Šta je novo?

Android navigacija i mape

Ko na ANDROIDU zeli da koristi Garmin mape neka skine navigon. On pri instalaciji prepozna rezoluciju ekrana i nakacite ga na wifi i inicijalno skida neki paket informacija, nakon toga izaberite mape koje zelite da skinete i sacekajte. Ako skidate crack-ovane verzije slobodno odmah odradite i registraciju necete imati problema.

Mega ružan interfejs :p

Izvini ali ja tebe uopšte ne razumem :) Znam šta je iGO, imam ga na dva telefona, koristim ga... Samo sam pitao vezano za Garmin za jednog prijatelja jer koristi Garmin uredjaj, hoće malo da update-uje mape...

Ljudi, koja je najnovija verzija contrastovih mapa za Srbiju?

Ko na ANDROIDU zeli da koristi Garmin mape neka skine navigon.

Garminovim mapama moze samo po livadi ;) jer ih nema. To su NavteQ mape a Navigon je kao i Navitel pogresno uradjena aplikacija od samog pocetka. U prevodu obicno djubre sa dobrim mapama.
Sygic i iGO (prepravljena aplikacija) su jedine ozbiljne navigacije.

Garminovim mapama moze samo po livadi ;) jer ih nema. To su NavteQ mape a Navigon je kao i Navitel pogresno uradjena aplikacija od samog pocetka. U prevodu obicno djubre sa dobrim mapama.
Sygic i iGO (prepravljena aplikacija) su jedine ozbiljne navigacije.

Cekaj, jel ne valjaju Navteq mape ili aplikacija? Ja treba u ponedeljak da idem do Slovacke, pa sam skinuo navteq 2012Q4 (mislim) mape Madjarske i Slovacke za IGO. Valja li to,
ili da trazim dalje da ne bih tamo negde zalutao :)

Ne znam da li valjaju konkretne mape ili ne, ali nista te ne kosta da skines i neke druge, nabacis na karticu u zaseban folder (ne u IGO), pa potrebi zamenis pomocu nekog file manager-a, ukoliko se te trenutne u IGO pokazu losim.

Ako su približno iste veličine onda ti je svejedno jel nećeš ni provaliti koja je bolja, a ako su drastično različite (veličine) ja bih uvek uzeo veću.

Cekaj, jel ne valjaju Navteq mape ili aplikacija? Ja treba u ponedeljak da idem do Slovacke, pa sam skinuo navteq 2012Q4 (mislim) mape Madjarske i Slovacke za IGO. Valja li to,
ili da trazim dalje da ne bih tamo negde zalutao :)

Ma sve je OK. NavteQ i pici. Nego sam se nasalio Garminove mape su NavteQ-ove i lokalne.

PS: Navteq nema aplikaciju, samo mape.

Poslednja izmena:
Ko na ANDROIDU zeli da koristi Garmin mape neka skine navigon. On pri instalaciji prepozna rezoluciju ekrana i nakacite ga na wifi i inicijalno skida neki paket informacija, nakon toga izaberite mape koje zelite da skinete i sacekajte. Ako skidate crack-ovane verzije slobodno odmah odradite i registraciju necete imati problema.
Kako mislis da izvedes ovo?
Na navigon da stavis garmin mape?

^^ i iGo...

Jesam li dobro razumeo?
Instaliram NAVIGON na moj ANDROID telefon I ubacim GARMINOVE mape - npr SCG ROUTE 2.7NT I to će da radi?

Ne! On sam povuče mape sa servera.

Pretpostavljam da na Navigon ne idu Garvin mape nego su samo od istog proizvođača (NQ) jel? Da se ne zbunjuju ljudi više?

Pretpostavljam da na Navigon ne idu Garvin mape nego su samo od istog proizvođača (NQ) jel? Da se ne zbunjuju ljudi više?

Ja sam mislio kroz salu i da su shvatili ali iygleda mora vise puta da se ponovi. Garmin i Navigon su razliciti programi za navigaciju ali koriste NavteQ mape. Znaci Navigon i Garmin ne prave mape, vec ih kupuju.

A što piše negde nešto "Garmin" pri startu Navigona? Bar je tako bilo zadnji put kad sam ga koristio (pre jedno pola god)

*** ovde ljudi ne dolaze za salu. meni je izgledalo da ti ne znas. zato bolje biti bukvalan nego pogresno shvacen

garmin je kupio navigon pre otp. godinu dana. to je i razlog zasto pise

Koristim Google maps/Nav i priznajem da sam odusevljen.
Iako nije osvezen sto se tice neke novije ceste manje vaznosti,dosta je tacan.
Mislio sam da krade lovu ili prepaid mb ali nista od to dvoje...tim bolje.

Nazalost od starog hillybilly balkana,nista.

Poslednja izmena:
Jel zna neko zasto me iGO ne upozorava na kamere za brzinu? Kad pogledam pregled mape, kamere su tu, ali nikad me ne upozori da im se priblizavam, dok npr. za prekoracenje brzine javlja. iGO primo 9.6.7 (ne znam koje mape sam ubacio, to je valjda nebitno) na Sony Xperia U.

Audio and visual vec ukjuceno. Nisam pametan sto ne radi.

Ja sam mislio kroz salu i da su shvatili ali iygleda mora vise puta da se ponovi. Garmin i Navigon su razliciti programi za navigaciju ali koriste NavteQ mape. Znaci Navigon i Garmin ne prave mape, vec ih kupuju.
Mogu oni da koriste iste mape kada u garminu ima toliko detalja da ostale proizvodjace cini inferiornim sa njihovim mapama...

Audio and visual vec ukjuceno. Nisam pametan sto ne radi.

Nađi drugu verziju app. Na Primo to radi.

Mogu oni da koriste iste mape kada u garminu ima toliko detalja da ostale proizvodjace cini inferiornim sa njihovim mapama...

Zato mu je interfejs katastrofa. Od kako sam prešao na iGO sa garmina progledao sam (napominjem da navigaciju koristim samo u kolima i to na telefonu).

Poslednja izmena:
Zato mu je interfejs katastrofa. Od kako sam prešao na iGO sa garmina progledao sam (napominjem da navigaciju koristim samo u kolima i to na telefonu).
Interfejs je manje bitan ako radis posao sa tom navigacijom a ona recimo:

-nema ulicu
-ima ulicu ali nema broj
-ima ulicu i broj ali nema slovo (recimo 8A koji je sa druge strane ulice)
-ima ulicu i broj ali te dovede sa druge strane zgrade jer zgrade nema ucrtane

I jos zamisli da vozis nesto drugo od obicnog malog automobila, kao sto je kombi, autobus, kamion, camac i onda skontas zasto garmin kosta toliko sa onim krs interfejsom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno