Šta je novo?

Alcatel OT-997

Za LMT lancher, samo da znate da umesto SUPERUSERA morate da instalirate SUPERSU,jer sa SUPERUSEROM nece svi dugmici da rade , meni nije radilo BACK dugme.Malo trazio po XDA i nasao resenje instalira se SUPERSU i sve radi kako treba.

Slika uvek bolje govori od hiljadu reči.Evo pogledajte 997 in action,pa sami zakjučite.Po meni je ovo i previše kablova...:d

Poslednja izmena:
Za LMT lancher, samo da znate da umesto SUPERUSERA morate da instalirate SUPERSU,jer sa SUPERUSEROM nece svi dugmici da rade , meni nije radilo BACK dugme.Malo trazio po XDA i nasao resenje instalira se SUPERSU i sve radi kako treba.

A vidiš meni sve lepo radi i sa superuser app...
Koliki ekraaan...:D

A vidiš meni sve lepo radi i sa superuser app...
Koliki ekraaan...:D
Hahah da ceo ekran exstra i svidja mi se kako iskacu dugmici, ja sam namestio na dnu ti
Ima na XDA u temi o LMT lancheru,nekima radi sa SUPERUSEROM nekima ne,a sa SUPERSU radi besprekorno.

Znači imao sam sreće sa SU app, cool :)
I meni iskače na dnu.
Kao nov telefon da imam *** :D a i red je bio s obzirom kakva je cigla, dimenzije kao s3 a ekrana bilo samo 4“ maltene :D

Hahah da ceo ekran exstra i svidja mi se kako iskacu dugmici, ja sam namestio na dnu ti...

Jazo drago mi je da si uspeo_Ovo je mali korak za tebe,ali veliki za čovečanstvo!!!:happy::happy:
Ma pocrkaće dušmani sada od muke...:d

Jazo drago mi je da si uspeo_Ovo je mali korak za tebe,ali veliki za čovečanstvo!!!:happy::happy:
Ma pocrkaće dušmani sada od muke...:d
Jedini razlog mog postojanja je da tebe usrecim OOOOOO svemoguci sveznajuci poznavaoce GOOGLE map puta,vlasnice svevisnjeg svrsenstva zvano Alcatel 995 najboljeg telefona danasnjice,sitni smo mi i mali da se poredimo sa takvom gromadom :D :d ;)

Mislim samo da znate skakvom mi gromadom delimo forum , ovo je sa Mobilnog sveta , jer sto on napise da nevalja to mora da nevalja :wall::wall:
Zavlaci jadne nesrecnike tamo,ipak ko smo mi da se protivimo tako uzvisenom misljenju.

@kiklop,Pa normalno da sam imao telefon u rukama!???.Imao sam na testu nedelju dana oba nova Alcatela i 997 i 992D,(koji je bolji telefon,sem mozda displeja),a samo sam 995 trajno [email protected] ovde nikog ne zavlaci.Ako ja napisem da nesto nije dobro,onda nije dobro.Ako to napise neko sto ne zna da podesi telefon(jer mu je prvi android),onda je to patka.I nije nikome cilj da ide leti po gradu ili na more,sa posebnom torbom za telefon,fotoaparat i za GPS navigaciju...:))) □ demijan

Poslednja izmena:
Before try the following advice, be sure that all functions of LMT or button savior work (back, home,...).
For me it didn't work until I replaced SuperUser by SuperSu.

In order to hid softkeys, You can use differents applications, like: HID bar, GMD gesture... But I don't like it because it always remove your deskop or hide the top and bottom bar or others bugs.

Me I use this one, but read till the end:

Full screen toggle: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1497558

After disable nav bar, you need to restart your phone.

But It's little bite more difficult, because the app doesn't restore the softkeys bar.
In order to retrieve the bar, I use ES explorer with root permission.
I go in system folder, and I modify build.prop.
You juste need to write directly on the phone:
qmenu.hw.mainkeys=0
Save in ES explorer, reboot, the bar reappears.
After you go to the same file and add:
##qmenu.hw.mainkeys=0
Next time you want to restore the bar just delete ##.

enjoy the full screen!!!

Pa što ne prevede ovo za nas što ne baratamo sa tim stranim jezicima.Kako ja sad da namestim ovo ??? :(

Poslednja izmena:
Before try the following advice, be sure that all functions of LMT or button savior work (back, home,...).
For me it didn't work until I replaced SuperUser by SuperSu.

In order to hid softkeys, You can use differents applications, like: HID bar, GMD gesture... But I don't like it because it always remove your deskop or hide the top and bottom bar or others bugs.

Me I use this one, but read till the end:

Full screen toggle: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1497558

After disable nav bar, you need to restart your phone.

But It's little bite more difficult, because the app doesn't restore the softkeys bar.
In order to retrieve the bar, I use ES explorer with root permission.
I go in system folder, and I modify build.prop.
You juste need to write directly on the phone:
qmenu.hw.mainkeys=0
Save in ES explorer, reboot, the bar reappears.
After you go to the same file and add:
##qmenu.hw.mainkeys=0
Next time you want to restore the bar just delete ##.

enjoy the full screen!!!

