Dok se mi skupimo neko je kupio sve grafe sad sam zvao likaeno neki lik prodaje 5850x9 komada, jel se isplati uzeti to?
90e, na vece popust, sa postarinom ispadne 95e? bila bi fora da se skupimo svi ovde pa da mu ponudimo po 70e za sve
Dok se mi skupimo neko je kupio sve grafe sad sam zvao lika![]()
A tek bi bila fora da mu ponudis onu 5970 za jednu 5850,
...
Msi cyclon 5850 retko dobro reseno hladjenje sa jednim sposobnim ventom![]()
Ono kod tebe na stolu, nisam video bolje hladjenje. Ali i to uspevaju da sprze ...
igrala se djeca voltazama.. ako.. volim ja te sto hoce poslenji trzaj snage da izvuku iz karte zarad 10-20 mhs.. i sad kad ostanu bez iste.. nek se cesu po glavi
*** nikad mi nije bio neko jasan ko cepa hardver do maximuma.. a zna da taj isti napaceni hardver, treba da mu radi 24/7 i da mu donosi novcecinjenica je da ne mislimo svi isto..
Zoki znas kako kazu.. 100 ljudi 100 cudi.. 100 zena 200 sisa![]()
i ja imam jednu cyclon stvarno se extra hladi nego ja imao problem pocela da se greje i ja skinem kuler a odozdo na plocici koja naleze na GPU ima 4 srafa koji su se ili olabavili ili nosu ni bili dobro stegnuti te nije dobro prenosio toplotu na heat pipeove , ja pritego i collllll!!Msi cyclon 5850 retko dobro reseno hladjenje sa jednim sposobnim ventom![]()
Ljudi, koji pool koristite? Ovaj btc guild nije jos dosao k sebi od ddos napada, 50 btc mi je nepouzdan,.sta je sa nasim btc warp-om?
igrala se djeca voltazama.. ako.. volim ja te sto hoce poslenji trzaj snage da izvuku iz karte zarad 10-20 mhs.. i sad kad ostanu bez iste.. nek se cesu po glavi
*** nikad mi nije bio neko jasan ko cepa hardver do maximuma.. a zna da taj isti napaceni hardver, treba da mu radi 24/7 i da mu donosi novcecinjenica je da ne mislimo svi isto..
Zoki znas kako kazu.. 100 ljudi 100 cudi.. 100 zena 200 sisa![]()
Ne bi trebalo da transakcija traje vise od 4h, tako da ono strpi se malo i procice.
Jel imate i vi problema sa PAYOUT opcijom na 50btc ?
Meni su dve transakcije ka razlicitim destinacijama vec preko 4 sata "In process" ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari