Koristim built in CODA decoder(nvidia),color space YUY2 i ITU-R BT 709 i region wide(0-255) i za sada sve radi savrseno osim taj blagi judder na 60hz kome sam se iskreno navikao i uopste mi vise nesmeta,bas kao sto si i ti naveo u prethodnom postu...Najverovatnije da cu i ja sacekati minimum 600 sati za kalibraciju ipak...Jel mozes da opises kad si odradio kalibraciju koliko se i u cemu poboljsala slika...
Kod mene je 1.263, a 1.261 je možda za američko tržište zvanični FW... ko će ga znati...
Kod mene je 1.263, a 1.261 je možda za američko tržište zvanični FW... ko će ga znati...
Neka proverena marka? Ipak 7-7.5m zahteva neki bolji kvalitet.
Bitno je da uzmeš hdmi 1.4 standard (high speed), s pozlaćenim konektorima, a što se tiče samog kvaliteta, obično važi ono koliko para toliko muzike. Možeš ti da pukneš i 300 evra za kabl, ali teško da ćeš primetiti razliku u kvalitetu slike i zvuka.
A što se tiče dužine kabla, nema veze koliku dužinu kabla uzimaš, on ili radi ili ne radi. Kada je hdmi u pitanju, dužina kabla ne utiče na kvalitet slike i zvuka, već samo na cenu... :d
Dakle, slobodno možeš i 20m da uzmeš ako želiš. Nažalost, ne znam nijednu radnju u NS-u koja pravi ili uvozi kvalitetnije kablove, ali baci pogled na http://www.silken.co.rs/navigacija/proizvodi.php?msq=6&str=2&podkategorija=HDMI&kategorija=Kablovi
Oni i uvoze i prave kablove i dobro rade. I ćale i ja smo uzimali dosta kablova za hi fi i nismo se razočarali. Daleko su jeftiniji od kanibala na primer, ali ponavljam, ne znam kakvo je stanje u NS. Možda možeš da poručiš da ti pošalju kabl na kućnu adresu.
Ja ću verovatno uskoro uzeti ovaj 1.4 od 15 metara s pozlaćenim konektorima za 2650 din. To je stvarno džabe, a verujem da je ok kabl.
Baci pogled i na kupujem prodajem... i tamo ima da se nadju dobri kablovi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari