Šta je novo?

HTC One

Sad sam bas procitao... Znaci u prevodu bar za nase podneblje i sa tako spretnim majstorima u nasim servisima, moraces da ides svaki dan u crkvu i da se molis, ne bi li ti One dosao citav i funkcionalan :)

Sta li se desava sa htc-om :) ne pise im se dobro ako ovako nastave.. j butterfly ima smesnu bateriju, One koji je mogao da bude vrhcina ima poznate probleme i jos kasni..

Epic fail u najavi.
Ne mogu da naprave zaokruzen uredjaj pa to ti je.
I onda se neko pita zasto ih Samsung razvali svaki put.

Ma da ... oni su izbacili telefon, a tek onda ce razmisljati o servisu. Tako sve velike kompanije rade od Mercedesa do Samsunga, pa sve preko Apple-a. I nemaju alate pravljene posebno za specifican proizvod radi brzeg i deoltvornijeg servisa....
i da, verovatno su sad prosledili iFixIt link svim htc ovlascenim servisima, da znaju kako se sta radi.

Konstanta budalastina kao i obicno i usko gledanje na stvari.

A sta sa onima koji planiraju duze od 2 god. da nose telefon?
Mogu da se slikaju.
U stvari ne mogu ni to jer je kamera tek zesci fail.

Ccccc, kako ste vi razmazeni :)

Neko ko kupuje ovaj telefon ce bas da razmislja da li ga neko moze servisirati, premium klasa, zamenice ga drugim aparatom... Kosta ih jedno 200$, prodaju ga za 600$...

Srbijoooooooooooooooooooooooooooo :d

Pa logicno je da razmisljamo sta ce biti u slucaju da telefonu nesto zafali. Znate, ima ovde ljudi koji koriste telefone duze od 6 meseci i koji nemaju para da menjaju telefon cesto...

NHF, ali taj ko nema para nece dati 500+ evra za One... :)

Sve zavisi iz kog ugla gledas na to. Postoje ljudi koji vole da imaju novu stvar i nekako su nakupili pare za to i onda vidis ovako nesto.

Na svake dve godine mozes da sakupis 40k dinara, to je 1666 dinara mesecno da odvojis od plate i oko 2000 mesecno pretplata... I imas svake 2 godine premium telefon. Nekog to ispunjava ko nema bas para da pljune odmah 600 eura..

Poslednja izmena:
Ja sam davno u nekim mojim izlaganjima bas o tome i pricao. U dobar telefon se jednom debelo ulozi i posle se samo vrti oko sitnih ulaganja. Ko jednom uzme dobar tel na ugovor recimo note2 koji uz preplatu od 1700-1800 doplatis 470e za 2godine prodas za 350 i doplatis 120 e i opet uzmes najbolji tel koji je na trzistu. I tako u krug. Naravno po meni je najbolja varijanta kupiti tel par meseci po izlasku i koristiti max 1g. I posle prodati i uzeti opet neki jaci za manje para. I opet naravno ako vas sve to ispunjava u zivotu. Svako ima svoju bolest. Neko kocku neko pice neko ku*** a neko gadgete. A neko nema para pa onda mu svi krivi pa pljuje po svima. *** svak ima svoj razlog sto i kako.

Ja sam davno u nekim mojim izlaganjima bas o tome i pricao. U dobar telefon se jednom debelo ulozi i posle se samo vrti oko sitnih ulaganja. Ko jednom uzme dobar tel na ugovor recimo note2 koji uz preplatu od 1700-1800 doplatis 470e za 2godine prodas za 350 i doplatis 120 e i opet uzmes najbolji tel koji je na trzistu. I tako u krug. Naravno po meni je najbolja varijanta kupiti tel par meseci po izlasku i koristiti max 1g. I posle prodati i uzeti opet neki jaci za manje para. I opet naravno ako vas sve to ispunjava u zivotu. Svako ima svoju bolest. Neko kocku neko pice neko ku*** a neko gadgete. A neko nema para pa onda mu svi krivi pa pljuje po svima. *** svak ima svoj razlog sto i kako.

+1

Ali Note 2 470e uz pretplatu?? :S:

Zna li se oce li ikad ovaj telefon izaci u prodaju,mjesec dana ima da sam prodao one x da bih ovaj kupio.

Takvi se odreknu dosta stvari ako hoce da imaju neetso najskuplje:) A takvih je mnogo u Srbiji ***. :)
****s to ne treba se skupljati ako vec ne mozes. Sto se mora kupovati uvijek najbolji telefon na trzistu. Uzmes nesto jeftinije i odradjuje posao odlicno, nista manje zadovoljniji neces biti :cool:

Ps. Nije pametno kupovanje na rate. Radije stedi tu ratu i pljuni kes. Jer tamab dok otplatis telefon pojavi se mnogo bolji koje si mogao kupiti za te pare.

Poslednja izmena:
A sta sa onima koji planiraju duze od 2 god. da nose telefon?
Mogu da se slikaju.
U stvari ne mogu ni to jer je kamera tek zesci fail.

znas koliko je u svijetu onih koji uzimaju One, a nemaju ni ugovor (na osnovu koga posle 2 god mogu da uzmu drugi tel), ni para za drugi tel nakon 2 godine? A ono, vjerovatno manje od 1% kupaca :p

Pa logicno je da razmisljamo sta ce biti u slucaju da telefonu nesto zafali. Znate, ima ovde ljudi koji koriste telefone duze od 6 meseci i koji nemaju para da menjaju telefon cesto...

jednom u dvije godine nije "chesto". Ja oduvijek nosim po 2 telefona, ali mislim da sam veliku vecinu koristio taman oko 2 god, dakle ne mijenjam chesto

Zna li se oce li ikad ovaj telefon izaci u prodaju,mjesec dana ima da sam prodao one x da bih ovaj kupio.
u prevodu: malko si se previse zaletio, umjesto da si se prvo informisao? :) Uostalom, ako je trka, kazu da ga vec ima po oglasima, za oko 650+ eura :d

Mene fascinira šta One uspe da slika po mraku.
Ovo je uslikano bukvalno u totalnom mraku, gde ja ništa nisam video.
Da biste bili svesni koliko je bilo mračno, evo i kratak video snimljen na istom mestu.

Naravno da postoji užasno mnogo šuma, ali je fascinantno to što je zapravo sve i dalje vidljivo (ISO je oko 2000).

Evo i jedan video snimljen malopre pod uličnim osvetljenjem (uradite download, ovaj DropBox plejer užasno reprodukuje video).

Prilozi

• IMAG0969.jpg
    IMAG0969.jpg
    540.5 KB · Pregleda: 250
u prevodu: malko si se previse zaletio, umjesto da si se prvo informisao? :) Uostalom, ako je trka, kazu da ga vec ima po oglasima, za oko 650+ eura :d[/QUOTE]

Ispala mi odlicna cijena za prodaju hox-a,a i oni mi u smart shop u Pg rekose da ce ga 100% dobiti od 15.-20. marta :)

Smart Shop u PG je od davnina imao najbolje informacije o novim modelima.

@Dandy stabilizacija je cudo

Videću u toku nedelje da nasnimim i naslikam još materijala, pošto ga slabo nešto ima po netu.
Stabilizacija se itekako primeti tokom snimanja videa.

Jedan minut je oko 140-150 MB (1080p @ 30 FPS).

Nazad
Vrh Dno