Šta je novo?

Crysis 3

Kod mene je radila pristojno ...

Kod mene athlon II x4 na 3.3GHz nije mogao da prebaci 40FPS ma sta god ja radio sa podesavanjima (FullHD rezolucija), a graficka bila na ~80% opterecenja, sada na medium, preko 50 :D

Ljudi skinuo sam reloaded verziju sa sve kompletnim paketom sto ide uz njega,odradim sve sto treba,prebacim u bin32 folder,zamenim postojeci fajl itd ,iskljucim internet i kad kliknem na exe da igra krene,pojavi se prvo manji prozorcic na sredini ekrana i posle nista,niti startuje igra niti izbaci neku poruku,zna li neko moguce resenje problema ?,moze odgovor ovde ili na private ako bi odgovor eventualno nekoga mogao da kompromituje,hvala unapred za pomoc

Moras u system properties-u promeniti naziv racunara i u Program data folderu izbrisati sadrzaj Electronic Arts podfoldera.

Fizika "Vutre" tog level-a (Welcome to the jungle) je portovana na CPU, zato lose radi sa kvadovima i dualima,

Bas zanimljivo, nisam znao da lose radi na kvadovima. Pitam se kako li ja odigrah igru bez ikakvih problema na mom ubogom kvadu?
Kad pocnu ljudi ovako da lupaju i da generalizuju stvari pa to je smesno. Ako si imao atlona i lose ti igra radila, nemoj da pricas da su svi kvadovi losi.
Isto, ako si sad uzeo x6 nema potrebe da nipodastavas x4 procesore i da siris dezinformacije kako za krizu 3 kvad nije dovoljan.

Izvini na flejmu, ali ispravi me ako gresim

Treba javno da se izvinim!

Trebao sam da pored kvadova dodam AMD athlon, ili da kvadove ne pominjem uopste...

Lose sam se izrazio, tacnije nepotpuno, molim oprostite, bio sam gresan, kada sam rekao quad, mislio na athlon (u pola 2 kada sam to i pisao svasta coveku padne na pamet)

Daleko od toga da i5 ne moze da se nosi sa danasnjim igrama.

Nadam se da se ne ljutite, ne znam mogu li da izbrise, prepravim taj post?

Nem pojma, ja sam prilično zadovoljan sa ovim mojim procom :)
Lepo sve radi, solidan frejmrejt.
I igra je ok, stvarno, puno bolja od c2, nije savršena ali koji FPS pa jeste?

Mnogo mračite ljudi :D

Treba javno da se izvinim!

Trebao sam da pored kvadova dodam AMD athlon, ili da kvadove ne pominjem uopste...

Lose sam se izrazio, tacnije nepotpuno, molim oprostite, bio sam gresan, kada sam rekao quad, mislio na athlon (u pola 2 kada sam to i pisao svasta coveku padne na pamet)

Daleko od toga da i5 ne moze da se nosi sa danasnjim igrama.

Nadam se da se ne ljutite, ne znam mogu li da izbrise, prepravim taj post?

Ok je. I ja sam malo ostro reagovao, ali ne moze kvad pre 5-6 god. da se meri sa mladjim rodjacima. Ispada da svako ko ima kvada novije generacije je bacio pare i ispao budala. Kad se iskazuje misljenje, nema potrebe da se stvari generalizuju na osnovu sopstvenog iskustva.

Nadam se da smo se razumeli. Pozdrav cheers

Naravno da se razumemo. Pozdrav i svako dobro... cheers

Moze na pm neki dobar recept za kuvanje trojke,iz knjige torija neta a da je klopa extra i ne kipi? Konacno dosao red da probam i ovo jelo! :):beer:

Igru kao igru ne bih da komentarisem, ali stvarno se pre*rali svaku meru kad je opisivanje zahtevnosti u pitanju. :) ***, pa ova moja Vishera i jedan 7950 pojedose igru za dorucak. Najnormalniji, potpuno stabilan frame rate na max detaljima (samo je AA FX, nije supersampling), bez ikakvog stucanja, stenjanja i spajkova u frejm rejtu. Kako ste trabunjali, ja pomislio da treba neki SLI 670 za medium detalje... :)

Batali FXAA i ukljuci SMAA(2TX), daleko je bolji AA...

Ok, hvala na savetu. SSAA obicno ubije fps, zato ga nisam ni palio...