Pa što ne prevede ovo za nas što ne baratamo sa tim stranim jezicima.Kako ja sad da namestim ovo ??? :(
Pa zar je moguce da je previse pameti izaslo na usi i da sam sve upio,a da za tebe nije ostalo nista o svevisnji :D :D ;)

Presli smo na stranu br. 100 :)
Xda forum i nemacki sajt nemaju toliko zajedno...

@STriderKOCOBO- Neznam meni nije radilo beck dugme ,a ima ih jos dosta sa takvim problemom na XDA , evo ga jedan post.
[/COLOR]

Pojma nemam, mozda zavisi od modela do modela, ja imam Xperia Neo sa CM10 romom, meni ne treba, ali program je odlican za one koji imaju softverske dugmice, ja sam samo hteo da ga probam i da vidim kako funkcionise to cudo u praksi ;)
Parandroid rom za Nexus 7 ima taj launcher kada je ukljucen tzv "extended desktop mod", pali pie i sakriva onscreen buttons i notification bar

Znam da sam vec pitala, sad ce te da kazete i za mene da smaram, al nemam koga da pitam :D, znaci skidala sam neke programe za cam i video i ne dopadaju mi se...hocu ovaj fabricki camcorder da nateram da mi pokaze podesavanje rezolucije videa, moze li to uopste, kad snimam kako da znam da l je oznacena najveca rezolucija tj hd? Hvala svima unapred na odgovoru!

Уђи у камкордер па у опције и наћи ћеш;)

Znam da sam vec pitala, sad ce te da kazete i za mene da smaram, al nemam koga da pitam :D, znaci skidala sam neke programe za cam i video i ne dopadaju mi se...hocu ovaj fabricki camcorder da nateram da mi pokaze podesavanje rezolucije videa, moze li to uopste, kad snimam kako da znam da l je oznacena najveca rezolucija tj hd? Hvala svima unapred na odgovoru!

Ma ne smaraš,tu smo da ti pomognemo.Evo ti link sa YouTube.Uključi titlove u videu i podesi na engleski titl (ako nisi neki Englez,onda na hrvatski titl-nije baš precizan,ali će ti pomoći da razumeš švabski):wave:

Poslednja izmena:
Ma ne smaraš,tu smo da ti pomognemo.Evo ti link sa YouTube.Uključi titlove u videu i podesi na engleski titl (ako nisi neki Englez,onda na hrvatski titl-nije baš precizan,ali će ti pomoći da razumeš švabski):wave:

U ovom videu nigde nema kako se podesava rezolucija :/.....camere i camcordera..

Pojma nemam, mozda zavisi od modela do modela, ja imam Xperia Neo sa CM10 romom, meni ne treba, ali program je odlican za one koji imaju softverske dugmice, ja sam samo hteo da ga probam i da vidim kako funkcionise to cudo u praksi ;)
Parandroid rom za Nexus 7 ima taj launcher kada je ukljucen tzv "extended desktop mod", pali pie i sakriva onscreen buttons i notification bar
Mogu ti reci da mi se odavno neka aplikacija za android nije tako dopala ko LMT lancher :D :D,u potpunosti novi osecaj i novi telefon ;),ceo dan se igram sa njim.Vidim da imaju i razne PIE theme pa cu i to da skidam ovih dana.LMT lancher je mnogo dobar i svako ko je rutovao 997 ili 997D treba da ga proba :D

Mislim da znam, na sta vi mislite, to sam nasla....Video quality low, high, fine...to je to....verovatno! :D...Jazo i ja bih probala da umem :D....al nije problem ni da sednem procitam sve sto si napisao i sigurno bih uspela, al ode garancija...:/...sto je to bezveze, kakve veze ima sta cemo da menjamo, pa i sluzi valjda zato...:)....

@Gaga,skini sve delove.Pa posle prebaci na komp taj snimak (snimano preko dana).Pa kada skineš "KMPlayer" u njemu imaš opciju "media info" sa svim podacima o video kvalitetu.Na njemu imaš i opcije "Sharpen" u "Video (Basic)" i "Video (Advancet)" i to čekiraj,ako hoćeš oštriju sliku.Mada po meni 720p video treba isključivo gledati na HD Ready LED TV-u(do 32 inča),da bi se dobio najbolji kvalitet slike.
P.S. ne kopiraj LINK,kada citiraš! :rtfm:

Evo i slike LMT lanchera i kako sam tipke ja rasporedio i kakav sam im boju stavio.Vojkane stavi i ti screenshot da vidimo kako je kod tebe.

2013_02_16_03.32.59.png

Evo ovog,opet se javlja.Ne mogu da vodim temu ovde na forumu od njega.Celu noć je radio da nešto postavi,samo da meni napakosti.Pa se posle ljudi opravdano ljute da smo dosadili više...:S:

Kod mene je default tema

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361018834564.jpg
    uploadfromtaptalk1361018834564.jpg
    35.9 KB · Pregleda: 3,378
Poslednja izmena:
Igram se sa bojama,gledao na XDA ljudi bas dobre theme napravili, moze lepo da se igra sa ovim LMT lancherom,sto je najbolje moze svako da ga namesti kako mu odgovara,sto ljudi sto ćudi i ukusa.Sad sam sstavio ovako da mi bude i furacu ga ovako par dana.
2013_02_16_14.19.16.png

Poslednja izmena:
Vrh Dno