Šta je novo?

Nokia Lumia 620

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
gsmarena_002.jpg

http://www.theverge.com/2012/12/5/3730514/nokia-lumia-620
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_620_unveiled_brings_wp8_on_the_cheap-news-5161.php

Odlican WP8 telefon za 200e!

Sigurno ce se prodavati kod nas ako ih bude preko operatera

Za ovu cenu, telefon je ODLIČAN. Samo da se pojave neki prvi testovi i da vidimo koliko je brz, i ima li nekih problema u radu.

Ako omnia7 i optimus7 stari par godina rade perfektno glatko, ova nokLa mora da radi za sve pare. Definitivno uzimam neki od ovim manjih (do 4") WP8.

bas ne vidim zasto bi neki ljubitelj WP8 dao 3 puta vise para za 920 pored ovoga...

"spominje se samo cena bez poreza i drugih troškova i ona je 250 dolara, ali će krajnja svakako biti viša"..ako bude 200 € bice dobro...:D

Poslednja izmena:
Telefon ima da se kupi u Telenoru, da li je neko kupio ovaj telefon i kakva su mišljenja?

da ne otvaram novu temu (ako nije u skladu molim premestanje :) )
narucih danas nokia lumia 610
a vidim ima replica
kako da provalim dal je original kad mi stigne
hvala

Meni se ovaj telefon MNOGO svidja, pogotovo u zelenoj boji. Cena jeste OK, ali ja planiram kupovinu krajem godine, pa se nadam da ce cene dosta pasti, Lumia 720 bi trebalo da bude dostupna, a i Apple bi u tom periodu trebalo da predstavi "jeftiniji" iPhone pa cemo videti :))

ok
muci me jedino micro sim al ajd sad, ce da seckamo :)

Jel moguce da ovaj telefon, ili citav WP 8, nema podrsku za word suggestion kada se koristi srpska tastatura?

Zašto je to čudno?
Nismo bitno tržište, a ako hoćeš po analogiji, veoma mali broj tastatura za Android ima podršku za srpski.
A i one koje imaju su budžene.

A da li bar pamti reci na srpskom kao na androidu npr (koristim smart keyboard)?

Ja imam problem sa cenom kod nas.. Kod nas je oko 320 eura, a u Austriji oko 220 eura. Za 90 eura moze da se bez problema kupi avio karta za Bec, plus dobije se povracaj poreza, malo vidi grad, a za 50ak eura moze i pristojno nocenje sa doruckom da se nadje. Sve u svemu, moze super vikend da se isplanira. Nije mi jasno zasto bi bilo ko po ovoj ceni kod nas kupovao ovaj telefon ILI bilo koji drugi sada kada razmislim. Jeste cela prica oko garancije problem, ali zar se i ona nije kod nas validna u zvanicnim servisima ? Jel zna neko ?

Imas na oglasima nove sa telenora sa 2g garancije za oko 200e, samo prati kad se pojave...

Ne zelim trolovati, ali posto ne postoji vise tema o HTC WP8 telefonima pitanje cu postaviti ovde. Posto sam korisnik HTC 8S-a znate i sai da ima malu internu memoriju, pa je svaki MB bitan. E sad mene u storage-u zeza ona stavka "other" koja se puni i puni i bukvalno ostajem bez memorije, pa sam hteo pitati postoji li opcija da M$ to sredi sa nekim update-om, jer ponekad stvarno ide na zivce. Probao sam u razne programe sto kao sredjuju to, ali ne izvuce mi mnogo tek negde oko 100 MB ako imam srece, a ponekad ne moze vise od 10 MB da oslobodi. Ako neko zna, sta i kako bilo bi lepo da kaze :)

Od tih programa nema nista, i ja sam imao slican problem ali je Nokia za zadnjim update-om to resila, i napravila storage check aplikaciju sa kojom mozes manuelno da cistis temp fajlove. Verujem da ce se uskoro nesto slicno pojaviti i za ostale proizvodjace posto je stvarno bio iritirajuc problem... Nazalost sve se vise vidi razlika izmedju Nokie i ostalih proizvodjaca, znam da njima zivot zavisi od Windowsa, ali ostali kao da se i ne trude...

Znaci da drzimo fige da Nokia omoguci taj program za sve narodne mase, a ne samo za Lumijase :D Ili M$ da se trgne i u GDR3 update-u popravi ovaj problem, jer stvarno je glupo da ti nesto sto ni ne znas sta je oduzme i po 900MB sto je ravno jednoj dobroj igrici (Let's Golf 2), posto je to trenutno najbolja igrica za WP8 telefone sa 512MB rama :p Nego jos jedno, ali ne strucno pitanje :D Da li neko zna kada ce se pojaviti Subway Surfers za WP uredjaje ?? :D I da , Da li je moguce kupovati aplikacije iz Srbije, zato sto ja imam nalog na UK pa je sve u funtama, a za par dana treba da podignem Visu internet karticu i da je vezem za PayPal nalog, pa ono da li moze da se kupuje ili ne ?? :)

Moze ko ima mastercard findom banke(ili neke druge) da koristi za paypal, ja probao, racun mi je dinarski, samo obracunaju kurs po kupovnom, ne mora da se uplacuju devize itd itd... valjda ce moci app da se kupuju preko paypala, zasto ne bi?? Jel radi taj golf na wp 7.8?

Ja sam uzeo 820 u Telenoru i bio je simfree. Mislim da se ne cimaju sa Windows telefonima da ih zakljucavaju

Da li je neko uzeo telefon u Vipu i da li je zakljucan?

Poslednja izmena:
Malopre sam čačkao 620. Kupio sestri, pa sam malo koristio.
Odličan telefon, ali odličan.
Ekranom sam vrlo zadovoljan, naravno, wp8 leti, aplikacija ima da se probere (ali ne može da se bira između više dobri, nego što ti je, to ti je - podseća me na android market iz 2010).

Ona se jedino žali što se igre plaćaju. :D

Kupio sam lumiu 620 detetu,probao ga 1 dan ja,fantastican telefon,sve leti,aplikacija za mene dovoljno.Zbogom android,kupicu sebi ativ ili lumiu 920,necu da placam Samsungu i ostalima po 500 evra za telefon i opet da imam lag (S4).

Vrh Dno