EDIT: Sad probah ovaj SMAA na 2X i ne znam da l' sam ja corav, ali ne primecujem nikakvu razliku u odnosu na FXAA. FPS mi je identican, doduse, ali zaista ne vidim neku vecu "zaobljenost" ivica. Super sampling je vec nesto drugo, ali to poprilicno obara FPS.

P.S. Gdin se ponovio sa kartom, vidim. Gratz! :)

Poslednja izmena:
SMAA 2TX je trenutno najbolja kombinacija postprocessing filtera, tako da kad god ga vidis u opcijama go for it... jedino bas ako imas high end hardware pa hoces SSAA.

Ok, hvala na savetu. SSAA obicno ubije fps, zato ga nisam ni palio...

EDIT: Sad probah ovaj SMAA na 2X i ne znam da l' sam ja corav, ali ne primecujem nikakvu razliku u odnosu na FXAA. FPS mi je identican, doduse, ali zaista ne vidim neku vecu "zaobljenost" ivica. Super sampling je vec nesto drugo, ali to poprilicno obara FPS.

P.S. Gdin se ponovio sa kartom, vidim. Gratz! :)

Testirao oba i FXAA klasicno zamucuje sliku u pokretu, dok SMAA 2TX verzija to ne radi i ima odlican odnos performance/visual quality. U Krizi 3 cak na momente i bolje obavlja posao od MSAA jer ne proizvodi toliki shimmering na pojedinim mestima. Obicno izbegavam ove postprocess filtere, ali 2TX sjajno radi svoj posao sa minimalnim performance impactom.

btw, ponovio se odavno ali se isto tako i napatio sa ovim Sapphire kartama :D

Mene zanima kako su se pokazali i7 procesori,bilo starije bilo novije generacije sa upaljenim HT-om,dali igra reaguje na HT?

Ima li neko problema sa CTD? Igra puca, ne vezano za mesto u igri ili radnju (učitavanje, čuvanje...), nekada radi 5min a nekada sat vremena. Poruka je: Crysis 3 stop working windows checking for solution. Nije narodna verzija, dobio sam je uz grafiku. Podešavanja su na very high sa msaa 8x (fps od 25 do 35 meren Fraps-om). Temp jezgara na CPU ne prelazi 70C a grafika do 67C. Stabilan OC (testiran) cpu-a na 4.4Ghz i grafika na 1200Mhz.

Poslednja izmena:
a da ti ipak vratis na def klokove, pa ces da vidis kako testiran overklok nije tako dobro testiran. Dve varijante su za tako nesto kod krize, temperature ili klokovi....

Ati driver-i amd_catalyst_13.5_beta2 i trenutno radi.

Imao 13.3 beta sad 13.5 beta ne vidim neku razliku.Mislim da mi je 13.3 bolje radio od novih.

jel probao neko crysis 3 digital deluxe edition jel potrebno preko instalirati neki update?

BK9hozoCIAIQeRY.jpg:large

c3wp_20130521.png

Hm. Golicaju mastu sa ovim fotkama, koje su juce osvanule na twitter-u i oficijelnom sajtu, i jos tagovane kao Crysis3. Kao da mozda pokusavaju da kazu da se nesto novo krcka u njihovom studiju. :)
Mozda neki SP DLC?

https://twitter.com/Crysis

http://www.crysis.com/us/news/grab-your-free-crysis-3-wallpaper

Kompletan assets je iz Crysis1 igre, ali vidi se da je sve odradjeno u novom engine-u.

Prilozi

• BK9hozoCIAIQeRY.jpg
    BK9hozoCIAIQeRY.jpg
    34 KB · Pregleda: 125
jedno glupo pitanje: tek sam poceo i vec sam zabagovao. kako se hakuje? izaberem B, naciljam pa F i krenu da se vrte ona dva( sestougaonika valjda). Sta tu treba da uradim? :wall::S:

Pa da l je moguce? Komande moraju biti default. Na F mi je bio melee i ne da. Prihvatao mi je F i prodjem hack, pise acces granted ali se vrata ne otvaraju. Srecom, objasnio lik na YT ovaj bug, po meni ogroman za ovakvu igru. I sta su radili testeri. Niko nije stavio custom biding?????

Ja sam preaso ugru sa custom kontrolama

Nazad
Vrh Dno