Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

eno neki lik prodaje 5850x9 komada, jel se isplati uzeti to?
90e, na vece popust, sa postarinom ispadne 95e? bila bi fora da se skupimo svi ovde pa da mu ponudimo po 70e za sve

A tek bi bila fora da mu ponudis onu 5970 za jednu 5850 :D, :p...

Ono kod tebe na stolu, nisam video bolje hladjenje. Ali i to uspevaju da sprze ...

igrala se djeca voltazama.. ako.. volim ja te sto hoce poslenji trzaj snage da izvuku iz karte zarad 10-20 mhs.. i sad kad ostanu bez iste.. nek se cesu po glavi :D

*** nikad mi nije bio neko jasan ko cepa hardver do maximuma.. a zna da taj isti napaceni hardver, treba da mu radi 24/7 i da mu donosi novce :D cinjenica je da ne mislimo svi isto..

Zoki znas kako kazu.. 100 ljudi 100 cudi.. 100 zena 200 sisa :D

igrala se djeca voltazama.. ako.. volim ja te sto hoce poslenji trzaj snage da izvuku iz karte zarad 10-20 mhs.. i sad kad ostanu bez iste.. nek se cesu po glavi :D

*** nikad mi nije bio neko jasan ko cepa hardver do maximuma.. a zna da taj isti napaceni hardver, treba da mu radi 24/7 i da mu donosi novce :D cinjenica je da ne mislimo svi isto..

Da prostis tako je :)

Msi cyclon 5850 retko dobro reseno hladjenje sa jednim sposobnim ventom :)
i ja imam jednu cyclon stvarno se extra hladi nego ja imao problem pocela da se greje i ja skinem kuler a odozdo na plocici koja naleze na GPU ima 4 srafa koji su se ili olabavili ili nosu ni bili dobro stegnuti te nije dobro prenosio toplotu na heat pipeove , ja pritego i collllll!!

ja mislim da Sapphire ima dobre referentne karte evo kod mene na 15c.kolika je temperatura

Prilozi

• Screenshot - 26.03.jpg
    Screenshot - 26.03.jpg
    96.3 KB · Pregleda: 105
Ljudi, koji pool koristite? Ovaj btc guild nije jos dosao k sebi od ddos napada, 50 btc mi je nepouzdan,.sta je sa nasim btc warp-om?

Probaj BitParking, pricaju da je dobar.
Warp je previse slab na zalost, malo je rudara i veoma sporo otvaraju blokove.

meni su delom masine na bitparking a delom na coinotron (LTC)

Nije ih on sprzio nego mu je BAMT ocitavao pogresne vrednosti. Za 5830 mu je po deff pokazivalo neku ludacku voltazu dok kod mene na tri 5830 karte stoji ista voltaza, 1.029v

Jel imate i vi problema sa PAYOUT opcijom na 50btc ?

Meni su dve transakcije ka razlicitim destinacijama vec preko 4 sata "In process" ?

To je normalno vreme cekanja. Strpi se, nista neobicno.

Btw, $80. :smoke:

Ne bi trebalo da transakcija traje vise od 4h, tako da ono strpi se malo i procice.

Svaki put kad hocu da napravim malo berzanske akcije izmedju dve menjacnice - kao po pravilu bitcoin transfer traje vecno :(

probao sam i ja to ali sam preracunao da se ne osplati na sumu koju bih ja "valjao", jel preko bitinstanta "radis"?

Jel imate i vi problema sa PAYOUT opcijom na 50btc ?

Meni su dve transakcije ka razlicitim destinacijama vec preko 4 sata "In process" ?

Ja sam pre neki dan cekao 20h kada sam prebacivao sa 50btc na mtgox

ne znam kako je vama, ali ja već 8h čekam kartice da mi stignu i ludim :)

napokon stigle 2xSapphire 7950, ali mi skor nešto mali, skontao sam u MSI afterburneru da mi kartica ne radi na 100%, tj radi ali šeta između 100 i 64% non stop i tako skače i pada skače i pada

Prilozi

• Picture.png
    Picture.png
    57.1 KB · Pregleda: 101
Poslednja izmena:
Na kom taktu je to? Na 1100 daje oko 560-570 da znas. Verovatno te zeza boost, namesti neki fiksni klok npr 1050 pa tako probaj.

btw ja ne mogu da odem na 50btc sajt pise 502 bad gateway. Jel ima jos neko problem?

edit-proradilo

Poslednja izmena:
stavio sam na 1000mhz ali opet isto, jel može da se isključi boost? a i mene zeza 50btc, ali mi radi, ali ne vidi klijenta, ja radim, ali se ne vidi ništa, tj kao da sam offline

uspeo sam, trebalo je power limit samo da povećam (koji sam ja noob) i sad radi non stop 100%, ali je sad i temperatura porasla :S Ovo je na 1ghz

Prilozi

• Picture.png
    Picture.png
    50.6 KB · Pregleda: 105
Ne znam ali meni je to nesto malo za 7950. Pa toliko baca 7870 XT, ova bi morala preko 600.

Vrh Dno