Šta je novo?

HTC One

Da pitam samo koja je fora uzeti premium build telefon, aluminium itd i staviti ga u futrolu, case, flip?

Ne stoji stalno u njemu, ali kada se vozi bajs i u sličnim situacijama sa potencijalnim ispadanjem, zgodno je. iPhone mi je ispao 5-6 na beton...

Govorimo bez ugovora. 200 eura razlike. Ne o paketima.

Izgleda da sam ja tupav i na MTS sajtu ne mogu da nadjem cenu bez ugovora.
Kod telenora 760E a u CG 619 al cenim da gledas ovu cenu za prepaid paket 539e tad je i vise od 200.
Samo, voleo bih da se javi neko ko je kod provajdera kupio tel bez paketa (pogotovo u telenoru), castim pivo.

Uzmes prepaid karticu i bacis je kasnije ako ti ne treba :)

@djilkos, mogao bi da mi odg :p

Idem ali naravno da ce izdrzati bar 13h na dan, a zar to nije dovoljno?

Znaci sad kad bih hteo da uzmem mogao bi da narcuim preko ovog sajta?

Jeste videli cenu za S4? Isto je da kazem dobra cena..

Tapatalk te preskočio :)

To ćeš morati da vidiš sa Crmogorcima, ne znam jel možeš ovako da naručiš, pa da ti dodje u Srbiju...

Ne znam meni je malo 12h rada... Ja mogu sa S2 da dobacim skoro 5 sati ekrana na 12 sati pre sam mogao i 7 sati ;)

Tapatalk te preskočio :)

To ćeš morati da vidiš sa Crmogorcima, ne znam jel možeš ovako da naručiš, pa da ti dodje u Srbiju...

Ne znam meni je malo 12h rada... Ja mogu sa S2 da dobacim skoro 5 sati ekrana na 12 sati pre sam mogao i 7 sati ;)

Ne razumem? Kako da dobacis?

Kakvi crnogorci? Sa ovog sajta mislim sto sam link ostavio.

Govorimo bez ugovora. 200 eura razlike. Ne o paketima.

A na ugovor te baš stimulišu da uzmeš veći paket :rolleyes: (mislim ovi kod nas, u cg)-recimo ja imam paket od 50€ (doduše preko firme) i s4 bi me uz ugovor na dvije godine došao 350 a na gidinu i po 399 i uz garanciju na tel od godinu dana. Uz paket od 25 je, recimo 409 na dvije godine. Totalno *****no

Ne razumem? Kako da dobacis?

Kakvi crnogorci? Sa ovog sajta mislim sto sam link ostavio.

Jel moram da crtam? :) Dobacim = izguram, kako god hoćeš nazovi...

Pa jeftinije ti je da nadjes nekog iz CG ili nekog ko ide da ti uzme telefon tamo nego ovde da daješ 700 eura... Ko da toliko para za telefon je bilde ili sigurno nije zaradio te pare... Pošto vidim da si jos uvek u školi verovatno ih nisi zaradio... Bez ljutnje... Imaš opciju da ustedis 160 eura ili čak da odeš do CG na kaficu vidiš se sa Emixom i uporedis sa GS4 telefon, odeš na večeru i da opet ne dodje do tih 700 eura...

Jel moram da crtam? :) Dobacim = izguram, kako god hoćeš nazovi...

Pa jeftinije ti je da nadjes nekog iz CG ili nekog ko ide da ti uzme telefon tamo nego ovde da daješ 700 eura... Ko da toliko para za telefon je bilde ili sigurno nije zaradio te pare... Pošto vidim da si jos uvek u školi verovatno ih nisi zaradio... Bez ljutnje... Imaš opciju da ustedis 160 eura ili čak da odeš do CG na kaficu vidiš se sa Emixom i uporedis sa GS4 telefon, odeš na večeru i da opet ne dodje do tih 700 eura...

18. rodjendan ;) Al uzimam tek krajem avgusta posle rodjendana.. Tako da ce biti manja cena predpostavlja..

Kome treba, evo ja ću rado da uzmem, a imam i još 10% popusta preko premium kartice.

Da, tako se pravilno izgovara :p

Moje cudjenje je bilo na racun toga sto do sad nisam vidio nijedan telefon da to radi a da slika bez blica nakon sto dobije fokus.

Inače evo jedne vesti sa FB-a:

HTC Srbija
Pozdrav, HTC One bi trebalo da bude dostupan tokom ove ili najkasnije početkom sledeće nedelje. Trenutno je isporuka u procesu carinjenja.

yup, u petak bi trebalo da bude

Koristim telefon "čitava" dva dana, pa uzmite sa rezervom utiske.

Opšti utisak je sjajan, sve ono što smo čitali i slušali o telefonu, zaista jeste tako i sve dobro i loše. O dobrim stvarima ne bih trošio reči, dovoljno je pisano, napisaću par stvari koje mi smetaju na telefonu.

Baterija - od nje se nije ni očekivalo čudo, ali je prva stvar koja mi je zasmetala. Ja umereno koristim telefon (štagod da to tačno značilo :) i meni jedva izdrži do uveče. Power save mod štedi značajno bateriju, ali nisam spreman još da ga koristim tokom dana :) Prethodni telefon koji sam koristio 2 godine je Samsung galaxy s2 i sa istim korišćenjem isto dugo (ili kratko) mi je traje baterija.

Sence - lep, čist, u odnosu na samsung i njegov dečiji interfejs na prvu loptu sam bio oduševljen. Međutim kao da još tu nije sve sazrelo, zna često da bude neintuitivan i da nepotrebno komplikuje stvari. recimo navikao sam na samsungu da wifi palim iz notification bara-a ovde, moram iz istog u settings pa tamo da palim, navikao sam na silent profile kad stisnem power dugme, ovde toga nema... itd. Moguće da je ovo sve stvar navike ili da prosto nisam "provalio" pa uzmite ovo sa rezervom. I da, blink feed je sasvim ok, ali dalje sa home screena :)

Objasnite mi, zasto njemu zasvetli blic a kod One ne?

Zato ce Samsung da ih sahrani jer ce S4 da se prodaje nenormalno. Vec se prodaje izuzetno dobro, a tek kad dodje Nexus verzija HTC-u bi bilo pametnije da razmisli.

Vidim na amazonu zakljucane na sprint mrezu za 600$, on stock. Jel to moze da se otkljuca?

Zato ce Samsung da ih sahrani jer ce S4 da se prodaje nenormalno. Vec se prodaje izuzetno dobro, a tek kad dodje Nexus verzija HTC-u bi bilo pametnije da razmisli.

to je istina da se prodaje i da će se prodavati međutim kupci HTCa su malo specifična kategorija i mislim da ih ni vanilla na S4ci neće privući na tu stranu, napravili su glupost što nisu organizovali proizvodnju kako treba do sada bi već prodali bar 5 puta više komada nego što jesu...

nego, ne dobih pojašnjenje za "flejm"?

Vrh Dno