Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Изгледа јако лепо ако се слика не зумира :D

Ako se vodi računa prilikom slikanja, krajnji rezultat je odličan.

Powered by Galaxy Note

Screenshot_2013-01-23-23-34-07.png

Jel može neko da mi pomogne oko ove misterije?

Prepoznaje da je za internu SD karticu
total space 11.07GB,
zauzeto ~2GB (kad se sabere)

a pokazuje da je slobodno 2.77GB.

U čemu je caka? Jel bi format interne SD kartice rešio problem?

Poslednja izmena:
A ostali file-ovi sto imas na kartici sto nespadaju u one tri kategorije ? Tipa TB backup, CWM backup, game data....

Zanimljivo, sad sam tek primetio - na trenutak se pojavi i Misc. odeljak piše "calculating..." i samo nestane.

Ne znam, čudno mi deluje da 6GB ode na Misc. - od većih igrica imam samo Dead Space instaliran.

Jedino ako je prethodni vlasnik napravio nekoliko backupova pa ih nije obrisao. U kojim folderima da potražim takve backupove?

Hvala Vojkane, pogledaću sad za pola sata pa javljam rezultate. Otkako sam saznao da mi je čip podložan brick bugu, mnogo sam postao paranoičan :D

Zanimljivo, sad sam tek primetio - na trenutak se pojavi i Misc. odeljak piše "calculating..." i samo nestane.

Ne znam, čudno mi deluje da 6GB ode na Misc. - od većih igrica imam samo Dead Space instaliran.

Jedino ako je prethodni vlasnik napravio nekoliko backupova pa ih nije obrisao. U kojim folderima da potražim takve backupove?

Hvala Vojkane, pogledaću sad za pola sata pa javljam rezultate. Otkako sam saznao da mi je čip podložan brick bugu, mnogo sam postao paranoičan :D

Backup je clockworkmod folderu. Uglavnom lako je moguce da imas 6Gb raznih file-ova. Meni je Android folder na sd kartici velik oko 4.5 GB

A inace mislim da svaki Note ima brick bug...

upagyqys.jpg

Poslednja izmena:
Da li se instaliranjem Philz-ovog kernela eliminiše brick bug? Sad kad hoću da instaliram neki drugi rom preko ovog ultimate v5.1,moram li ponovo kernel ili mogu odmah paranoid recimo?

Powered by Galaxy Note

Moras flesovati kernel koji je namenjen za cm/aosp romove.

Znači ponovo prvo kernel, pa rom?

Powered by Galaxy Note

Може директно параноид. Али кад иде обрнуто, прво мора Фил.
И да, Филов је сигуран, нема brick bug.

Ja sam se vratio na 4.0.4 i mogu vam reci da mi telefon leti u odnosu na 4.1.2. ....postalo je sve lepo smooth..ja ne znam da li su oni optimizovali jb za note,posto na mom telefonu tako jadno radi na primer ultimate rom...

a na primer probaj da pritiskas meni ,ulazi izlazi ,pa mi javi jel ti radi glat(smooth) ,ili se vidi kako secka pomalo? isto pogledaj i za lock screen kad otkljucavas dali je glat ili secka..

*** то се на кецу подразумева , мало лага и сецкања :S::S: . Мени није сметало никада .... Ако ти смета боље пређи на двојку :D , немам бољи савет *** ...

Valjda je kernel ukljucen u rom i kad flashuje rom sa njim ide i kernel...

Ја сам увек добијао bootloop кад сам са параноида стављао TW ром уколико прво нисам флешовао кренем.

Aко прелази на нпр. параноид 2.57 (Utacka) не мора да флешује кернел. Ако прелази на параноид 2.99 мора да флешује CM10.1 кернел.

Probao bih ovaj 2.99.Koja je razlika izmedju njega i utacka paranoida?
Da li moze ovaj Kernel_CM10.1_20130119_Nightly_CWM?

Moже тај кернел.
Разлике: постоји она пита. Остало је мање више исто. Ја га ставио јуче, није лош, али мора то још да се испегла. Нпр. имам лаг при закључавању који траје скоро целу секунду.

Pitao sam na xda,ali vidim da si odgovorio,koja kamera je na ovom romu,sa photosferom ili bez.Postoji li jos jedna kamera app gde radi video?

Са фотосфером. Не знам да ли има још једна, а сад не могу да проверим, пошто сам у међувремену вратио стари ром.

Онај лаг ме је ужасно нервирао. Сачекаћу пар дана па ћу га поново ставити.

To znači da u ovom 2.99 romu, ne radi video?

Pitao sam na xda,ali vidim da si odgovorio,koja kamera je na ovom romu,sa photosferom ili bez.Postoji li jos jedna kamera app gde radi video?

Zna se da video ne radi u 4.2 cameri tako da sigurno ima i stock.

Da, znam da ne radi. Šteta, jer je kamera osetno brza prilikom slikanja, tj brže se ulazi u galeriji nakon ekspozicije. Bilo bi dobro da video nekad proradi.