CamBieL
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2005
- Poena
- 620
koliko ljudi to realno koristi? I kakav to ozbiljan posao radiš pa možeš da odvojiš vremena za kontrolisanje kućnih torenatane kapiram ovo oko multimedijalnog centra, nisi dobio daljinski s njim ili šta?!
Znam za lika koji je obavljao mnogo ozbiljnog posla sa vip droidom (zte racer). Ko kaze da torente moram nuzno da proveravam samo sa posla?
ali dodjem kuci, ukljucim tv, ukljucim komp i xbmc, legnem u krevet, sa telefona ukljucim remote, udjem u folder gde sam stavio da mi se skidaju torenti koje sam odabrao sa telefona (dok sam bio na poslu, npr.
po meni je poenta u izboru. mogu sve sto pozelim. tvoj stav obicno srecem kod korisnika iphone-a. postujem, ali svaka cast ako hoces da radis na platformi koja belezi godisnji pad od 70% u broju isporucenih uredjaja, umesto na platformi koja belezi rast od preko 100%. ne razumem samo princip da das, po meni, ogroman novac za nesto sto je pitanje da li ce sutra vec dobiti novu aplikaciju. 21 vek pripada korisnicima, odnosno uslugama. Da je tih xyz megapiksela bilo na androidu i ios-u sigurno je da bi prodali daleko vise, ali ne mnogo vise, zato sto bi nudio skoro sve isto sto i g300 (navodim ga samo kao primer nekog best buy-a u odredjenom trenutku). Kada je bilo vreme symbian-a koristio sam ngage, pa g810 (sa ksenonskim blicem, ako se neko seca toga) i oba su bila extra telefona, a sada ni moj cale nece vise g810, vec koristi moj android tablet i hoce tattoo... mozda sve ide prema potrebama, mozda me tada symbian razmazio pa sada hocu vise
i na kraju krajeva, nije sve u megapikselima (Sećanje na 1,3 megapiksela) ... za dobru fotku treba pre svega dobro oko i dusa
i jedna filozofska... svi smo toliko vec duboko zaglibili u tehnologiju da ova Preverova pesma napisana negde pocetkom ili sredinom druge polovine proslog veka (preminuo '77) sve vise i vise ima smisla svaki dan:
NE SANJAJTE
(Računar)
Ne sanjajte
samo ubacite karton
rintajte šljakajte rmbajte crnčite
Ne sanjajte
elektronika će sanjati za vas
Ne čitajte
elektročitač će čitati za vas
Ne tuc*jte više
elektrotuc*č će to raditi za vas
Samo ubacite karton