Šta je novo?

HTC One

Ма они ни сами не знају шта хоће, one x је изашао пре ѕ3, па их је самсунг развалио:banghead:

pukli su oni jer su stavili 4megapiksela kameru.. ultra piksel ih ubi..

Pazi nije da mrzim HTC, imao sam prva dva njihova uredjaja (tattoo i hero), ali posle toga vise nijedan...

Imao sam i ja SGS posle Hero i nikad vise samsung. Nije mi problem plastika nego ta jadna koju samsung koristi, a futrolu necu da koristim.
SGS je posle godinu dana izgledao gore nego Hero sto sad izgleda posle vise od tri godine, a jednako su ispadali.

Ja se samo pitam kad ce doci cuveni one u Valjevo.. ZNam da ga kupujem sigurno, al hocu da me mine zelja da ga uzmem jednom u ruku ! :D

Imao sam i ja SGS posle Hero i nikad vise samsung. Nije mi problem plastika nego ta jadna koju samsung koristi, a futrolu necu da koristim.
SGS je posle godinu dana izgledao gore nego Hero sto sad izgleda posle vise od tri godine, a jednako su ispadali.

Ako ti je takav bio S1, zamisli tek sta bi ti se desilo da imaš One...

Ja ti mogu pokazati posle godinu ipo kako moj s2 izgleda... Od 540 dana, možda je 10 dana bio u case-u... Ja isto ne volim da udebljam i poruznim telefon. Ni tačkice. Eto toliko o toj plastici...

Ali S2 je stvarno kad se pogledaju sve 4 Glaksije najbolje uradjen telefon.
Svidja mi se sto nije imao one hromirane aka. fake metal delove i sto je iza matirana a ne glossy plastika.

Zadnji deo nije glossy nego ima hrapav taj battery cover, a onaj dole deo, gde je zvučnik je glossy...

Znam, znam imao sam ga. Mislio sam na poklopac.
A onaj deo sa strane i iza na dnu je glossy ali je crn, i klasicna plastika pa i ne smeta toliko.
A ovo na S3 i S4 je kao neki premaz, lak... sta li je i onda odbija svetlost skroz i sve se vidi. Svaki otisak.

Poslednja izmena:
Jel uz ovaj model dolaze iBeats?

440x330-htc-sensation-xe-headphones-2.jpg

Ako ti je takav bio S1, zamisli tek sta bi ti se desilo da imaš One...

Ne znam sta bi bilo da imam One i kazem nisam lud za aluminijumom niti mi je problem plastican telefon ali je bitno kakva je ta plastika.
Videcemo za par meseci sta ce biti sa One kad pocne da ispada iz sorceva onih koji uspeju da ga kupe.

S2 je i meni najbolji iz GalaxyS serije, nisam ga imao pa ne znam na sta bi licio posle ispadanja.

Vise ne dolaze :D To je pre dolazilo uz One X, ali samo jedno 50-ak komada... Ostalo su pokupili ovi sto rade u vipu, mtsu, telenoru, pa kao vise se ne dobija.

potvrđujem za S2, najkvalitetnije urađen Galaxy, taj ih je realno najviše i progurao

Onda neću menjati ovaj moj S2 kad se već svi slažu :p

A ističe ugovor, pa ću verovatno dati devojci, a ja ići na S4 ili IP5.

10 milki isporucenih operaterima, a broj prodatih modela kriju ko zmilja noge...

Ma da. Eno dva menadžera prodaje se obesila, zbog loše prodaje, ispred Samsungove upravne zgrade, a kompletan marketing se samobičuje.

Poslednja izmena od urednika:
Не знам колико је реално, али знам да ми се свиђа:D
Баш би била фора када би сви направили по један телефон са stock андроидом:thumbup:

10 milki isporucenih operaterima, a broj prodatih modela kriju ko zmilja noge...

Ovako nesto mozes da procitas samo u One temi :d

Jadni operateri, sta ce sad sa silnim S4.. razgradice se plastika kucista koliko ce da prodje dok se ne rasprodaju :d

Ja ne znam šta vi tu kastomizujete kad sve radi na stock ROMu normalno...kad prestane zvanična podrška onda ga kastomizujte, ili pređite na noviji model :p A što se tih lagova tiče, ja ih ne primećujem nakon dugogodišnjeg korišćenja Symbiana..meni sve leti :D

Nazad
Vrh Dno