Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

Lepo govorim a ovde zapeli rezolucija pa rezolucija a telefon ni videli.

***. Ovako kada bi neko neupucen upao u tred mislio bi da Emix ima minimum dve PW808.

krzavoooooooooooooo

ljudi sve ispod 800x480 na 4" su cigla pixeliiiii

video sam 808 uzivo, video sam ekran, znam o cemu pricam! zapeli ste za te boje, pa nije to jedini amoled ekran na svetu!

4'' a 184ppi.. pa to je na nivou telefona od 80e. Nema tu sta da se prica, rezolucija je smesna za 4'' i cenu telefona ali to je ogranicenje symbian-a inace bi stavili bar 480x800.

krzavoooooooooooooo

video sam 808 uzivo, video sam ekran, znam o cemu pricam! zapeli ste za te boje, pa nije to jedini amoled ekran na svetu!

dobro, koji monitor(tacna oznaka) koristis na PCu i sa koje udaljenosti gledas u njega?!

dobro, koji monitor(tacna oznaka) koristis na PCu i sa koje udaljenosti gledas u njega?!
babe su babe, a zabe su zabe. po hiljaditi put!

ljudi sramota je! moj g300 ima bolju gustinu pixela, a meni je i to krzavo. sramota je uopste i porediti telefon od 50 evra i telefon od 500 evra u bilo KOM aspektu! osvestite se vise, dolazi nam fullhd razolucija na mobilni, a vi mi pricate kako nije bitna! iskulirajte malo sa ovim fotoaparatom jeste najbolji fotoaparat ali nije najbolji telefon

babe su babe, a zabe su zabe. po hiljaditi put!

ljudi sramota je! moj g300 ima bolju gustinu pixela, a meni je i to krzavo. sramota je uopste i porediti telefon od 50 evra i telefon od 500 evra u bilo KOM aspektu! osvestite se vise, dolazi nam fullhd razolucija na mobilni, a vi mi pricate kako nije bitna! iskulirajte malo sa ovim fotoaparatom jeste najbolji fotoaparat ali nije najbolji telefon

Niko nije rekao da je ovo najbolji telefon, to ovde niko ne spominje.
Samo se neki ovde previse trude da od ovog telefona naprave najveci fail ikada i da dokazu i pokazu kako ne vredi nista. A nisu svesni koliko je ovaj telefon doneo i koliko ce tek da donese ostalim proizvodjacima i konkurenciji samim tim i njihovim korisnicima sto se fotografije tice, niste svesni! Tj. Nokia N8 pa sad 808.

Jedan telefon ne cini gustina piksela. To sto tvoj G300 ima bolju gustinu je najverovatnije jedina "prednost" nad 808.

krzavoooooooooooooo

Ti si video, mi što imamo ne vidimo a ti si na sekund iz ko zna čije ruke video sve :wave: Ma u pravu su, tvoj havajac g300 je najbolji fon na tržištu. Verovatno i imaš najbolji auto na forumu, gram dima ne izbacuje na auspuhu, kočnice gužvaju asvalt a signalizacija sija kao svetla stadiona, ma idi bre :D

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Konacno!

IMG_20130404_190822.jpg

IMG_20130404_190903.jpg

Bojim se da ga otvorim...

Japanese-Kids-Over-Acting-Their-Roles-In-McDonalds-Commercial.gif
tumblr_m871zb7aOK1rtcho4.gif

E vala je i bio red da kupis PV 808 :) Jel ovolika kutija zbog one grbe ili..? :d

Ja sam rekao da cu da ga kupim , kad ja kazem da cu da ga kupim to znaci da cu da ga kupim. :D

Sad jos pitaj onog topolina sa YT kako da napravis one silne dodatke :) Ako te zanima kamera uopste :d

Čestitam. Ide leto i odmori, biće slikanja i slikanja. Napiši neke utiske. Kakav je ekran?

Slikaj joj ekran njenom kamerom.

Nazad
Vrh Dno