Šta je novo?

LG Optimus Hub

Koji browser koristite za reprodukciju streaming materjala ? Sve sam zivo isporbavao - menjao browsere, instalirao razne flash playere, ali ne vredi. Ne mogu nijedan prenos da odgleda. Evo na pr ovde najcesce gledam prenose -> http://www.streamhunter.eu/ (na racunaru radi sve ko podmazano a preko moba mi stalno izbacuje da nedostaje flash player.)

@m4rk0
Objasnio ti je lepo Kejdovski, flash nema podsku za radi na armv6 procesorima zvanicno. Postoji mod koji to omogucava ali za nas telefon koji ima 800 mhz nemoj ni da pomisljas da stavljas. Jer je preslab za guranje ovakvog materijala. Mislim da ima na marketu bowser koji moze da pusta flash video tako sto ih prvo skida na svoje serverea a ti odatle povlacih stream koji telefon moze da reprodiukuje
Probaj ovaj Skyfire Web Browser 4.0

Probao Skyfire, jedini je koji je ucitao flash ali dzaba kad laguje do negledivosti. Hvala u svakom slucaju, bice da je kao sto ste rekli procesor jednostavno zastareo i preslab za za egzibicije oko flasha.

dali postoji neka fora, preko DSP-a da se pojaca zvuk sa radija?

Izvini darko sto ti "upadam" - da li u Hub moze SD od 16GB?

dali postoji neka fora, preko DSP-a da se pojaca zvuk sa radija?

Izgleda da ne moze bar ja nisam uspeo da primetim nikakvu razliku prilikom menjanja podesavanja.

@septimus
moze kod mene gura karticu od 16 gb class 6. Brzu nisam mogao naci po normalnoj ceni.

Nije funkcionalan dok mu ne poprave kameru...:smash:

Ako ti je kamera glavna stvar na telefonu onda *** :D

Kupi onaj Nokia sapun od "41 mpx" i slikaj kao lud. Ja se iskreno ne sećam kad sam zadnji put koristio kameru na ovom telefonu :D
+ što je kamera krš budimo realni (čak ni blic nema)

Nije glavna ali dobro dodje nekad. A po danu slika dobre fotke.... Da je krs to stoji, bez blica i stabilizacije, jos je i spora ko tetka od 80 god.
Mada se radi na njoj, ali slabo napreduju. Mozda kad srede kernel v3 od lg l3 bude necega. Ali za sad mrka kapa, gde je stao piso odatle se ne micu....

Šta će vam uopšte cm9, cm10, kada cm7 radi kao podmazan na ovom mobu!?

Sa androidworld-it. lik sto radi cm10 pokusava da portuje kernel v3 od lg l3. Do sada nije imao nekog uspeha ali se ne predaje...

Instalirao sam od ovih spanaca (http://www.htcmania.com/showthread.php?t=415467) i sa romom je dosao integrisan holo louncher i locker. Louncher sam uspeo nekako da uklonim, ali locker nema sanse. Pokusao sam standardno preko upravljaca aplikacijama, pa preko raznih android toolova za uninstall, ali kao da ga nista ne dotice.
Znaci, trenutno mi je ovako: http://developer.android.com/sdk/images/4.0/lock-lg.png
A ja zelim ovako: http://secretwafflelabs.com/wp-content/uploads/2011/10/Vibrant-cm7.1.0_10-12-2011-1.png

Takodje me interesuje gde da podesim da se ekran ne rotira na lock screenu niti na pocetnoj strani, vec samo kod pregleda u browserima, kod kucanja poruke, gledanja video zapisa i slika.

Poslednja izmena:
Takodje me interesuje gde da podesim da se ekran ne rotira na lock screenu niti na pocetnoj strani, vec samo kod pregleda u browserima, kod kucanja poruke, gledanja video zapisa i slika.

U podesavanjima launchera.

Hvala.
Ako nekome zatreba (za Go Launcher EX): Preference>Action settings>screen orientation> vertical mode

BTW: Pitanje za holo locker i dalje aktuelno.

:D Ma možete vi da stavljate u mob šta vam je volja. Ali cm7 je plafon za njegove karakteristike, i sa njim radi kao singerica.
Sve ostale pričice su najobičnija foliraža. A poređenje sa win7/winxp - ne pije vodu u ovom slučaju. ;)

Pronasao sam gde se iskljucuje screen locker, ali sada mi je lockscreen zamrznut i ne reguje ninasta. :|

Posto mogu da pristupim CWM recoveriju, da li moze preko njega da se instalira neki locker, to bi mi verovatno resilo problem ?

Poslednja izmena:
Nebitno, vratio sam se na zvanicni cm 7.2 stable, ne mogu vise da se nerviram.

:D Ma možete vi da stavljate u mob šta vam je volja. Ali cm7 je plafon za njegove karakteristike, i sa njim radi kao singerica.
Sve ostale pričice su najobičnija foliraža. A poređenje sa win7/winxp - ne pije vodu u ovom slučaju. ;)

Razumeš si ti u to ko Marica u kriv qrac ;)

Koristim CM10 na ovom telefonu mesecima i sve što mi je potrebno lepo radi ;)
ps. kome je kamera važna neka ne instalira Jellybean 4.1.2 jer je očajna...

Vrh Dno