Extreme
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.04.2005
- Poena
- 350
Hahahahaah genijalno
bas citam na http://wmpoweruser.com/windows-phone-8-delivers-uefi-boot-manager-error-message/
'ladno trazi jbn disc...
'ladno trazi jbn disc...
Ma radi u pozadini. Znam zato sto kad se vratim u Sports Tracker prikaze mi vreme kada sam "izasao" iz tog programa i posle par sekundi se refreshuje i prokaze pravo vreme.
Zar nisu prodali sedište kompanije i tako doprineli pozitivnom bilansu za ovaj kvartal?
U Americi su prodali manje od milion... max 700k.
Нађох своје село тј. викендицу, значи да су довољно детаљнеMape imaju za SRB i upotrebljive su, to su iste mape sa http://here.com, update se vrši iz telefona, bira se zemlja za koju hoćete da skinete mapu. Za 808PV još nisu puštene ovakve mape, očekuju se.
Нађох своје село тј. викендицу, значи да су довољно детаљне
Значи можеш скинути мапе за целу једну државу за касније коришћење без активне интернет везе?
Имају ли опцију "рутирања" тј. навођења до циља корак по корак?
Има ли шансе да окачиш коју фотку направљену са 920?Фотке 808ице су ме просто одушевиле (вилица до пода :Klanjanje кад сам видео ону ноћну фотку бензинске станице, оно не могу ни бољи компакти). Па ме занима какве фотке прави 920 кад је држи иста рука у сличним условима. Значи реална употреба, а не прикази "професионалних" новинара.
Nema.@Ivan
Ima delivery report, potraži u opcijama za sms![]()
Nemoj ni da tražiš (ako pišemo o 920, ipak je tema od 920) jer ima fabrički. Istovremeno pristisni i zadrži Win i power tasterBTW - ja mislim da je zaista smešno da za WP 7.5 ne postoji program za screenshot capture - na marketu nisam ništa našao, jedina opcija je jailbreak i instaliranje 3rd party aplikacije, ali ako za telefon ne postoji jailbreak, e onda - trt, ili da platite MS-u 99$ za dev unlock - sve nešto trčim :smoke:
Stigla i kod nas, danas predstavljanje, uskoro i kod Telenora
U crnoj i beloj boji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari