Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Kakva je baterija? 08-20h recimo, uobicajeno koriscenje (pozivi, surf, snimanje/slikanje i slicno)?
Ispala mi odlicna cijena za prodaju hox-a,a i oni mi u smart shop u Pg rekose da ce ga 100% dobiti od 15.-20. marta![]()
Jedan minut je oko 140-150 MB (1080p @ 30 FPS).
Naime, kineski HDC je napravio klon HTC One smartfona i nazvao ga, pogađate - HDC One.
Iskreno, 720p@60 fps je jako loš. Iz nekog razloga ima mnogo neke krzavosti i u ovoj implementaciji nije baš preterano upotrebljiv.bilo bi dobro ako moze neki uporedni snimak 30 vs 60 fps (u 720p)
Ja sam napravio grešku i ostavio uključenu opciju za fiksiran fokus tokom snimanja, pa je on odradio fokusiranje na početku (to se vidi) i zatim nije radio refokus kasnije.Ja iskreno nisam odusevljen.Ima jako veliki pad frejmova pogotovo u nocnom okruzenju.Jeste slika cista al dzaba kad nije konstantan fps.A i fokus ga malo zeza il se to samo meni cini.
Ja sam napravio grešku i ostavio uključenu opciju za fiksiran fokus tokom snimanja, pa je on odradio fokusiranje na početku (to se vidi) i zatim nije radio refokus kasnije.
Onaj prvi video nemojte ni da gledate što se frejmrejta tiče. Njega sam samo snimio da pokažem koliko je bilo zaista mračno kada sam slikao onu sliku zakačenu uz post. Niko normalan ne bi snimao ništa u takvim uslovima.
Au, sto mrzim ove strucnjake koji gledaju da li pada fps umesto onoga sto je ustvari na snimku, a moras priznati da se malo teze primeti taj famozni pad fps-a?
Mater mu, sve mi se vise svidja One. Za moja shvatanja su recimo, ovi videi saasvim dobri. Kao i fotografije + mi se Zoe svidja.
Mrzim sto sam ovakav povodljivac na gadzete, cak i kad imam ovako dobar u rukama.![]()
Mater mu, sve mi se vise svidja One. Za moja shvatanja su recimo, ovi videi saasvim dobri. Kao i fotografije + mi se Zoe svidja.
Mrzim sto sam ovakav povodljivac na gadzete, cak i kad imam ovako dobar u rukama.![]()
A ovo oko mrznje cu da ti oprostim posto sam hriscanin![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari