Sta se dobija za cenu od 46k dinara domacih i kad se placa?
Btw ima lepo resenje-nek ponude jeftine igre na liveu i niko nece kupovati disk based games.
Ne znam na koji način ti ugrožavaju prava. Sistem gde se kupuju diskovi je za prošli vek. Vezivanje za acc licence je sasvim normalna i dobra stvar za sve strane. Sad druga stvar što m$ za xbox one traži i licencu i disk, što jeste po meni apsolutna budalaština.
još kad bi mu ostala ta cena....
Steam je vec imao istragu i evropska komisija je donela odluku da je dozvoljena preprodaja licenci sa steama:
http://curia.europa.eu/juris/docume...EN&mode=req&dir=&occ=first&part=1&cid=5252243
I onda posle te donesene odluke se više nisu oglašavali, nije ek nikakav faktor, niti znači da su u pravu, pošto birokratija nikada nije bila dovoljno stručna da isprati tehnologiju 🙂
khm.... ubaciš disk u šta na pc-u? ja nemam optički drajv već godinama, ljudi živimo u 21. veku, kakav dvd, kakav blu ray, kakvi bakrači? pod 2. na steam-u skineš jednom i bekapuješ, posle instaliraš za minut. heloooooooooooooooooMeni je realno muka ziva da skidam 15-20gb (nemam neku konekciju) sa Steama kad hocu da nesto da odigram, lakse mi da ubacim disk i instaliram odmah, ali nazalost daleko su isplativije digitalne akcije nego fizicki diskovi (a i nema ih za neka izdanja), tako da uzimam sta je isplativije.
Ako mogu da podelim igru sa 10 ljudi, drug može da skine šta ćemo da igramo, da bude spremno kad odem. Ne moram da nosim ništa.Oki, a sta radis kad hoces da se vidis sa ortacima i kad zelite nesto da opikate? Svako nosi svoj hdd? Priznaces da je lakse da ponesem diskove nego da se zezam sa acc-om u gostima. I sta ako se nekome svidi neka od igara i zelimo samo da se razmenimo na nedelju-dve?
Oki, a sta radis kad hoces da se vidis sa ortacima i kad zelite nesto da opikate? Svako nosi svoj hdd? Priznaces da je lakse da ponesem diskove nego da se zezam sa acc-om u gostima. I sta ako se nekome svidi neka od igara i zelimo samo da se razmenimo na nedelju-dve?
ljudi, zar vam nije bolje da za 50 evra kupite 10 igara i da budu stalno vaše, nego da kupite JEDNU i da je 10 puta menjate...
e to je ono što je loše.Aaa naslovi se ne prodaju za 5eur, poledaj koliko je gears of war 1 posle svih ovih godina na liveu.
khm.... ubaciš disk u šta na pc-u? ja nemam optički drajv već godinama, ljudi živimo u 21. veku, kakav dvd, kakav blu ray, kakvi bakrači? pod 2. na steam-u skineš jednom i bekapuješ, posle instaliraš za minut. helooooooooooooooooo
Opticki diskovi su itekako zivi i bice jos dugo.
A na sta da bekapujem, na hdd? Znaci da moram da je imam " u rezervi", a to je cela poenta igre na disku koji sam mogao da imam in the first place. Inace, bluray je i te kako aktivan a tek ce i dalje da bude kada zazivi 4k standard i prostor se poveca na ~100gb drajvove i ko zna koliko jos. To sto smo mi pirati ne znaci da diskovi ne postoje, vec naprotiv, bilo kakav kvalitetan izvor filma ispod originalnog mastera je bluray izdanje, a ne kojekakve uzasne iTunes digital download kompresije. Opticki diskovi su itekako zivi i bice jos dugo.
I zato ne mogu da se porede steam i psn/live.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari