dr.sonic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.01.2012
- Poena
- 259
bijela nikad nece biti bijela
Ovo zvuči kao početak reklame za deterdžent
bijela nikad nece biti bijela
Ovo zvuči kao početak reklame za deterdžent![]()
NHF, ali taj ko nema para nece dati 500+ evra za One...![]()
Ja sam davno u nekim mojim izlaganjima bas o tome i pricao. U dobar telefon se jednom debelo ulozi i posle se samo vrti oko sitnih ulaganja. Ko jednom uzme dobar tel na ugovor recimo note2 koji uz preplatu od 1700-1800 doplatis 470e za 2godine prodas za 350 i doplatis 120 e i opet uzmes najbolji tel koji je na trzistu. I tako u krug. Naravno po meni je najbolja varijanta kupiti tel par meseci po izlasku i koristiti max 1g. I posle prodati i uzeti opet neki jaci za manje para. I opet naravno ako vas sve to ispunjava u zivotu. Svako ima svoju bolest. Neko kocku neko pice neko ku*** a neko gadgete. A neko nema para pa onda mu svi krivi pa pljuje po svima. *** svak ima svoj razlog sto i kako.
+1
Ali Note 2 470e uz pretplatu?? :S:
Zna li se oce li ikad ovaj telefon izaci u prodaju,mjesec dana ima da sam prodao one x da bih ovaj kupio.
A sta sa onima koji planiraju duze od 2 god. da nose telefon?
Mogu da se slikaju.
U stvari ne mogu ni to jer je kamera tek zesci fail.
Pa logicno je da razmisljamo sta ce biti u slucaju da telefonu nesto zafali. Znate, ima ovde ljudi koji koriste telefone duze od 6 meseci i koji nemaju para da menjaju telefon cesto...
u prevodu: malko si se previse zaletio, umjesto da si se prvo informisao?Zna li se oce li ikad ovaj telefon izaci u prodaju,mjesec dana ima da sam prodao one x da bih ovaj kupio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari