk1372458630635.jpg
    39 KB · Pregleda: 122
Poslednja izmena:
Vrh Dno