- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 199
Sad sam se i ja vise pogubio. Da izvadim eksternu, da formatiram internu i ponovo da instaliram ROM od pocetka?
Sad sam se i ja vise pogubio. Da izvadim eksternu, da formatiram internu i ponovo da instaliram ROM od pocetka?
Ostaje mi cekiranje jedino. Do sad mi se to desavalo i pre ali sam uspevao da resim. Sad kao i prosli put jok. Cekiranje... ako nece ni tad bridanje svega pa opet.... nije mi jasno sta zeza tolikoPogledaj u data/app da nije ostao neki odex fajl sa root explorerom. Titanium ili nesto slicno. Ako jeste obrisi ga. Ako to ne pomogne, mounts and storage/mount USB/ povezi sa PC i pokreni na PC-u check disk na oba (internal i ext sd)
Ostaje mi cekiranje jedino. Do sad mi se to desavalo i pre ali sam uspevao da resim. Sad kao i prosli put jok. Cekiranje... ako nece ni tad bridanje svega pa opet.... nije mi jasno sta zeza toliko
Slazem se Djilkos.. totalno. Ne bi se bunio da ne radim full wipe. Tj ne bi se nervirao. Vec si pricaono tome tako da sam svaki rom tako instalirao full wipe pa rom
Cekiranje ne boli, slobodno
A full wipe, kako si radio? Postoji jedna lepa stavka u PhilZ kernelu u wipe data a glasi clean to install a new rom![]()
Kako najbolji za nase podrucije? Pojasni maloTreba da izmenim malo u dropboxu, sad sam okacio nove skripte i modem koji je najbolji za nase podrucje..
Poslusaj me pa formatiraj internu sd i clean to install a new rom, flesuj rom sa eksterne i sve ce biti okskinuo...nisam uspeo jedino format pa jovo na novo... nema 3ceg vise![]()
Menja sve korake za full wipe instalacijuOvo clean to install menja sve korake koji stoje u uputstvu za instalaciju?
Ne vidim nista lose tu. Instaliraj BBS da vidimo ima li problemaLjudi, koliko vam drzi baterija prosecno? Kod mene nesto bas slabo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari