Evo sada sam zvao ovaj broj i covek me je 10 minuta ubedjivao da NIJE MOGUCE imati vecu brzinu od 6mbita uz box paket. Moje ubedjivanje da je dosta ljudi na netu preslo na NET10 nije nista znacilo. Tuga.
Zvao sam sada ponovo, neki drugi se javio i isto mi rekao. Ne postoji mogucnost vece brzine u boks paketu. Ko je presao ili ima ugovor do 6 meseci ili mu uskoro istice ugovor pa ce platiti razliku u penalima. To mi je rekao. Znaci ne moze definitivno.
Ne kapiram kakva je razlika da li je boks ili nije?!?
Tehnicke mogucnosti postoje ali oni to ne rade, to je njihova odluka, naravno da bi uzeli vise para, razumes?![]()
Sve radi savršeno, dok download ide preko 1 MB/s i istovremeno rade oba TV-a, nema ama baš nikakvih smetnji. Znam da su neki imali problema kada je na oba TV-a isti kanal, međutim kod mene toga nema.
Evo i parametara nakon puštanja NET10.
![]()
Da li si cimao nekog da ti prebace Data mode na Interleave? Posto je skoro svima setovano na Fast, a tebi je ostalo na Interleave posle promene brzine, sto se kod mene uvek vrati na Fast pa moram da ih cimam opet.
Ja kada sam imao ugovor na paket IPTV i 4Mbita bilo mi je na Interleaved podeseno . Cim je istekao ugovor isao sam da raskinem ugovor da ga ne bi produzili dalje i vratim IPTV . NAkon toga brzina je vracena na 1,5Mbit i linija je vracena na fast. MOj zakljucak je da ko god ima IPTV linija mu mora biti na Interleaved ...
Daj mi reci molim te ima li link na njihovom sajtu NET 10 + IPTV ?Ja sam presao sa Click4 + IPTV na Net10 + IPTV, sve radi kako treba, nsd.
Ako je tako kako onda koristim speed up bez problema i imam 6Mbit-a ?Netacno. Interleaving je mod rada kad si na granici mogucnosti linije. Tvoja linija jedva moze da izgura 4mbps, pa je mod interleaved, da bi se sprijecio gubitak paketa. Kad su ti vratili 1.5, sto tvoja linija podrzava, mod je fast.
Ako je tako kako onda koristim speed up bez problema i imam 6Mbit-a ?
SNR Margin ti je izuzetno los, sve ispod 10 je kriticno.Sve radi savršeno, dok download ide preko 1 MB/s i istovremeno rade oba TV-a, nema ama baš nikakvih smetnji. Znam da su neki imali problema kada je na oba TV-a isti kanal, međutim kod mene toga nema.
Evo i parametara nakon puštanja NET10.
Ako je tako kako onda koristim speed up bez problema i imam 6Mbit-a ?
Rece gosn stig da modem to sam podesi .... AL izgleda da bas i nije tako![]()
:d procitaj jos jednom sta sam napisao pa ces skontati da ja imam aktiviran sped up![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari