Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ja i iz 50minera ne vidim cenu coina na mtgoxu tako da nešto je puklo. Risime imaš li extendere?

Zoki, i meni je prsao widget na samsungu.. nocas oko 3 koliko mogu da vidim..
sad cemo vidimo ima li jos sta slicno njemu

Djole probao sam jos dva tri ... Ne radi nista.
Uskratio ih MTgox za informacije.

Evo na primer pisao sam ljudima za aplikaciju "bitcoin calculator" da isprave aplikaciju nakon polovljenja nagrade jos nisu ispravili niti se udostojili da odgovore...

nesto prslo sve i ja sto sam gledao na allchains sajtu ne rade informacije, ne prikazuje se cena novcica

Naišao sam na informaciju:

MtGox seems to be in process of moving their API to another domain, breaking some functionality. This will be updated soon!

Nije da mracim, ali cena pada :p...

Idealno za Shoping :p

pada i to rapidno....neko je odreshio kesu sa barem 10 000 btc :D

Ja prodajem BTC cim napravim pola novcica.
Da ne ulazim sad zasto - ali svaki put stavim za citav evro vecu prodajnu cenu i uvek mi prodje nalog :) 55.5 eur je recimo kurs sad trenutno na bitcoin-24 - ja prodao pola BTC za 57eur i proslo ;)

Vrlo verovatno da hoce. Snaga je ogromna, realno je u sledeca dva dana da ce dogurati do toliko. A posle toga ici ce jos. Ako skoci novcic jos malo onda je ok a realno je za ocekivati ;)

Ma to Avalončići digli malo diff. Ništa strašno.

Poslednja izmena:
Mige, ponovo te pitam, znas li za koju ekipu igras ?

BTC jos 2 meseca ako bog da.

Nego jel vi znate gde pazarite kartice? :) Čak razmišljam i referentnog safira da uzmem pa nek gura, i ovako planiram da ih razdvojim kasnije, tj na leto

Zoki, i meni je prsao widget na samsungu.. nocas oko 3 koliko mogu da vidim..
sad cemo vidimo ima li jos sta slicno njemu

Evo ga konacno proradi... Ponudi update aplikacije i sad radi... Jos ostali da odrade...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1363998186440.jpg
    uploadfromtaptalk1363998186440.jpg
    67 KB · Pregleda: 117
  • uploadfromtaptalk1363998198794.jpg
    uploadfromtaptalk1363998198794.jpg
    68.8 KB · Pregleda: 109
  • uploadfromtaptalk1363998253424.jpg
    uploadfromtaptalk1363998253424.jpg
    5.6 KB · Pregleda: 113
Ima li neko da koristi neku slicnu aplikaciju na iPhone posto ne znam koju bi skinuo :p
Mrzi me da skidam jednu po jednu pa da isprobavam :D

Avalon se verovatno pravi na Avali....Avala-on :D
A osnovna sirovina je alva :d

Poslednja izmena:
A alvu pravi mige...

Nesto smo svi utihnuli, niko ne komentarise ,)

evo ja cu da pochenm onda prvi.......KUKUUUU....propadosmo bracoooo!!!! :D

Gledam sada kurs se od menjacnice do menjacnice razlikuje i za 6$, cak i ako se okrece sam0 10 BTC u turi mozes da inkasiras ~60$ ali samo problem je brzina prebacivanja sa jedne na drugu menjacnicu

Nazad
Vrh Dno