Neko je pitao za displej, ovde se vidi kakav je displej, brzina galerije i rotacija slike (brže od bilo kog ios ili droid moba):
http://www.youtube.com/watch?v=GWLb5n_Po7w
Kakav kontrast, kakvi uglovi, crna i boje... fenomenalno.
Neko je pitao za displej, ovde se vidi kakav je displej, brzina galerije i rotacija slike (brže od bilo kog ios ili droid moba):
http://www.youtube.com/watch?v=GWLb5n_Po7w
Lepo govorim a ovde zapeli rezolucija pa rezolucija a telefon ni videli.
***. Ovako kada bi neko neupucen upao u tred mislio bi da Emix ima minimum dve PW808.
Ih, njega pitaš, ima on sve, čak i PV808, samo neće da kaže, jer se stidi.Da li ti imas sve o cemu komentarises na forumu??
Ih, njega pitaš, ima on sve, čak i PV808, samo neće da kaže, jer se stidi.
Zar ti ja nisam na ignore? Vrati me molim te na listu.Ih, njega pitaš, ima on sve, čak i PV808, samo neće da kaže, jer se stidi.
krzavoooooooooooooo
ljudi sve ispod 800x480 na 4" su cigla pixeliiiii
video sam 808 uzivo, video sam ekran, znam o cemu pricam! zapeli ste za te boje, pa nije to jedini amoled ekran na svetu!
krzavoooooooooooooo
video sam 808 uzivo, video sam ekran, znam o cemu pricam! zapeli ste za te boje, pa nije to jedini amoled ekran na svetu!
babe su babe, a zabe su zabe. po hiljaditi put!dobro, koji monitor(tacna oznaka) koristis na PCu i sa koje udaljenosti gledas u njega?!
babe su babe, a zabe su zabe. po hiljaditi put!
ljudi sramota je! moj g300 ima bolju gustinu pixela, a meni je i to krzavo. sramota je uopste i porediti telefon od 50 evra i telefon od 500 evra u bilo KOM aspektu! osvestite se vise, dolazi nam fullhd razolucija na mobilni, a vi mi pricate kako nije bitna! iskulirajte malo sa ovim fotoaparatom jeste najbolji fotoaparat ali nije najbolji telefon
babe su babe, a zabe su zabe. po hiljaditi put!
Ti si video, mi što imamo ne vidimo a ti si na sekund iz ko zna čije ruke video sve :wave: Ma u pravu su, tvoj havajac g300 je najbolji fon na tržištu. Verovatno i imaš najbolji auto na forumu, gram dima ne izbacuje na auspuhu, kočnice gužvaju asvalt a signalizacija sija kao svetla stadiona, ma idi brekrzavoooooooooooooo
this is just meanSlikaj joj ekran njenom kamerom.
370eza fotoaparat?
this is just mean![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari