Za LMT lancher, samo da znate da umesto SUPERUSERA morate da instalirate SUPERSU,jer sa SUPERUSEROM nece svi dugmici da rade , meni nije radilo BACK dugme.Malo trazio po XDA i nasao resenje instalira se SUPERSU i sve radi kako treba.
Hahah da ceo ekran exstra i svidja mi se kako iskacu dugmici, ja sam namestio na dnu tiA vidiš meni sve lepo radi i sa superuser app...
Koliki ekraaan...![]()
Hahah da ceo ekran exstra i svidja mi se kako iskacu dugmici, ja sam namestio na dnu ti...
Jedini razlog mog postojanja je da tebe usrecim OOOOOO svemoguci sveznajuci poznavaoce GOOGLE map puta,vlasnice svevisnjeg svrsenstva zvano Alcatel 995 najboljeg telefona danasnjice,sitni smo mi i mali da se poredimo sa takvom gromadomJazo drago mi je da si uspevo je mali korak za tebe,ali veliki za čovečanstvo!!!:happy::happy:
Ma pocrkaće dušmani sada od muke...:d
Before try the following advice, be sure that all functions of LMT or button savior work (back, home,...).
For me it didn't work until I replaced SuperUser by SuperSu.
In order to hid softkeys, You can use differents applications, like: HID bar, GMD gesture... But I don't like it because it always remove your deskop or hide the top and bottom bar or others bugs.
Me I use this one, but read till the end:
Full screen toggle: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1497558
After disable nav bar, you need to restart your phone.
But It's little bite more difficult, because the app doesn't restore the softkeys bar.
In order to retrieve the bar, I use ES explorer with root permission.
I go in system folder, and I modify build.prop.
You juste need to write directly on the phone:
qmenu.hw.mainkeys=0
Save in ES explorer, reboot, the bar reappears.
After you go to the same file and add:
##qmenu.hw.mainkeys=0
Next time you want to restore the bar just delete ##.
enjoy the full screen!!!
Pa zar je moguce da je previse pameti izaslo na usi i da sam sve upio,a da za tebe nije ostalo nista o svevisnjiBefore try the following advice, be sure that all functions of LMT or button savior work (back, home,...).
For me it didn't work until I replaced SuperUser by SuperSu.
In order to hid softkeys, You can use differents applications, like: HID bar, GMD gesture... But I don't like it because it always remove your deskop or hide the top and bottom bar or others bugs.
Me I use this one, but read till the end:
Full screen toggle: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1497558
After disable nav bar, you need to restart your phone.
But It's little bite more difficult, because the app doesn't restore the softkeys bar.
In order to retrieve the bar, I use ES explorer with root permission.
I go in system folder, and I modify build.prop.
You juste need to write directly on the phone:
qmenu.hw.mainkeys=0
Save in ES explorer, reboot, the bar reappears.
After you go to the same file and add:
##qmenu.hw.mainkeys=0
Next time you want to restore the bar just delete ##.
enjoy the full screen!!!
Pa što ne prevede ovo za nas što ne baratamo sa tim stranim jezicima.Kako ja sad da namestim ovo ???![]()
@STriderKOCOBO- Neznam meni nije radilo beck dugme ,a ima ih jos dosta sa takvim problemom na XDA , evo ga jedan post.
[/COLOR]
Уђи у камкордер па у опције и наћи ћеш![]()
Znam da sam vec pitala, sad ce te da kazete i za mene da smaram, al nemam koga da pitam, znaci skidala sam neke programe za cam i video i ne dopadaju mi se...hocu ovaj fabricki camcorder da nateram da mi pokaze podesavanje rezolucije videa, moze li to uopste, kad snimam kako da znam da l je oznacena najveca rezolucija tj hd? Hvala svima unapred na odgovoru!
Ma ne smaraš,tu smo da ti pomognemo.Evo ti link sa YouTube.Uključi titlove u videu i podesi na engleski titl (ako nisi neki Englez,onda na hrvatski titl-nije baš precizan,ali će ti pomoći da razumeš švabski):wave:
Mogu ti reci da mi se odavno neka aplikacija za android nije tako dopala ko LMT lancherPojma nemam, mozda zavisi od modela do modela, ja imam Xperia Neo sa CM10 romom, meni ne treba, ali program je odlican za one koji imaju softverske dugmice, ja sam samo hteo da ga probam i da vidim kako funkcionise to cudo u praksi
Parandroid rom za Nexus 7 ima taj launcher kada je ukljucen tzv "extended desktop mod", pali pie i sakriva onscreen buttons i notification bar
Evo i slike LMT lanchera i kako sam tipke ja rasporedio i kakav sam im boju stavio.Vojkane stavi i ti screenshot da vidimo kako je kod tebe.
Pogledajte prilog 107316
Kakav je ovo užas, kao da je paintom crtano?![]()
Jeste cool, al dobijas ekran oko 4 inca. Inace, jel neko probao igru Vector na telefonu? Na 997D radi duplo sporije nego na 992D.Kakav je ovo užas, kao da je paintom crtano?![]()
Uze mi reci sa tastature! :d
Neka, meni je ova crna trakica bas kul. To je jos jedan od razloga sto sam izabrao 997D.![]()
Nisam bas na nekom gubitku jer home screen mi bas nije ni bitan da ga gledam u svih 4.3".Jeste cool, al dobijas ekran oko 4 inca. Inace, jel neko probao igru Vector na telefonu? Na 997D radi duplo sporije nego na 992D.![]()
To vec mnogo bolje izgleda.Kod mene je default tema
Nisam bas na nekom gubitku jer home screen mi bas nije ni bitan da ga gledam u svih 4.3".Bas sam malo pre probao Vector. Super igrica, ali mnogo nesto spora...
To vec mnogo bolje izgleda.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari