da ali sam danas platio drugu slicnu stvar pa mi ne trebaju obadve zeleo bi ovu da otkazem ukoliko neko ume da mi objasni kako to da izvedemPa plati, izgleda da je plaćanje preko .com proradilo.
aha ok pazi nije neka cifra mogu i to da pazarim ali me zanima koji su stetni ti negativni poeni tj sta je njihova posledica?pretpostavljam da je krajna suspenzija naloga ali verovatno ima i nesto izmedjuKada si kliknuo da kupis, usao si u obavezujuci ugovor da ces tu stvar i kupiti. Probaj da pitas prodavca da otkaze porudzbinu, ako ne bude zeleo (na sta ima pravo), dobices negativnu ocenu i bice ti na ebayu u profilu upisano to
Sto znaci da na ovaj 1 negativan feedback koji ce da dobije mu treba jos nekih 99 pozitivnih da bi ponovo mogao nesto da kupi :d![]()
Tvoj feedback skor kao kupac se izrazava u procentima. Neki nece da ti prodaju ako imas ispod 100 ili 99...
Who gives a shit za tvoj feedback ako si kupac?!? Stvarno ne razumem sto si tako lupio, a vidi se da koristis ebay vec dugo.
Feedback se gleda ako ti nekom nesto prodaje.
Ionako prodavac ne moze dati negativan feedback.
Rekoh ti, naleteo sam na listinge u kojima je pisalo, we only sell to users with 99% positive feedback.
A da ne spominjem ovo
"After a further 7 days, if the buyer has not responded to the unpaid item dispute, you can file for the case to be closed and the fees refunded, this is NOT done automatically, you have to follow the links yourself. The buyer will then receive a strike against their account and usually after 3 such strikes, they will no longer be a registered user on Ebay."
Savetovao sam mu da se dogovori prvo sa prodavcem, ako je moguce. Ako ne, bolje da plati.
A drugo, feedback od prodavca je bitan jer se na taj nacin vidi da nisi budala koja ne placa svoje obaveze. Koliko ih je meni samo slalo za Srbiju iako navodno ne salju... Da imam 0 feedback novi nalog, mislis da bi slali? Još tad nismo ni legalan Pejpal imali pa dok objasniš zašto se adrese razlikuju...
Nama je narocito vazan feedback kao buyer, jer onaj drugi za sada neman ni nacina da steknes...
A jednog dana kad budemo mogli, on ce imati dobrar procenat kao buyer pa ce mu seller lakse ici u startu
B&H Photo prima nase kartice direktno. Usluga je odlicna i kupovao sam dosta od njih do pre godinu-dve kada su poceli da u Srbiju salju isljucivo UPS-om tako da mislim da se sad uglavnom ne isplati.Da li neko ima iskustva sa kupovinom sa B&H ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari