Šta je novo?

Nokia Lumia 620

You go girl! :)

ma samo napred, ativ s i 8x su sad jeftini :p

jel probao neko amber update za ovaj tel?Ili ima nesto bolje?

Ko ima 620 za srpsko trziste moze za NCS da skine Amber apdejt. Dakle za 620 je prvi izasao, OTA vrlo verovatno za dan-dva.

Da li je isto skidati preko Nokia Care Suita (NCS), kao i kada je update OTA?

Imam jedan problem pojavila mi se na ekranu tanka vertikalna linija zelene boje(kao koncic),kao da treperi, posle nekoliko minuta rada se izgubi pa posle ponovo. Znate li sta bi to moglo da bude?
Nije mi ispadao do sada ni jednom.

Kao i za sve Win telefone ide sledeći recept, dok se stanje ne popravi.
Prvo običan restart. Ako on ne pomogne, onda soft reset, zatim hard reset, a ako ni tada, onda servis. :/

Kako da odradim za pocetak obican reset? :d

Restart -> ugasiš i upališ telefon na srednje (power) dugme dužim pritiskom
Soft reset -> istovremeno držanje power dugmeta i dugmeta za stišavanje zvuka nekih 10 sekundi (pri tome se razdesi sat i datum)
Hard reset -> istovremeno držanje power dugmeta, dugmeta za stišavanje zvuka i dugmeta za kameru oko 10 sekundi (ovom prilikom se gube svi podaci sa telefona i sistem se vraća u stanje prilikom kupovine)

:)

Hard reset izgleda ne fungcionise kod mene,ali sam ga resetovao u settings- reset your phone i tada mi je pobrisano sve ali moj problem nije resen zato ce morati u servis. :smash:

@mtranzicija hvala, ali to nije resenje

Linija netaje samo dok je glance na always on,(ili ako koristite tel 5-10min) ali kada stavim telefon u dzep i prekrijem senzor svetlosti sat se ugasi i opet se vidi ta zelena vertikalna linija.
Resetovao sam ga(hard reset) i opet isto.

Vratio sam tel, poslace ga na reklamaciju u BG, sto znaci da cu biti bez tel bar 2 nedelje :S:

Posle apdejta jel mora da se radi obavezno hard reset ili moze i samo soft reset?

Soft reset nema nikakve veze s tim :) Hard reset ako primetis neke probleme, mada ja ih imam i posle toga.. :)

Pa nema nikakvih problema za sada. Odmah mi se pojavio Data sens, nekima se pojavio tek posle hard reseta. Za sada je ok pa videcemo :)

Tek sam uzeo telefon i polako se upoznajem i navikavam na WP8. Za sada sam zadovoljan, ali mi već treba mala pomoć…

Naime, zna li neko kako da instaliram TuneIn Radio? Postoji li neka finta, jer vidim da su izbacili podršku za urešaje sa 512MB RAMa, što je po meni apsurdno!

Podesi region na UK ili US pa onda skini... Posto je TuneIn nevidljiv iz nekg samo njima znanog razloga za nas market...

Uspeo sam ja da dođem do njega (preko Nokia Collections-a) ali ne može da se skine. Pročitao sam da je to zato što ima 512MB, a ne 1GB rama… :/

Ja ga uredno koristim na 720 modelu koji je praktično isti što se tiče procesora i memorije. Ja sam ga ponovo skinuo pre 10 dana kad sam flešovao telefon na Amber (uz pomenutu foru da se pre instalacije promeni zemlja na US), a ne znam da li su u međuvremenu nešto menjali na Store-u. U svakom slučaju, sad sam probao i aplikacija radi normalno. ;)

Uzeo sam u telenoru lumia 620 u zemenu za ozloglaseni ZTE Grand x bez doplate ,tako da sam nov u svetu windows telefona ,pa reko da pitam kakva iskustva imate sa baterijom kod ovog telefona ,meni je posle prvog punjenja izdrzao svega 5 sati ,al normalno uz konstantno koriscenje ,evo sad drugo punjenje uz minimalno koriscenje (jedan kratak snimak i nekoliko poruka ) baterija je sada na 94 procenata posle nekih sat ipo,verovatno posto je telefon nov i treba bateriji malo vise punjenja da bi mogla da daje svoj maksimum,ili gresim ? I kako da ukljucim sihronizaciju sa fejsom i mailom ,ja je uvek ukljucim al se ona nekako uvek sama iskljuci tako da ne dobijam obavestenja sa fejsa i meila .

Stabilizovace se baterija i OS kroz par punjenja, meni na 520 opusteno drzi 2 dana a samo je malo jaca nego u 620. Za Fejs ne znam, jos uvek je 'beta' ta Microsftova aplikacija, ako si na gmailu, napravi nalog preko advanced opcije u email+account, znaci advanced, pa ukucas podatke, za server stavis m.google.com i izaberes "as items arrive" za Download new content.

Zasto meni glance ne radi? Naravno posle Amber-a!

Nazad
Vrh Dno