Šta je novo?

HTC One

da skrenemo malo pricu sa kamere(Samsung lol) ne vidim kako ova 2 telefona mogu da budu interesantni istom krugu kupaca bez obzira sto su hardverski dosta slicni, jednostavno kome se svidja One nece ni pogledati S4 i obrnuto :) Mozda ima nekih par % ljudi koji ce odluciti na osnovu testova..

Mislim da nije posto ovaj jedini hvali One i jedini koji ga koristi od svih ostalih :)

Inace nista nisi odgovorio za one slike i sve ono sto sam rekao...

morao sam da pogledam ovaj test cisto da vidim sta je i kako....upada mi u oci ona razlika od 15h(?!) u endurance testu u korist s4, i loudspeaker test gde ih stavljaju u isti kos i nazivaju ih...average? htc one ima najglasnije zvucnike koje sam cuo na mobilnom telefonu, toliko su glasni da je u prvi mah tesko poverovati da to izlazi iz telefona

Jesi video dobro? Kod S4 pise average, a kod One-a pise good.

tacnije za oba pise good

HTC One 69.3 66.6 75.9 Good
Samsung I9505 Galaxy S4 70.6 66.2 77.3 Good

ne znam vise da li je to verzija texta koji sam citao pre par sati :D

i pored n4 pise good, pa opet iako ga posedujem i slazem se da ima fin zvucnik, One bukvano ostavlja 'wow' efekat

pa nesto nije u redu onda, eto ti u decibelima Samsung ispada cak i glasniji...

tacnije za oba pise good

HTC One 69.3 66.6 75.9 Good
Samsung I9505 Galaxy S4 70.6 66.2 77.3 Good

Izvini molim te... Ja kad sam gledao bio je:

S4 average
One good

Sad videh update:

Update: We re-ran the loudspeaker with a different Galaxy S4 unit, which performed a bit better in the Voice section of the test.

Hehehe dobro si rekao. Uhvatili se gluposti i ne popustaju, a sve u 5 deka. :p

Meni je Zoe jedna od najboljih stvari u HTC One ako prichamo o foto-video mogucnostima:

"The screen has the same problem as iPhone 5..."

Ja ne bih vidio problem da neko ovom magarcu izlupa glavu pa uporedi sa jos jednom izlupanom glavom....

Uvek me nešto preseče kada gledam ovakve stvari :/

Kako onako otpade zalepljeni dio hTC-a :D Bojim se da je ovo ave sminka za oko. Samsung jeste ruznjikav i djeluje nekvalitetno, ali je mislim ipak najizdrzljiviji.

Samsung bi ovde najbolje prosao, samo sto bi mu iskocio poklopac i baterija :p

Poslednja izmena:
da, da, isto kao sgs3 sto je bas tako prolazio na drop testovima :D

Ekran mu najscesce stradao.
Mada nekad i raspadanje (samsungov sistem amortizacije) nije ok pri padovima, pogotovo ako si u guzvi nekoj. :D

iphone djeluje najkompaktniji, ne raspada se tako lako, ali nema amortizacije.

Da.. Ova plastila od zvucnika mu ispala kao da je od lego kockica.. :)

Uf, gledam brate ovo i trzam se xD Kad zamislis samo vrednost fona, i jos da moze tebi da se desi... uf...

Ja sam zadovoljan, vidite da je nekako tezi sa zadnje strane i ako ti slucajno ispadne male su sanse da padne na ekran, sto je najvaznije...

Da.. Ova plastila od zvucnika mu ispala kao da je od lego kockica.. :)
Nije to plastika. Odlomio se ceo taj aluminijumski deo sa donjim zvučnikom. Nažalost, posle toga nema popravke... beton je gadna stvar.

Pa cime su ga lepili ako tako lako ispada.. ? Ispao je kao plasticni poklopac za bateriju kod galaxy serije telefona pri udaru u beton..

Katastrofa izgledaju oba. A kada se setim kada je izasao iP5 da su ljudi igrali basket i da nikako nije mogao da se razbije ekran. Toliko o objektivnosti.

^gledajuci ovo svi ovi ekrani su do jaja. I tacno se vidi koliko je bela krs na samoledima (green tint).. isto onoliko koliko je crna krs na ostalim :d
Za mene je za sada super lcd3 pravo resenje za displej na telefonu.

^gledajuci ovo svi ovi ekrani su do jaja. I tacno se vidi koliko je bela krs na samoledima (green tint).. isto onoliko koliko je crna krs na ostalim :d
Za mene je za sada super lcd3 pravo resenje za displej na telefonu.

:thumbup:

Jedina prednost samoleda manja potrosnja baterije i sto je mislim tanji.

Vrh Dno