- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 199
Pa po ovome sto ti je čovek napisao jasno ti je koliko se (ne)razume u sve to. On verovatno ne koristi ništa, jer da koristi nešto više od dialer-a i sms aplikacije i browsera imao bi i on manje slobodnog RAM-a.
Pisao sam 500 puta do sad kako funkcioniše RAM na androidu. Ako hoćeš potraži. Što više aplikacija da koristiš android sam kad mu treba oslobodiće RAM. Što se tiče korišćenja task killera to je no no na androidu. Meni je oko 100-150.
Ako ništa drugo, ovde možeš, ako se potrudiš, bar da naučiš gramatiku...
Otkud ti znas da imas prvi u Srbiji? To ti ovi iz HTC poslali, jel?prvi u Srbiji imam HTC i jos ga cuvam kao muzejski eksponat (kada niste ni znali sta je WM 5)
Pravi Srbenda. Nema sta, najjaci si.prodavnicu samo skupih telefona
meni je huawei iz telekoma baš ovo radio. za noć skine 15-25%, kako kad, a telefon budan 2-3min na sat. kad sam mu ručno promenio podešavanja, wifi skida oko 0.7%/h![]()
Otkud ti znas da imas prvi u Srbiji? To ti ovi iz HTC poslali, jel?
Pravi Srbenda. Nema sta, najjaci si.
Samo flesuj "removed apps.zip"
ma daj bre nezelim sa vama pacenicima i zaludjenicima da raspravljam na ovu temu.
Beacon Interval 50 (default 100)Sta si izmenio od podesavanja? Meni nocas za 4.5h pojeo 8% baterije.
nije problem, podseti me veceras kada budem kod kompaI to isto bez clean cache i wipe dalvik cache? Uh vidim da je to teško 139 MB, pa ne bih baš da vratim i sve one nepotrebne Bloatware. Da li možeš biti precizniji šta je bitno za BT i šta bih trebao da prebacim, ako može posebno?
nije problem, podseti me veceras kada budem kod kompa
Ja rekoh da podsetim za Bluetooth ...
Ikone su 72x72 (i stare i nove), png je nova, iskopirao sam launcher u preload/symlink/system/app , cak sam i permission odradio na 644, restartovao telefon, bilo je ono "Nadogradnja softvera" i nista...Da li ti je iste velicine ikona? Da li je png? Ako su potvrdni odgovori, ostaje ti samo da launcher kopiras u preload/symlink/system/app![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari