Šta je novo?

Nokia Lumia 620

@ROCK nema na cemu :)

@mtranzicija nadam se posto nece vise vaziti garancija za displej, kazu moram biti pazljiviji, pa jedino da ga drzim ispod staklenog zvona. :)

A sta si mu uradio? :)

Ljudi da li da apdtejtujem moj fon ,posto citam da se nekima desava da telefon ne radi bas kako treba posle update-a ?

Da li se moze dekodirati/otkljucati ovaj telefon? Kupljen u mtel paketu? Hvala

e ljudi, imam i ja jednu nedoumicu. kad sam prvi put upalio telefon mogao sam da pristupim muzici na store-u i gde vec ima, medjutim cim sam dodao hotmail nalog to mi je nestalo... :D
jel ima neka fora da se ponovo pristupa toj muzici? a nalog ne mogu da izbrisem...

Imam Lumia 620. Prezadovoljan sam. Međutim, nije mi jasno zasto na telefonu nemam mogućnost automatskog ažuriranja vremena i da li to može da se promeni. Na slici se vidi kako izgleda kada se uđe u podesavanja za datum i vreme. U telenoru sam video na izloženom telefonu da ta podešavanja izgledaju drugacije, tj. na tom ekranu postoji opcija za ujklj.isklj. automatskog ažuriranja vremena. Inače, kad palim tel pojavi se vodafon znak na beloj podlozi pa pretpostavljam da je bio zaključan. Da li neko zna kako da dobijem mogućnost za automatsko ažuriranje vremena, pošto sam primeto da tel kasni i do 2 minuta za 1 nedelju? To je složićete se puno.

wp_ss_20131209_0004.jpg

Ja imam isti i imam tu opciju, preko sys app pusher aplikacije azuriraj sve opcije u settings...

Ja imam isti i imam tu opciju, preko sys app pusher aplikacije azuriraj sve opcije u settings...

Uradio sam tako. Dobio sam jednu vise opciju u podesavanjima. "pristupna tačka", i to je aktivirano na telenor mrezu. Drugo je sve ažurirano. Ali u podesavanjima za datum i vreme je ostalo isto, tj. bez opcije za automatsko ažuriranje vremena.

Ne znam kod mene je ovako.

Prilozi

• wp_ss_20131214_0001.png
    wp_ss_20131214_0001.png
    25.5 KB · Pregleda: 133
  • wp_ss_20131214_0002.png
    wp_ss_20131214_0002.png
    40.1 KB · Pregleda: 123
A koji ti je verzija softvera? Kod mene je GDR3 Developer Preview, mozda na amberu nema.
Uradio sam tako. Dobio sam jednu vise opciju u podesavanjima. "pristupna tačka", i to je aktivirano na telenor mrezu. Drugo je sve ažurirano. Ali u podesavanjima za datum i vreme je ostalo isto, tj. bez opcije za automatsko ažuriranje vremena.

...

24600be88df83258c037d13be1590a3564e722d35c4f660f4346d177aacef907.jpg

^dobar si :D jos uvek nema black-a... Izgleda da je ono za 24 februar dezinformacija jer na sajtu stoji waiting for approval a treba coming soon pa da stigne, sta li rade?

Ni meni nije jasno ,stvarno ne mogu da shvatim sta je razlog ,ne vidim da se ovaj telefon razlikuje od drugih pa treba posebna testiranja za black.

pa jos nije 24 :) bice valjda i ja cekam.

Prvo treba na sajtu da pise comming soon ,pa tek onda available ,a za l620 jos uvek stoji waiting for aproval .

Ne znam za koji model se tako pojavilo ujutru Coming soon, a onda već oko 3-4 po podne Available :)
A praktično za sve modele je bilo oko 24 sata nakon Coming soon, pa se nadam da ćete dobiti što pre. ;)

Kod Ambera je bilo znatno drugačije i sporije.

Ja imam developer preview ali sto ovoliko kasne :s nadam se da rade na bateriji :p kolko vama traje? Meni jedva od jutra do mraka nekad ga punim i po nekoliko puta, nije toliko manji kapacitet od l520 a opet manje traje

Pazi manji je ekran ali je zato osvetnljenje ekrana mnogo jace na l620 ,meni isto jedan dan.

Au jeste, taj 620 ima neko ludačko osvetljenje kao 720. Primetno iznad 920, a samim tim i skoro svakog displeja na tržištu.
Nego, sad vidim da je uklonjeno ono za Dansku verziju i black. Očigledno je bila neka greška.

Mada moram priznati, oni od vas koji imaju GDR3 preview ne propuštaju ništa.

Glance notifikacije ste već dobili uz ovaj nedavni apdejt touch-a, možda ćete dobiti minimalni apgrejd kvaliteta slika. Jedino fali double tap to wake za čim biste mogli da žalite.

Ja nisam dobio notifikacije na glance-u nemam gdr3 preview.

Lako je reći drugima da Black i nije nešto, kada si ga ti dobio prije mjesec dana.
I mislim da nema notifikacija bez Black-a, bez obzira na nedavni touch update.

Rekao sam da nije nešto za one koji imaju GDR3. :)
A mislio sam da rade notifikacije. Tako je pisalo u onom članku na WPCentral kad se apdejtovao touch. :/

U tom slučaju bi jedino ostao Double tap od noviteta.

Black pušten večeras za Holandiju i Finsku, znači uskoro će i ovde...

Nazad
Vrh Dno