Skini verziju koju sam ti poslao u pm. U njoj odaberi msm7x30 HTC i radice ti... Zavisi od verzije u nekoj ima u nekoj nema ovo gore iz prethodnog posta...
dali postoji neka fora, preko DSP-a da se pojaca zvuk sa radija?
Izvini darko sto ti "upadam" - da li u Hub moze SD od 16GB?
Izgleda da ne moze bar ja nisam uspeo da primetim nikakvu razliku prilikom menjanja podesavanja.
Tuzna vest za nas fon. Polako ali sigurno odlazi u zaborav jer je cm team odlucio da ga stavi na pauzu sto se tice razvoja cm7 roma za njega... Od funkcionalnog cm9 ili 10 za za sda nema nista.
https://github.com/CyanogenMod/hudson/commit/10e0e44eeeda1fe6af5a46307e7c87cb68f6fc16
Nije funkcionalan dok mu ne poprave kameru...:smash:
Šta će vam uopšte cm9, cm10, kada cm7 radi kao podmazan na ovom mobu!?
Sta ce tebi win7 kad ti XP radi kao podmazan?
Ote mi post iz ruke hahaha....
Mozda uskoro dobijemo novi kernel za cm9 i 10. Tek ce tad da radi kako je bog rekao, a mozda proradi i kamera uz to...:banana::guitar:
Takodje me interesuje gde da podesim da se ekran ne rotira na lock screenu niti na pocetnoj strani, vec samo kod pregleda u browserima, kod kucanja poruke, gledanja video zapisa i slika.
Ma možete vi da stavljate u mob šta vam je volja. Ali cm7 je plafon za njegove karakteristike, i sa njim radi kao singerica.
Sve ostale pričice su najobičnija foliraža. A poređenje sa win7/winxp - ne pije vodu u ovom slučaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari