Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Odakle skupljate informacije tj špekulacije o tome kako će se cena kretati i kakvo je trenutno stanje...

Danas sam pročitao na četu na btc-e.com kako se ne očekuje da BTC ode dole, kako LTC ima šanse da još malo padne a onda ode "skyrocket high", neki predviđaju da odnos BTC : LTC bude čak 1 : 4!
Zanimljivo mi je u svemu tome što se niko nije našao da negira, očigledno da ljudi "čitaju" iste izvore... samo me zanima koji su to "izvori"... :)

Pa i ako bude 1:14 onda je fenomenalistično za LTC kopače, ja sam za sada kupio 70LTC-a :d mrzelo me da podešavam. Baš me zanima kako to neko može da predvidi, na osnovu kojih pokazatelja. Jedino možda na tome da digitalne valute dobijaju na značaju izgleda..

Kipar ... :)

Ici ce btc jos gore nema sumnje.

Odakle skupljate informacije tj špekulacije o tome kako će se cena kretati i kakvo je trenutno stanje...

Danas sam pročitao na četu na btc-e.com kako se ne očekuje da BTC ode dole, kako LTC ima šanse da još malo padne a onda ode "skyrocket high", neki predviđaju da odnos BTC : LTC bude čak 1 : 4!
Zanimljivo mi je u svemu tome što se niko nije našao da negira, očigledno da ljudi "čitaju" iste izvore... samo me zanima koji su to "izvori"... :)

nemoj druze da sakupljas informacije sakupljaj graficke i UDRI :d

@ perice
trenutno je to extra opcija ako nekako mozes da se dokopas do toga !!!

Poslednja izmena:
Za bitcoin su predvidjanja dosta jednostavnija nego za litecoin. Sumnjam da neko moze predvideti bilo sta za ova drugi, buduci da issti ima neverovatne oscilacije. Pa pre 2 nedelje, kada je litecoin dostigao vrhunac, tj bio 1LTC=$0.75, svi su vikali ne prodavati, ici ce na $1,5 ili $2 (sto je za mene bilo neverovatno buduci da sam imao u steku preko 1000 komada). I, sta se desilo? Pao je na $0,3-$0,4, i evo ga i sada ce vuce na $0,5, bez obzira sto je difficulty otisao u nebesa (kada se referenca uzme onih 15-20 pre mesec dana). Sa druge strane, ne bi me cudilo da Bitcoin ode i na $100 (ne fali mu puno za to).

P.S Sto se tice kupovine ASIC-a na ebay, pa 95% lictacija pocinje sa: This listing is for a pre-order for a Bitcoin Mining Rig.... Gledajte da uzmete primerak koji se odmah salje, tj koji postoji. A ne ovaj koji ce vam stici sredinom 2015 kad bitcoin izadje iz mode. :p

Poslednja izmena:
10k $ se ne ispalti davati za Asic, koji jos treba cekati da se napravi...

@Perice vidim te u grupi The GAme . Sa kojim grafikama kopas ?

KOja ti je ta 7970 i kakva je da nije LIghtining jer razmisljam da je uzmem ...

a koje su prednosti kopanja u grupi?

Paris oci sa onim ko ima jace karte pa ti cure bale :D

Ja ne kontam zašto mi ne radi pool :S 50btc, kopam ja celo pre podne, iskopao sam neke blokove, ali sad kad pustim uopšte ga ne vidim da radi bilo šta, kad odem na mining, tu vidim da sam odradio par blokova u poslednje vreme, balans mi raste, ali ne vidim da mi vidi klijenta da radi

Preko kojeg programa radis . Meni se to desilo neki dan preko cgminera .

Probaj program koji ti nudi sma sajt %)btc ja sma sa njim radio do neki dan najnormalnije ... uNjemu imas da podesis Diablominer i pegla bez problema ;)

Oni sto kopaju preko guiminera na 50btc neka probaju da u username polje u klijentu upisu email adresu koju su korsitili kod registracije.

Kako mislis da probaju ? Sta bi inace i upisivali ako ne mail adresu ?

username sa sajta :)

I meni od sinoć zayebava 50btc, piše da sam offline uglavnom ali shareovi idu, preko guiminera sam sad. A pre toga 10dana radilo savršeno. Previše saobraćaja imaju za svoje kapacitet izgleda, snaga kod njih se duplirala skoro u poređenju sa decembrom tad je bilo između 3 i 4Tera.

Oni sto kopaju preko guiminera na 50btc neka probaju da u username polje u klijentu upisu email adresu koju su korsitili kod registracije.

Pa ne moze username, mora mail da se upise, mail_radnik...drugacije ne moze...

Ranije je moglo, dok sam koristio 50btc. Sad sam na btcguild-u i ovde je pesma :)

Ranije je moglo, dok sam koristio 50btc. Sad sam na btcguild-u i ovde je pesma :)

Mora da si nesto pomesao, logovanje na 50btc je samo putem mail-a, nema nikakvog username...
Da, 50btc je totalno poblesavio, steta, btcguild je sad stabilan, ali pre par dana se jedva povratio od doss napada... konkurencija. :D

Btc guild ponovo radi punom parom :)

Nazad
Vrh Dno