Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

dif > +38.13%... :D

Poslednja izmena:
Svaka vama čast kad smete da držite "vodu" tako blizu 220V!

Ne boj se to radi na Kravicu :D
A i svetli u mraku :D:D:D

meni se to desavalo sa drugim programima, jedino resenje koje mi je uspelo bila je kompletna reinstalacija sistema

meni se to desavalo sa drugim programima, jedino resenje koje mi je uspelo bila je kompletna reinstalacija sistema

alt+space pa onda m i onda pritiskaj strelice gde god sam imao problema sam to radio. sad koristim 50miner, isto sto i cgminer....

alt+space pa onda m i onda pritiskaj strelice gde god sam imao problema sam to radio. sad koristim 50miner, isto sto i cgminer....

I onda kad to uradiš obavezno uradi save settings jer ako to ne uradiš svaki put će ti odlaziti van desktopa-

Što se tiče tih strelica, najbolje ti je alt+space i samo jednom stisneš strelicu i onda samo pomeriš miša i izaći će ti prozor :)

Ma i ovako je odlicno, opet je veca zarada nego kad sam poceo krajem oktobra.

mreza skocila na 73187.43 Gh ??? a dif sa 6695826.50 na 10224166.21 52.69% 9d 2hr 11m 29s

BtcReport
Jednostavna a vrhunska :)

Nesto bas ne radi najbolje ta aplikacija. Sve sto radi je da pokaze cenu u dolarima ... Nece da prebaci na eure a ni alarm price koji ima da se pedesi na add ne reaguje .

Jel imao nekad neko problem da mu po startovanju Guiminer ode u tray odakle ne moze da se maksimizira?

Dakle samo stoji kao tray ikonica, ne reaguje na levi ili desni klik.

Masina instalirana povezana preko HDMI, ovo se desilo posle prenosenja na drugu lokaciju i kacenja na monitor preko DVI->DSUB adaptera...

Kao da je GUIMINER prozor otisao na neki virtuelni desktop pa ne moze da nadje put nazad :)

dok sam radeo sa guiminerom to se i meni desavalo i vrlo je iritantno , ja sam to resavao tako sto odem u task mneadzer/aplication i na guiminer kliknem desni klik i u prozoru se pojavi opcija maximize, nakon toga guiminer ispliva na desktop i ti ga ufatis strelicom i smanjis mu velicinu ......

edit:
sad vido novu cenu shera iiiiii dno dna .... 0.00000364:hair:

Poslednja izmena:
Nesto bas ne radi najbolje ta aplikacija. Sve sto radi je da pokaze cenu u dolarima ... Nece da prebaci na eure a ni alarm price koji ima da se pedesi na add ne reaguje .

Ja je koristim svakodnevno vec mesec dana. Nisam jedino uplatio da mi javlja kad cena predje neku cifru. (4.99$) ali menjanje valuta, i prikaz cene savrseno, ne znam sto ti to ne radi.

Poslednja izmena:
Taman posla, lepa je zarada i dalje. Kao da se nista nije desilo. 7950 i dalje pravi 50e cisto i to se vec dugo nije menjalo bez obzira na cenu i diff.

@neo

Idu tu jos dve karte mozda i tri ako izdrzi napajanje za kiler, to nije problem, ubace se jos tri vena u push pull, bitno je da kuleri budu sto manje restrikrtivni.

Pravac LTC

Poslednja izmena:
koja je razlika izmedju stratum i obicnog server a za mining? koji je bolji?

Ja sam sa jednom 6950 pravio 0.3 dnevno. Pre godinu i jache .
Po sadasnjim parametrima zahvaljujuci izninjerima iz Avalona imacemo promenu diff-a svakih 9-10 dana. Sto je preko 3 diff-a na mesecnom nivou.

Poslednja izmena:
Secam se kad sam ja poceo u Avgustu sa dve 7870 - 870mh pravio sam 0.4 btc-a dnevno.
Sad sa 2540 mh pravim 0.19 :banghead:

Baci link za ovo ako te ne mrzi.

Imas ga na 50BTC dole desno.

@delevic, da skocio samo 40%, i cena je skocila samo 500% u proteklih mesec ipo. ;)

Kojim alatom obarate memoriju na 300 MHz? MSI Afterburner mi ne da da je spustim ispod 600.

Ides na particiju gde ti je instaliran windows pa onda na program files x86 i nadjes Msi Afterburner i u okviru profiles sve obrises.

Zar nije ovaj donji grafik jedino što je bitno - zarada po MHash-u:

chart_large_lin.png

Zadnjih par meseci raste.

chart_large_lin_30d.png

Nazad
Vrh Dno