Navijaj da te ne pozovu jos neko vreme, jer ce predmet da zastari. Mislim da je 2 godine rok, moguce i 3, ne bi bilo lose da neki pravnik kaze koliki je rok zastarevanja po zakonu.
Tesko, mislim da je duplo vreme maximalne kazne predvidjeno za delo
Navijaj da te ne pozovu jos neko vreme, jer ce predmet da zastari. Mislim da je 2 godine rok, moguce i 3, ne bi bilo lose da neki pravnik kaze koliki je rok zastarevanja po zakonu.
Jel' ti imas radnju ili firmu? Ako je firma, zatvoris je, i odes lepo![]()
Hahahaha, IT mafia na delu....Negde sam naleteo na informaciju da poreska uprava ima nameru da instalira neki njihov program na svaki racunar koji bi im slao sta je sve instalirano i da je to obavezno u svakoj firmi na svakom racunaru.. Po meni to je nedopustivo.
Poslednji update koji bi od mene dobili jeste "Zone Alarm installed" :dNegde sam naleteo na informaciju da poreska uprava ima nameru da instalira neki njihov program na svaki racunar koji bi im slao sta je sve instalirano i da je to obavezno u svakoj firmi na svakom racunaru.. Po meni to je nedopustivo.
Ovo sa USB-om je dobra ideja. Naravno, kad dodju, pravis se lud "malopre je radilo, sta ste mi to uradili sa portovima"!Naravno da to ne smeju da rade. Standardno upadaju, skeniraju programe i onda uporedjuju sa racunima. Moras da imas za sve racun.
Mada, ako neces da ti pridju kompu na kome imas nesto ,zabrani usb![]()
Malo glupo pitanje,kako oni znaju da neki privatnik ima komp?
1. Udju i radnju i vide comp (NEBITNO CIJI).
2. Postoji na osnovnim sredstvima ili sitnom inventaru u knjigama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari