no, ovo pitanje je usledilo jer sam zaprepascen. mislio sam da cu da cujem cifru do 250e max.
Sad jos pitaj onog topolina sa YT kako da napravis one silne dodatkeAko te zanima kamera uopste :d
Koliko me je kostao? 370e, white model. Sealed.
370eza fotoaparat?
this is just mean![]()
ne bas sam se ponadao da ce da padnu cene da mozda uzmem i ja jedan. realno, outdated hardver, unapred mrtav sistem bez ikakve podrske i bilo kakve nade da ce se razvijati aplikacije za njega... za ocekivati je da mu se sroza cena, cudi me da je jos uvek preko 300 eur. bolje mi da kupim fotoaparat ondaili da cekam godinu dana sto ti kazes
ali do tad ce vec i androidi da krenu sa dobrim kamerama pa nema mnogo smisla :/
dobro, ne moras bas toliko da ga prozivas. prvo ste ga prozivali sto se lozi na telefon i hvali ga, a nije ga kupio, a sad kad ga je kupio, nastavili ste po drugom osnovu... mozda jeste malo za salu to sto je pljuno 400 evra za ovo, ali nije za ovakvo prozivanje.Da, držanje u ruci je totalno eruptivno.
Hvala.
Ali dropbox ne koristim. Nikakav update (jos) nisam instalirao.
Stvarno mi video snimanje nije toliko bitno. Ali potrudicu se da okacim.
Da li si gledao na YT ili nekom drugom forumu? Mora da vec postoji to sto te zanima.
Ovo nije prozivka, držao sam telefon u ruci.dobro, ne moras bas toliko da ga prozivas.
dobro, ne moras bas toliko da ga prozivas. prvo ste ga prozivali sto se lozi na telefon i hvali ga, a nije ga kupio, a sad kad ga je kupio, nastavili ste po drugom osnovu... mozda jeste malo za salu to sto je pljuno 400 evra za ovo, ali nije za ovakvo prozivanje.
ono sto je fascinantno je to kako je ovom telefonu jako malo pala cena, s obzirom na njegove mogucnosti koje su ravne androidu od 50 evra. kad pogledam samo koliko ljudi traze za te nokie, pa to je strasno. tu i tamo se pojavi poneka n8 za tipa 150 evra. i vuce se po oglasima svakih par dana 5e manje, i na kraju ode za 100 i ispod. alo, ko ce da plati taj krs 150 evra? to sto ga je neko kupio za 500 evra kad je izasao ne znaci da ce sad za njega da trazi koliko kosta polovan cestiti android.... isto ce i sa ovim da bude za dve godine, trazice ljudi po 150e za polovne zato sto su ih sad platili 400 i 500 evra. a ne da nece vredeti, nego je smesno. za dve godine ce mobilni biti jacine stonog kompa i menjace ljudima desktop, a mi pricamo o mogucnostima tamo neke nokije iz praistorije. samo ce hipsteri da nastave da se loze na to
inace to sa tim coverom koji ravna zadnju stranu je skroz kul, tako je trebao izaci telefon, a ne kao grbavi sapunovako je samo sapun
![]()
Je l' zazivela ona fora sa ogromnom baterijom za njega i sa novim cover-om koji ide uz nju, pa "izravna" zadnji deo telefona, ili je to ostalo samo na konceptu?
dobro, ne moras bas toliko da ga prozivas. prvo ste ga prozivali sto se lozi na telefon i hvali ga, a nije ga kupio, a sad kad ga je kupio, nastavili ste po drugom osnovu... mozda jeste malo za salu to sto je pljuno 400 evra za ovo, ali nije za ovakvo prozivanje.
Pridruzujem se cistitci.Nek te dugu sluzi.Ja bih imao molbu da okacis neki klip na dropbox da vidim kako to cudo radi.I da li su novim updateom uradili malo bolju video stabilizaciju.Nije mi jasno kako uradise na 920 a ovde izostavise.
Izvini sto ti moram reci, al smaras momacki. Navedi mi par primjera sta to tvoj android od 50€ moze, a ne i ova nokia. Uporedi koliko glatko radi ova nokia, a koliko steka tvoj android.
I nemoj se molim te vise provaljivati, svega ti.
Nije da se mesam, ali ja sa svojim g300 mogu da kontrolisem torente sa posla, da kontrolisem multimedijalni centar na pc-u od kuce, ...
Kao sledeci korisnik tj buduci,nadam se,jel mnogo 250e dati za tel star par meseci uz garanciju 24m? I da li ovaj tel ima 720p u 50 fps? I jel toliko ocajan ovaj browser kao sto se vidi na ovim youtube snimcima? I jel postoji neko alternetivno resenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari