Skini verziju koju sam ti poslao u pm. U njoj odaberi msm7x30 HTC i radice ti... Zavisi od verzije u nekoj ima u nekoj nema ovo gore iz prethodnog posta...
dali postoji neka fora, preko DSP-a da se pojaca zvuk sa radija?
Izvini darko sto ti "upadam" - da li u Hub moze SD od 16GB?
Izgleda da ne moze bar ja nisam uspeo da primetim nikakvu razliku prilikom menjanja podesavanja.
Tuzna vest za nas fon. Polako ali sigurno odlazi u zaborav jer je cm team odlucio da ga stavi na pauzu sto se tice razvoja cm7 roma za njega... Od funkcionalnog cm9 ili 10 za za sda nema nista.
https://github.com/CyanogenMod/hudson/commit/10e0e44eeeda1fe6af5a46307e7c87cb68f6fc16
Nije funkcionalan dok mu ne poprave kameru...:smash:
Šta će vam uopšte cm9, cm10, kada cm7 radi kao podmazan na ovom mobu!?
Sta ce tebi win7 kad ti XP radi kao podmazan?![]()
Ote mi post iz ruke hahaha....
Mozda uskoro dobijemo novi kernel za cm9 i 10. Tek ce tad da radi kako je bog rekao, a mozda proradi i kamera uz to...:banana::guitar:
Takodje me interesuje gde da podesim da se ekran ne rotira na lock screenu niti na pocetnoj strani, vec samo kod pregleda u browserima, kod kucanja poruke, gledanja video zapisa i slika.
Ma možete vi da stavljate u mob šta vam je volja. Ali cm7 je plafon za njegove karakteristike, i sa njim radi kao singerica.
Sve ostale pričice su najobičnija foliraža. A poređenje sa win7/winxp - ne pije vodu u ovom slučaju.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari