Šta je novo?

Path of Exile

Ali moras da imas strasan leech jer je to posle jedini nacin da dopunis energiju ako aktiviras taj skill, regeneracija i boce za zdravlje ne funkcionisu...

Kako mrzim ovaj bug sto me random izbaci napolje iz igre pa to je strasno, vec po drugi put cistim onaj zatvor sto je lvl 9 tezine, probo sam jednom sinoc i pokusao malo pre i opet isto.

jel ima neka igra koja tebe da odbaca :) i u d3 si imao isti problem :)

mada sa druge strane ovima su serveri prsli sad zbog preopterećenosti. rešiće se to...

pa isto te je diskonektovao d3 dok si igrao sa barbarianom?

Pa to je generalni bug sa barbom i svima onima koji koriste Whirlwind i Run Like the Wind rune se desava to. A da se koristi drugi set runa to se nebi desavalo jer 99% igraca svima WW stoji na desnom kliku misa a server to vidi ne znam kako i dolazi do toga da te igra diskonektuje.

A kakve to ima veze sada sa svime ovim u D3 je to bug a ovde je preopterecenost servera i opet nisi odgovorio sta ti znaci to odbaca? To neka nova recenica ili neka bg skaracenica koju mi novosadjani nismo culi.

Poslednja izmena:
Da ti stil igre bude vise kao D3 gde bi zavisio na life-on-hit i life leech, a najmanje na healing potions. Zavisi ko kako preferira, a i zavisi od tvojih itema naravno. Nisam siguran koliko je maksimalno life leech po itemu.

Kako mrzim ovaj bug sto me random izbaci napolje iz igre pa to je strasno, vec po drugi put cistim onaj zatvor sto je lvl 9 tezine, probo sam jednom sinoc i pokusao malo pre i opet isto.

Isto kod mene, a da ne spominjem lag koji je bio pre neko vece i konstantno izbacivanje svaki put akda sam enter-ovao jednu lokaciju.
Cini mi se , sto vise krpe igru , to je gora.

Upravo, ogroman broj igrača se odjednom zainteresovao... Sve je radilo ok u closed beti (bar meni).

Upravo, ogroman broj igrača se odjednom zainteresovao... Sve je radilo ok u closed beti (bar meni).

Da, ovih problema nije bilo. Takođe i lag-ovi su veći, primetno, sve će to rešiti dodavanjem servera. Realno, upala im je sekira u med, ne znaju ljudi šta će pre... Krpe rupe, dodaju mikrotransakcije, a i serveri su "must have" trenutno... Jednostavno niko se nije nadao ovakvom "odzivu" u "0.10" peču...

Dali je ovo kao i D3?Predjes cetiri poglavlja pa opet cepas ponovo na vecim tezinama i cekas neki rare item?

Dali je ovo kao i D3?Predjes cetiri poglavlja pa opet cepas ponovo na vecim tezinama i cekas neki rare item?

Igra trenutno ima 3 poglavlja (biće ih još u budućnosti) sa tri težine. Posle toga praviš mape u kojima možeš da farmaš. Svaka mapa je radnom generated i mogu se pojaviti zanimljive kombinacije.

^
Po ovome dosta lici na D3!Mada iskreno govoreci nisam bas nesto posebno "zagrejan" za igru,ali dacu joj sansu kada se srede serveri!

Više liči na DII ako ćemo iskreno (dizajn levela, atmosfera). Ali je drugačiji item sistem totalno. Lično DIII nisam mogao ni da pipnem zbog nakaradnog lvl dizajna i atmosfere, dok je sa ovim totalno drugačija situacija.

Poslednja izmena:
nisam jos skinuo igru, ali planiram u skorije vreme.
Zanima me kako stoji na polju price, kampanje, kakav je lore, ima li cinematika ?

nisam jos skinuo igru, ali planiram u skorije vreme.
Zanima me kako stoji na polju price, kampanje, kakav je lore, ima li cinematika ?

To im je u drugom planu. Priča ti nije servirana pa je moraš sam sklapati tj. pričati sa npc. Nema cinematic-a.

Više liči na DII ako ćemo iskreno (dizajn levela, atmosfera). Ali je drugačiji item sistem totalno. Lično DIII nisam mogao ni da pipnem zbog nakaradnog lvl dizajna i atmosfere, dok je sa ovim totalno drugačija situacija.
PoE ne lici ni na DII, a sa DIII ima dodirinih tacaka samo sto su obe ARPG

To im je u drugom planu. Priča ti nije servirana pa je moraš sam sklapati tj. pričati sa npc. Nema cinematic-a.

ok, i to nije lose.
Ne mora nista specijalno, ali bar da ima necega za citanje, cisto da se upoznamo lore, monstere, lokacije u koje su smesteni aktovi itd...

Stigao sam na sledecu tezinu, malo su stvari ozbiljnije, moracu da jurim upgrade pod hitno :)
Najveca mana igre po meni je party loot sistem - postoji 5sec timer da pokupite vas item, i ovo budi ono najgore u ljudima!

Treci akt je malo zbrzan u kasnijim delovima zbog izbacivanja open bete, ali za koji mesec sve ce to doci na svoje. Bice ovo odlicna igra, pogotovo sada kada im mikrotransakcije daju vetar u ledja :)

Evo jedan link za vendor iteme:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AshktTWW2xAxdGtWaUtkektCblpVWlJscV8xMzJRNEE#gid=0

Najveca mana igre po meni je party loot sistem - postoji 5sec timer da pokupite vas item, i ovo budi ono najgore u ljudima!

Zato ja forsiram da se povežemo pa da igramo zajedno, ne može da se živi od lopova! :)
Najgore je što će da te puste da umreš, neće ti pomoći u borbi nego će stajati i čekati tih 5 sec, samo da bi pokupili item koji tebi pripada...

Ali malo vas igra na HardCore? Nikog nisam video da ima lika na HC...

@SuperStarr
Ja bih vrlo rado, kontam da je ova igra pet puta bolja u pravom partiju... od same borbe, pa do deljenja loota.
Samo sto nisam nikad ranije igrao pa sam ipak morao da krenem SC, sada bih vec mogao lagano ali kontam da si vec dosta odmakao...
Ja sam inace level 40 i prvi act Cruel tezine, pa ako neko igra neka me doda - char name: TwinDream

Zeznuo sam se pa sam sve sam prelazio do sada, koliko sam video na forumu em' je igra mnogo teza solo, em' puno vise loota pada u partiju.

Poslednja izmena:
mozes i mene da dodas :)

illidan - enuazeal

Phan_tom

Igram na SC jer igram sam a posto je igra daleko teza u solo varijanti nije mi ni padalo na pamet da krecem HC.

Trenutno level 62 Marauder, ako nekome zatreba pomoc kod nekog boss-a neka mi slobodno pusti invite ako sam online...

Vrh Dno