jel ima neka igra koja tebe da odbacai u d3 si imao isti problem
mada sa druge strane ovima su serveri prsli sad zbog preopterećenosti. rešiće se to...
pa isto te je diskonektovao d3 dok si igrao sa barbarianom?
Ali moras da imas strasan leech jer je to posle jedini nacin da dopunis energiju ako aktiviras taj skill, regeneracija i boce za zdravlje ne funkcionisu...
Kako mrzim ovaj bug sto me random izbaci napolje iz igre pa to je strasno, vec po drugi put cistim onaj zatvor sto je lvl 9 tezine, probo sam jednom sinoc i pokusao malo pre i opet isto.
Upravo, ogroman broj igrača se odjednom zainteresovao... Sve je radilo ok u closed beti (bar meni).
Dali je ovo kao i D3?Predjes cetiri poglavlja pa opet cepas ponovo na vecim tezinama i cekas neki rare item?
nisam jos skinuo igru, ali planiram u skorije vreme.
Zanima me kako stoji na polju price, kampanje, kakav je lore, ima li cinematika ?
PoE ne lici ni na DII, a sa DIII ima dodirinih tacaka samo sto su obe ARPGViše liči na DII ako ćemo iskreno (dizajn levela, atmosfera). Ali je drugačiji item sistem totalno. Lično DIII nisam mogao ni da pipnem zbog nakaradnog lvl dizajna i atmosfere, dok je sa ovim totalno drugačija situacija.
To im je u drugom planu. Priča ti nije servirana pa je moraš sam sklapati tj. pričati sa npc. Nema cinematic-a.
Najveca mana igre po meni je party loot sistem - postoji 5sec timer da pokupite vas item, i ovo budi ono najgore u ljudima!
PoE ne lici ni na DII, a sa DIII ima dodirinih tacaka samo sto su obe ARPG
...em' puno vise loota pada u partiju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari