Šta je novo?

Alcatel OT-997

Ja nisam primetio nikakav proces, jednostavno baterija nije lepo napunjena, to se vidi po tome što je vratiš na punjač sa “97%“ (a ta 3% je skinuo za 2 min) i onda se do 100% puni 15ak min...
Inače, meni se ovo nije više nijednom desilo otkad sam rutovao + factory resetovao tel, nekih 10ak dana već, videćemo kako će se dalje ponašati...

napunjenost baterije je relativan pojam u najboljem slučaju na android telefonima. hardversko rešenje je skupo pa se koristi softverski milan tarot koji naspram potrošnje nagađa koliko još ima baterije. zato ponekad dobijete par posto baterije posle reboota (ili izgubite). uglavnom, dok je gb bio aktuelan, drugih 50% baterije je znalo da traje i tri puta duže nego prvih :D

Ja i dalje nisam uspeo da sredim iGo.
Da li bi mi neko kome iGo radi radi sa ok rezolucijom bez "sečenja" okačio na neki file share kompetan svoj folder iGo sa kartice (bez mapa i poi-a) kako bih ga mogao prebaciti kod sebe?!
Nemam snage više da se zezam sa modifkovanim sys, skinovima, data...
Hvala lepo unapred!

u ponedeljak uzimam ovaj telefon u mts-u,uz box...
zanima me gde mogu da nabavim hdmi adapter?

capture.jpg
Greska u kucanju ili nesto sto ovaj telefon ima a mi ne znamo? Ili pak ja nisam dobro razumeo ovo? :D Jel to FM Transmitter o cemu oni ovde pisu ili nesto drugo? Ne mogu verovati svojim ocima. :O

Pa ima moj drug, samo mi objsani gde to da nadjem? :D :D

Ja sam sada gledao na mom telefonu i ne vidim ovu opciju,to je greska sigurno...

Pregledao sve... nema u uputstvu, ne vidim opciju u telefonu, a ni aikacije za koriscenje FM transmitera ga ne nalaze. Znaci greska.

Ja imam 997D iz Nemacke... pa ovako, prvi mi ne pronalazi FM transmiter jer je predvidjen da radi samo sa njihovim FM transmiter uredjajem, drugi mi kaze "not supported", a ostala dva nisu avejlbl in maj kantri.

Onda nemam pojma... Jedino da se pise alcatelu i da se pita o cemu se tu radi xD

Da li je moguce da svaki put kad napunim do 100% baterija u roku od 5, 10 min pada za 10, 15 % sa obzirom da nista ne radim....?

Ugasi tel kad se napuni ali ne skidaj ga sa punjaca, pa ga upali.

Ако ово није јасно, онда можда боље да баталиш. Детаљније неће да може...

Ja stvarno ne znam koji tvoj problem i sto se javljas, nisam pitao ko nece da objasni nego ko zeli,a ti ako ti je sve jasno i sve znas sta upste trazis na ovom forumu ...

Imaš objašnjenje na tom linka sve kako treba da radiš. Detaljnije od toga nema.

Šta jel treba neko da ti i sam to uradi, spremi jedan leskovački voz uz šopsku salatu i litru belog?

Ако ово није јасно, онда можда боље да баталиш. Детаљније неће да може...

Tacno tako! Ali aj' bad kad hoces -
Jednostavnije ne moze!
01.Skines onaj menadzer sa Alcatelovog sajta i instaliras(zbog drajvera)
02. Skines MTK droid tools
03. Ubacis telefon u factory mode (vol- i power)
04. Nakacis na USB
05. Startujes MTK Droid tools i kad ucita telefon kliknes ROOT
06. Kad obavi posao odradis factory reset iz factory mode jer ce ti telefon biti u bootloopu
07. Gotovo!
Bitno je da ti pre svega ovoga na telefonu bude ukljucen USB debugging i Unknown sources!

Poslednja izmena:
Jednostavnije ne moze!
04. Nakacis na USB
06. Kad obavi posao odradis factory reset iz factory mode jer ce ti telefon biti u bootloopu
07. Gotovo!
Bitno je da ti pre svega ovoga na telefonu bude ukljucen USB debugging i Unknown sources!
ok odradjeno hvala !!!!

ja samo da izjavim da sam jeo g.. za onaj native screenshot što navodno ne radi, radi najnormalnije (pwr + vol down), ne treba nikakav dodatni program :)

Jednostavnije ne moze!
04. Nakacis na USB
07. Gotovo!
Jedno pitanje, da li je potrebno da radim CWM Recovery i Nandroid back up? Tj. posle roota i factory reseta, da li mogu slobodno da koristim telefeon? Čist. Ne treba mi nikakav back up sadašnjeg stanja.

Jedno pitanje, da li je potrebno da radim CWM Recovery i Nandroid back up? Tj. posle roota i factory reseta, da li mogu slobodno da koristim telefeon? Čist. Ne treba mi nikakav back up sadašnjeg stanja.

Ne moras nijedno.

Drugari, nikako mi ne polazi za rukom da instaliram tapatalk na Ot 997. Probao sam razne verzije i svaka prijavljuje: Directory is currently unavaliable, please check again later i beskrajno vrti ovakoScreenshot_2013-02-21-18-19-30.png Ako nesto znaci, telefon je uzet preko MTSa

Poslednja izmena:
Moras da se spojis preko wifi, preko wifi nadji forume i uloguj se. Posle se normalno logujes preko 3G, bitno je forume dodati preko wifi. Tako talk funkcionise.

Moras da se spojis preko wifi, preko wifi nadji forume i uloguj se. Posle se normalno logujes preko 3G, bitno je forume dodati preko wifi. Tako talk funkcionise.

Kako si lupio... Bilo kakva internet konekcija je dovoljna... Nemoj pričati dezinformacije.

Vrh Dno