Na druge dve masine sam pokusavao da nateram da radi na 310 i nema sanse. Gremlini :d
@JOX
ok, nisam bio do banke , ici cu sutra ali vec kad tako dobro znas kako ces pravno lice koje ti uplacuje novac (MtGox) moci da navedes kao pomoc porodice????
Moze pomoc narode
Dve karte su mi radile par dana sasvim normalno i veceras restartujem masinu i jedna karta nema sanse da pregura 60mghs druga radi na 600
Obe iste karte 7970,koristim cgminer
Ja kad me nazovu samo kazem da je to prihod i ne treba izjava,odma pustaju pare.
Ranije sam se glupirao da pomazem stranu kompaniju online u izradi fluktuirajuceg programskog koda,ali kako su isplate krenule da se ponavljaju,kao,ne moze tako nego da se pare vrate i uz pare da posalju i izjavu da mi oni pomazu jer sam socijalno ugrozen sa 1000e,i ja presecem i priznam da je dohodak i nema problema,sve dok ispostujes one 2 milke
![]()
Znaci ne moze bez kabla?
A ja bih tebe da priupitam koliko je to u Intesinoj banci? Ja ću evre povlačiti na devizni račun koji imam kod njih pa me interesuje da li si i ti platio 36 € za transakciju.
E ne znam Sale, ja nemam iskustva posto nemam jos 1000 evra na Goxu za povlacenje, znam da je Demios i jos neko potvrdio da je preko Intesa banke krajnja/ukupna provizija 35 ili cak 40 evra, pa se pitam d ali je preko Unicredit bar 7-8 evra manje, mozda bi onda trebalo otvoriti tamo devizni.
Odakle ćeš povlačiti? Sa MtGox?Tu se sada nešto ne uklapa. Kada sam povlačio pare sa MB-a uzeli su mi mizernu proviziju. MtGox uzima 2000 jena, a neko još uzima 20 € (kako su to drugi predstavili). Ja sam tada dao izjavu kako mi je to, sa MB-a, stigla pomoć od rođaka iz inostranstva. Neko malopre napisa da ti tada ne naplaćuju porez, a da ukoliko se izjasniš da ti je to nekakav pihod onda ti zaračunaju i porez na to.
Ja sam rešio da povučem novac na 136-140 €. Znam da ću da "bacim" nekoliko destina € u vetar ali to sam već uračunao u troškove. Javiću onda šta je i kako ispalo.
Odakle ćeš povlačiti? Sa MtGox?
Ili da se ujedini nas nekoliko, da skupimo ukupno do 1000e kod nekog ko ima devizni racun, podignemo sve to i zalijemo pivom to sto bismo inace ostavili bankama![]()
Da, samo što to neće da se dogodi skoro. Možda za 10-ak dana. Javljam obavezno, možda me i ne zovu pošto sam potpisivao već izjavu za MB. Ovaj put ću im reći da mi se rođak preselio u Japan.
...
@Stormbringer_bg: Dobra ideja, samo ne znam koliko je to realno izvodljivo. http://forum.benchmark.rs/showthrea...ASIC-chipova&p=3267205&viewfull=1#post3267205
Ovaj put ću im reći da mi se rođak preselio u Japan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari