Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Sad sam se i ja vise pogubio. Da izvadim eksternu, da formatiram internu i ponovo da instaliram ROM od pocetka?

Sad sam se i ja vise pogubio. Da izvadim eksternu, da formatiram internu i ponovo da instaliram ROM od pocetka?

Ne. Izvadi eksternu, kopiraj celu internu na PC, udji u recovery i formatiraj SD, restart, vrati samo bitne fajlove na internu. Vidi kako se ponasa bez externe, ako je sve OK, formatiraj i eksternu pa opet vrati na nju samo ono sto ti treba. Mozda je i ona losa, ko ce ga znati

Probacu i to, hvala na pomoci. Tacno mi dodje da predjem na iOS, poludeh vise od ovoga...

@Sale
Ok ok, onda posle 15og. Ali nemoj da se vadis, dugorocno gledano. ;)

Ok, na sva ona piva, dodaj i index. :D

Neat 4.7 + Apolo 4.8 CWM
uploadfromtaptalk1372292363249.jpg
Čini mi se da radi bolje od Philza, od Dorimanxa je definitvno bolji, a ovo je Light verzija. Videću da probam i Regular I Extreme V0, pa javljam utiske.

A screen on resultat si zaboravio? :)

Ne svidja mi se sto je u 4.8 spustio brightness... Iovako jedva se vidi na suncu amoled, jos kad mi spusti brightness, skroz ocoravim...

Apolo kernel spustio brightness, i za light verziju isto?

E to ne znam... To ko je flesovao moze da ti potvrdi ili flesuj ti, pa nam reci :)

Imam jedan problem. Nece da mi updejtuje app sa stora. Sve sam resetovao sta je trebalo. I opet nece greska pec:s-5:aec-0 nedavno je bil isto ali nisam hteo nikod da davim format pa opet install neat rom lite 4.8.
Nece updejt nece nista. Sad me bas nervira....

Koja aplikacija? Jesi probao da flesujes novi play store i da odradis clear data i play store-a i GOOGLE FRAMEWORK -a ?

Pa sad mi zabada na forsquare. Prosli put isti i na boxu. Nisam flesovao novi play store a resetovao framework i play store.
Nista zivo nece da skine. Isto kao i prosli put

Playstore je 4.1.10

Poslednja izmena:
Pogledaj u data/app da nije ostao neki odex fajl sa root explorerom. Titanium ili nesto slicno. Ako jeste obrisi ga. Ako to ne pomogne, mounts and storage/mount USB/ povezi sa PC i pokreni na PC-u check disk na oba (internal i ext sd)

Ne znam kako bi pomogao, posto se nekad susrećem sa ljudima koji imaju neke probleme koji prosto budu neresivi. Mada ja NIKAD nemam probleme, jer radim full wipe uvek, tako da verovatno zato nemam nikakve gremline i tome slično...

Tako da ako ovo ne pomaže, onda mora full wipe... To sigurno pomaže... Mislim to je čitavih 20 minuta posla da se sve vrati na mesto kako je bilo... Ne znam sto ljude mrzi to da radi...

To je kao Windows kad instalirate, jel gazite verziju ili formatirate ceo C: ?

Pogledaj u data/app da nije ostao neki odex fajl sa root explorerom. Titanium ili nesto slicno. Ako jeste obrisi ga. Ako to ne pomogne, mounts and storage/mount USB/ povezi sa PC i pokreni na PC-u check disk na oba (internal i ext sd)
Ostaje mi cekiranje jedino. Do sad mi se to desavalo i pre ali sam uspevao da resim. Sad kao i prosli put jok. Cekiranje... ako nece ni tad bridanje svega pa opet.... nije mi jasno sta zeza toliko

Slazem se Djilkos.. totalno. Ne bi se bunio da ne radim full wipe. Tj ne bi se nervirao. Vec si pricaono tome tako da sam svaki rom tako instalirao full wipe pa rom

Poslednja izmena:
Ostaje mi cekiranje jedino. Do sad mi se to desavalo i pre ali sam uspevao da resim. Sad kao i prosli put jok. Cekiranje... ako nece ni tad bridanje svega pa opet.... nije mi jasno sta zeza toliko

Slazem se Djilkos.. totalno. Ne bi se bunio da ne radim full wipe. Tj ne bi se nervirao. Vec si pricaono tome tako da sam svaki rom tako instalirao full wipe pa rom

Cekiranje ne boli, slobodno :)
A full wipe, kako si radio? Postoji jedna lepa stavka u PhilZ kernelu u wipe data a glasi clean to install a new rom :)

Cekiranje ne boli, slobodno :)
A full wipe, kako si radio? Postoji jedna lepa stavka u PhilZ kernelu u wipe data a glasi clean to install a new rom :)

nekad preko skripte koju je Djilkos postavio u potpisu a uglavnom sam wipe data i casj pa formatirao cash, data, preload,emmc

Treba da izmenim malo u dropboxu, sad sam okacio nove skripte i modem koji je najbolji za nase podrucje..

Prijem signala, internet, bez pucanja u pozivima itd :)

Ovo clean to install menja sve korake koji stoje u uputstvu za instalaciju?

Ljudi, koliko vam drzi baterija prosecno? Kod mene nesto bas slabo.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1372365773255.jpg
    uploadfromtaptalk1372365773255.jpg
    42.6 KB · Pregleda: 87
  • uploadfromtaptalk1372365787342.jpg
    uploadfromtaptalk1372365787342.jpg
    40.6 KB · Pregleda: 87
  • uploadfromtaptalk1372365795229.jpg
    uploadfromtaptalk1372365795229.jpg
    42 KB · Pregleda: 85
Meni ovako kao tebi kad je instaliran viber. Bez njega ide preko 3h screen on i to na 3g only, na wifi verujem da bi bilo oko 4h, za 20ak h upotrebe.

Instaliran je BBS, evo slika.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1372367345996.jpg
    uploadfromtaptalk1372367345996.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 93
  • uploadfromtaptalk1372367361827.jpg
    uploadfromtaptalk1372367361827.jpg
    42.6 KB · Pregleda: 92
  • uploadfromtaptalk1372367374736.jpg
    uploadfromtaptalk1372367374736.jpg
    48.5 KB · Pregleda: 88
  • uploadfromtaptalk1372367386477.jpg
    uploadfromtaptalk1372367386477.jpg
    48.9 KB · Pregleda: 90
  • uploadfromtaptalk1372367394895.jpg
    uploadfromtaptalk1372367394895.jpg
    36.9 KB · Pregleda: 85
wlan_rx_wake hm mislim da ne postoji teza stavka. milion mogucih razloga moze biti. aj za pocetak uradi update drajvera na ruteru, prebaci na 5ghz, staticnu ip, instaliraj network log sa playstore da vidimo da ti neka aplikacija ne vuce nesto u pozadini. pa se javi :)

Nazad
Vrh Dno